Dziś wysłałam kolejną książkę z łańcuszka do tereski (od Cariotki). Później nie będę miała na to czasu.
Przeczytałam też książkę (wg tego, co mi rozpiska podpowiada) od pestki. Bardzo się cieszę, że dołączyłam do łańcuszka: bo sama pewnie bym po nią nie sięgnęła, a tak miałam okazję przeczytać i jestem pod wrażeniem 😡 Bardzo lubię książki w tym stylu.
Chyba się do biblioteki zapiszę, bo aż mi smutno, że na kolejną książkę będę musiała czekać miesiąc 😂
Scottie bardzo się cieszę, że się podobała
Scottie książka już jest u mnie. 🙂 :kwiatek:
A czy to nie jest już pora na wysyłkę dla wszystkich?
Tak, od dzisiaj już można wysyłać książki do kolejnej osoby z łańcuszka 🙂
safie Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
01 marca 2016 14:46
Tak, od dzisiaj już można wysyłać książki do kolejnej osoby z łańcuszka 🙂
Wysłałam książkę kwadrans temu 😉
ja dostałam już i już wysłałam 🙂
kurde, a ja przez to opoznienie dopiero mam kilka stron przeczytane, nie mam kiedy normalnie, ale postaram sie jutro doczytac cos.
Cierp1enie, dogadaj się z Ogryzek, że wyślesz dzień czy dwa później 😉
Ja też już przeczytałam i jutro wysyłam. LatentPony, warto było czekać :kwiatek:
Dziewczyny, jak reszta wysyłek? Bez problemu? Bo nie wszyscy się w wątku odzywają.
safie Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
03 marca 2016 08:53
Dostałam od poczty informację, że książka od Atei jest już u Hedonistki 🙂
Ja jutro wyślę, dzisiaj jestem niestety z chorym dzieckiem w domu.
03 marca 2016 10:04
Atea, nie śpiesz się :kwiatek: spokojnie mogę dostać książkę troche później
Zdrówka dla synka
Ja już dostałam, leżę chora ale jutro wyślę swoją dalej 🙂
Melduję, że otrzymałam drugą książkę, a ode mnie dzisiaj wyfrunęła 🙂
Ja wysłałam wczoraj 🙂
JARA, wysyłałaś juz do mnie?
ja dostałam juz pare dni temu, wyglada super 😀 tylko do czytania zabiore sie dopiero w przyszlym tygodniu, bo teraz jestem za granica. Jara a moja doszła?
Nie, jeszcze żadna nie doszla.
safie Dostałaś? Do mnie przyszło potwierdzenie sms-em.
11 marca 2016 08:54
Dostałam 🙂 Lubię tego pisarza 😀iabeł:
Ja nadal czekam. LatentPony, nadałaś?
safie, super 🙂 ja też 😉
mam nadzieję, że tej książki jeszcze nie czytałaś, hmm?
11 marca 2016 09:44
Ogryzek, tej akurat nie 😀 Trzymałam ją kiedyś w ręce w księgarni, ale wybrałam inną 😁
no to super 🙂 daj koniecznie znać jak się spodoba 👀
A książki przypadkiem nie miały być wysłane poleconym ?
A książki przypadkiem nie miały być wysłane poleconym ?
Czymkolwiek, byleby miało nr śledzenia przesyłki. Może być nawet mężem z GPSem 😁
Obstawiam, że LatentPony znowu sporo opóźni wysyłkę... Szkoda 🙁
Karino1998 wysłałaś książkę? obiecałaś, że zrobisz to w poniedziałek, a do dziś listonosz nic nie przyniósł 🙁
Odebrałam książkę od JARY - oryginalnie od hedonistki. I powiem tyle, hedoniska, sprobuje ale nie wiem czy dam rade 😀
Moja do LatentPony wyszla tydzień temu, powinna wiec juz być.