ARONIA222

Ponieważ już druga osoba do mnie się zwraca że czeka na towar od tej osoby zakładam dla niej specjalny wątek..niech się czuje wyróżniona.

Może wspólnymi siłami uda nam się jej założyć sprawę i poniesie konsekwencje..
wątek zamknięty
Mi paczka doszła po...2 tyg...
Napisałam do niej dużo wiadomości, pytając się kiedy dojdą kaloszki, bo są naprawdę potrzebne, koń kuty na cztery itp. I NIC zero jakiejkolwiek reakcji....Nawet nie raczyła odpisać.
Naprawdę szczerz i z całego serca nie polecam robienia z nią jakichkolwiek interesów, jeżeli zależy wam na szybkiej przesyłce...
wątek zamknięty
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
12 maja 2009 21:24
grafitkowaczasem to nie wina wysylajacego,a poczty i po prostu czesto paczki tyle ida...
wątek zamknięty
O przepraszam, ja ostatnio kilka paczek z voltowiczami wymieniłam i przychodziły 2 dni po informacji o wysłaniu, niezależnie skąd, do nich tak samo. Poczta odpukać ostatnimi czasy chodzi bez zarzutu więc chyba jednak tej opcji nie ma co brać pod uwagę.
wątek zamknięty
Ja muszę szczerze napisać że bryczesy dostałam raczej szybko tylko nie ten rozmiar co podała w ogłoszeniach. Zgodziła się na odesłanie więc odesłałam 03.04.. 😤

<wyedytowano dane osobowe>

2 tygodnie temu twierdziła że przelew wysłała  🤔wirek:
wątek zamknięty
Ada   harder. better. faster. stronger.
12 maja 2009 21:34
Aronia również udziela się na świecie koni, ostatnio logowała się 8 maja czyli 4 dni temu.

Może nie ma dostępny do internetu...
wątek zamknięty
Ja nadal czekam....  🙄 jeszcze mam nadzieję, inaczej przyłączę do Was w walce o swoje  🏇
Jak ustalałyśmy szczegóły to tak szybko i sprawnie opisywała... Może to faktycznie jakiś brak dostępu do internetu albo cuś  🤔

Parę razy kupowałam od voltowiczów i wszystko było w jak najlepszym porządku.
wątek zamknięty
cieciorka   kocioł bałkański
12 maja 2009 21:41
rozumiem rozgoryczenie, ale mamy juz jeden taki temat.

ostrzegałabym ciebie przed upublicznianiem danych....

jeżeli nie może podejść do kompa, to moze tez nie móc odebrać telefonu, ale te ma sie zazwyczaj nawet w spzitalu.
wątek zamknięty
Ada   harder. better. faster. stronger.
12 maja 2009 21:42
Nie kupowałam nic od tej użytkowniczki jednak kilka razy były jakieś "przymiarki" i za każdym razem odpisywała z dnia na dzień. Teraz poprosiłam ją o przesłanie zdjęć bryczesów i nic od chyba trzech dni... wcześniej dostała zdjęcia od razu.
wątek zamknięty
Hmm.... bylabym bardziej ostrozna przy upublicznianiu takich danych osobowych.
Co innego nick, co innego rzeczywiste dokladne dane.
wątek zamknięty
dragonnia   "Coś się kończy, coś się zaczyna..."
12 maja 2009 21:50
Dramko, dokładnie jak pisze Klami. Skasuj te dane, bo jeszcze sobie przez głupie bryczesy problemów narobisz. Mamy takie a nie inne prawo. Po co Ci dodatkowy kłopot.
Szczerze współczuje sytuacji. Mam nadzieję, że jednak dziewczyna poczuje się do odpowiedzialności i zwróci Twoje pieniądze.
wątek zamknięty
Z PP mam różne doświadczenia, nie zawsze najlepsze. Co nie zmienia faktu, że można się kontaktować przez net czy telefon z osobą zainteresowaną i ustalić co i jak. Podać nr nadania czy przeprosić, że coś zostanie załatwione za 2/3 dni.
Swojego czasu sporo sprzedawałam na allegro, lecz sporo też jeździłam. Kupującego starałam się poinformować kiedy wyślę paczkę, przeprosić za czas jeśli to było dłużej niż 2 dni. Tak samo staram się robić jako kupujący. Informuję, kiedy można spodziewać się wpłaty.
Takich ludzi niestety trzeba napiętnować, ponieważ wydaje im się, że są bezkarni.
Jednak upublicznienie danych może być dla Ciebie Dramko problemem. Czego oczywiście nie życzę.
wątek zamknięty
Dubel. Zamykam i zapraszam do wątku "Nieuczciwi re-voltowicze".
wątek zamknięty

Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.