Przesłodka kartka (karta?) dla mojego chłopa z okazji zbliżającego się hamerykańkiego święta 😉 W środku ma 13 kopert, na każdy miesiąc aż do kolejnych walentynek, w kopertach są krótkie listy z podziękowaniami i życzeniami na prawie ręcznie robionej papeterii.
Konopala, moze byc doniczka z butelek plastikowych. Moze byc taka kieszonka na telefon z butelki po szamponie. Z folii babelkowej moze byc etui na telefon, albo zabawka dla dzieci.
Cześć🙂 mam pytanie czy któraś z Was bylaby w stanie wykonać taką anatomie szurka? http://streetanatomy.com/2009/01/06/rat-dissection-in-knit/ Chyba najlepszy pomysl na prezent dla mojego promotora a ja jestem beztalenciem totalnym i wiem, ze w moim wykonaniu to tak fajnie nie wyjdzie 🙄
Chess ja Cię podziwiam, co rusz wpadasz tu z jakimś pomysłem! Niesamowita jesteś 😀
A dziękuję, dziękuję. Wiesz co, u mnie to się jakoś tak samo dzieje 🙂 Do Sowy namówiła mnie i mamę moja siostrzenica. Ogólnie śmiesznie bo jej koleżanka miała taką filcową co się kupuje zestaw i tylko zszywa po wyznaczonych dziurkach i teraz Natalka jest zadowolona bo ma robioną ręcznie od podstaw. No ale ogólnie ja bardzo lubię dłubać. Jak się wkręcę to już leciiii... Czasem wiąże mi się to ze studiami ale zwykle jest właśnie oderwaniem od nich 😉
Dzisiaj z Profesorem od dyplomu artystycznego ustaliliśmy, że do grafik dorzucimy rekwizyty tak więc powstanie kilka pierdółek związanych z horrorami. Mam też skatowanego misia ale nie uszyłam go sama 🙂
Robi ktoś (umie ktoś robić) bransoletki z muliny? potrzebuję pomocy, bo nie ogarniam trochę. Najchętniej na pw
ChemiK ja robiłam kiedyś, tylko teraz pytanie czy Ci chodzi o te okrągłe czy o te plecione na płasko? Dawno już nie robiłam ale jakoś nie widzę przeszkód bym sobie nie mogła przypomnieć 😉
Dziewczyny, może któraś wie jak, albo czy jest taki fachowiec, który przyszyłby jakoś/przykleił- nie wiem- futerko do żelu? 🤣
Wiem, że podkładki używa się z konieczności a nie żeby wyglądać- u nas futrzana nie wchodzi w grę (ze względu na grubość) ale musimy chodzić w żelowej (zalecenie weterynarza :zemdlal🙂, a że zawsze podobałby mi się żele obszyte futerkiem to.. Czemu by nie 🙄 Tym bardziej że taki gotowy żelik jest hmm.. zbyt drogi 👿
ma ktos doswiadczenie w bejcowaniu drewna? Robie sobie stolik kawowy chce go zabejcowac na rustykalno ciemny kolor - i czy wykanczac woskiem bezbarwnym czy kolorowym?