Może to patriotyczny kuc i pija tylko z białych bądź czerwonych wiaderek? 🙂 A może ogłaszający padł ofiarą tytułów gazet "Polskie konie arabskie (...)" 🙂
Już dziewczyny nie przesadzajcie, kto widział jedynkowego TUVa u konia pracującego niech pierwszy rzuci kamień...
Ja 🙂 I był to koń po dwóch sezonach w WKKW.
Agness-magness, sorry ale akurat Twoja opinia nie zbyt miarodajna.
Agness-magness, sorry ale akurat Twoja opinia nie zbyt miarodajna.
Hmmm czemu?
Agness-magness
Bo Twoja wiedza w temacie koni jest mała?
Agness-magness
Chciałam to mniej politycznie nazwać, ale święta są, więc niech będzie :kwiatek:
a było więcej? bo z org to tylko żadkość 👀znalazłam
a było więcej? bo z org to tylko rzadkość 👀znalazłam
'koniu' i dosyć losowy sposób wstawiania spacji przy znakach przestankowych?
No ale pomimo orto to naprawdę szacun za przyznanie 👍
Mało osób o tym mówi przy sprzedaży ,co dopiero pisać o tym w ogłoszeniu !
Ale nie wiem w sumie o co wam chodzi, o to ze koń ma wrzody?
Agness-magness
Ale to nie był hejt czy coś, po prostu się zdziwiłam i zwyczajnie pytam co z nimi nie tak. Ale skoro wiedzy nabyć nie można no to jak moja wiedza miałaby być duża przy takich ludziach? Wesołych świąt!
Nigdzie zwyczajnie nie zapytalas co z nimi nie tak, a odpowiedź na pytanie którego nie zadalas jest pod ogłoszeniami...
Nigdzie zwyczajnie nie zapytalas co z nimi nie tak, a odpowiedź na pytanie którego nie zadalas jest pod ogłoszeniami...
Ale nie był to hejt na to, po prostu byłam zdziwiona i po prostu napisałam że widziałam te konie na żywo
Agness-magness, i na żywo żaden nie był sztorcowy?
Ale nie wiem w sumie o co wam chodzi, o to ze koń ma wrzody?
Bo baardzo malo osób sie do tego przyznaje 😉
[quote author=_Gaga link=topic=190.msg2519245#msg2519245 date=1459099031]
Agness-magness, i na żywo żaden nie był sztorcowy?
[/quote]
Było to rok temu, nie przypatrywałam się tak tym koniom, trudno obserwować bodajże 170 koni które tam są w 9 dni. Te z którymi miałam styczność były jak najbardziej ok. Chociaż jak Panie z góry powiedziały, nie znam się więc 😉
Agness-magness
Strzel focha.
A poza tym piszesz teraz ze nie przypatrywalas sie, mimo ze wczesniej pisalas ze bylas tam i konie ok. To jak to jest? Znasz sie? Nie znasz? Widzialas? Nie widzialas?
Przyznam sie że zobaczyłam pierwsze kilka słów i od razu zaznaczyłam że o co chodzi bo ja je widziałam i wszystko jest ok. Teraz się przyjrzałam i fakt zauważyłam to ze zdjęć ale na początku nei wiedziałam o co chodzi dlatego zdziwiło mnie że te konie znajdują się w tym przedziale. Moja wina że nie doczytałam 🏇 🏇 Więc przepraszam, czytanie ze zrozumieniem się przyda. Ale polecam te konie, może akurat te wymienione to nie miałam z nimi styczności ale inne są ok( pod siodłem)
Agness czy Ty wiesz co to znaczy, że koń jest sztorcowy? Bo chyba nie wiesz sądząc po powyższym poście.
na zdjeciach rzeczywiscie konie po sztorcu mają, stawiam ze genetycznie, trzy z nich po tym samym ogierze...
dlatego pewnie na sprzedaz sa wystawione..
a było więcej? bo z org to tylko rzadkość 👀znalazłam
rzadkość przecież nie jest błędem 👀
Ta czwarta też ma sztorca? nikt mi nie pokazał gdzie to widać.
Rzadkość przez rz zdecydowanie. Żaden przez ż 😉
Tyle ze tm jest żadkośc 😉
Rzadkość przez rz zdecydowanie. Żaden przez ż 😉
[/quote]
No wlasnie ! 😂 Wiec jest poprawnie chyba wszystko ? 😂
Tak, było napisane przez ż, ale najwidoczniej nie przeszło mi to przez klawiaturę 🤔wirek: