Końska Rewia Mody cz. X (2016)

Odysowa, Nasturcja-Renata dziękujemy :kwiatek: Następny będzie  cieplejszy 😉 A ten kolor jest super. Wpadł w brudną kałużę, strzepałam go i ani śladu 😀iabeł:
wątek zamknięty
ja mam FP amber z drobnym pikowaniem i wygląda po nastu praniach lepiej niz eskadron po pięciu 😉
wątek zamknięty
palemka, ale ślicznie wygląda 😍 chyba zaczynam doceniać stypę 😉
wątek zamknięty
Efekty lutowej depresji.... Co ja zrobię, że czapraczki cieszą jak nic innego?
wątek zamknięty
kitty, czekam z niecierpliwością na zdjęcia BRa różowego na koniu. Ja w końcu zamówiłam granat 🙂 ale jak byś chciała się różowego pozbyć to daj znać 😉
wątek zamknięty
kitty jesteś moją mistrzynią  😂
A ja miałam wyrzuty sumienia przy kupnie dwóch na raz xD
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
22 lutego 2016 19:29
kitty, szaleństwo! Mango jest taki oczodajny? Masz jakieś inne jego zdjęcie?
wątek zamknięty
malinowaa   Życie zaplątane w końską grzywę...
22 lutego 2016 20:38
W oczekiwaniu na wymiary od keirashara, zapytam: a może komuś rzuciła się w oczy derka polarowa w kolorze pasującym do czapraka darkred? Co bym nie musiala może wydawać 200 zł kolejnych tylko trochę mniej...  😁

PS A wspominałam już, że jednak Petrola VS zamówiłam? I tak właśnie nie zostało mi nic na mango...
wątek zamknięty
Mango jest ciemniejsze niż na zdjęciu. To bardzo żywy, intensywny i ciepły kolor  😉
wątek zamknięty
Ja stwierdziłam - koniec, za dużo tego. Sprzedałam 6... i tak mi się smutno zrobiło, że zamówiłam nowy.  😂
wątek zamknięty
Bo to jest ciężka choroba! Ja sprzedałam jednego ice i kupiłam 6.... więc już nawet nie mam nic na swoja obronę... ale co zrobię jak te wszystkie szmaty takie piękne?! Ja jestem stara i gruba, to sobie jakoś slabo coś kupić, a koniki piękne takie w tych szmatkach... Chyba zainwestuję w końcu w doktora...
wątek zamknięty
Ja jestem stara i gruba, to sobie jakoś slabo coś kupić, a koniki piękne takie w tych szmatkach...

Ha, ha, ha... Jakbym siebie słyszała... 😁
Tylko kolekcję mam znacznie mniej imponującą ...  Kitty  👍
wątek zamknięty
kitty dokładnie, ja sobie tez nie lubię kupować. Może  nowe spodnie by się przydały, no ale szkoda mi kasy na ciuchy.A na konia ładnie "ubranego" przynajmniej sobie popatrzę i oko pocieszę  😀
wątek zamknięty
23 lutego 2016 10:08
kitty, dzięki, czyli będzie idealny 😀 Odnośnie ciuchów mam tak samo, sobie kupować nie znoszę, a koniowi nigdy dość 😁

Altiria, nie tak łatwo się wywinąć, jak się raz wsiąkło 😂
wątek zamknięty
Chyba większość szmatoholików tak ma, że woli kupić nowy czaprak lub kolejną derkę, niż coś dla siebie, a już zwłaszcza ubrania na codzień.  😁 
Altiria, Kitty  ja miałam bardzo podobnie  😎  Z dnia na dzień stwierdziłam, że rzucam szmatoholizm sprzedałam połowę czapraków i nie wiem skąd się wzięło te ponad 50 czapraków w mojej szafie  😂 

wrzucam zdjęcie brillanta walnut

wątek zamknięty
23 lutego 2016 10:53
Słuchajcie, jak wam sie rzuci w oczy derka polarowa check z ostatniej kolekcji Eskadrona w rozmiarze 155, używana lub nie, to pamiętajcie o mnie, ok?  🤣
wątek zamknięty
malinowaa To jest check? Czy to są jakieś inne, których szukasz?
http://konik.com.pl/derka-eskadron-classic-sports-jesien-zima-2015-darkred-white-black-dralon-check
wątek zamknięty
23 lutego 2016 12:53
wątek zamknięty
23 lutego 2016 15:21
Przypuszczam, że chodzi o tą 🙂
http://konik.com.pl/derka-polarowa-eskadron-classic-sports-jesien-zima-2015-kratka

Tak, chodzi o tą  😉 Dlaczego ta XL musiała sie wyprzedać? :/
wątek zamknięty
23 lutego 2016 16:14
A ja wam powiem, że Mango jest cudowne na żywo! 😍 Taki ciepły żółty 🙂 Mam nadzieję, że uda mi się jutro jakieś zdjęcia porobić, o ile pogoda dopisze.
wątek zamknięty
Rude w moro  😀
wątek zamknięty
Minosia, super kolory, bardzo elegancko 🙂!
monia, cudna jest ta dera! wzdychałam sobie do niej swego czasu 😀
wątek zamknięty
Monia, co to za derka?
wątek zamknięty
Stajenna Harry's Horse, teraz zamawiam inną ale mniejszą i mniejsze wypełnienie .

Te z mniejszym wypełnieniem są tańsze http://horsetown.pl/pl/p/Derka-stajenna-Harrys-Horse-Highliner-200g-jesienzima-2015/1673
wątek zamknięty
24 lutego 2016 11:40
monia, ta druga mi się dużo bardziej podoba 🙂 Wszystkie rzeczy, które miałam z HH, były bardzo fajnej jakości 🙂

Dralon Mango 💘 Na żywo jeszcze ładniejszy 🙂

wątek zamknięty
Zgadzam się, HH robi fajne jakościowo rzeczy.
Livia - jak nie lubię z reguły tych dralonów, tak ten naprawdę świetnie się prezentuje na Twoim karym  😍
wątek zamknięty
Głupie pytanie... Navy u Eskadrona to jest czarny, czy ciemnogranatowy? Na różnych zdjęciach różnie wygląda.
Pięknie fryzowi w żółtym. Jak z resztą prawie we wszystkim 😀. I piękna derka.
wątek zamknięty
Livia idealna derka dla twojego chłopaka.
Navy to granat.
wątek zamknięty
A, właśnie. A patrząc na tę derkę - Mango/Navy/White - założyłabym się, że czarny 😀.
wątek zamknięty
http://wanthaveit.pl/dralon-petrol-black-naczolek-od-magic-tack/

Naczółki stworzone do nowej kolekcji Eskadron pasują idealnie do dralonów  😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.