malinowaa, - derke też mam w brązach, do tego owijki, nauszniki, 4 pary bryczesów, kurtke, kamizelke i kantar 😉 Szczotki w sumie też są brązowe po części, bo moja ulubiona miękka też była kiedyś brązowa. W dodatku mam 2 niemal identyczne czapraki, ale jeden VS, a drugi DL, a większość brązów jest mocno podobna do siebie. W dodatku nowe rękawiczki "wyjściowe" też mam brązowe i kask czarno-brązowy. Nie jest więc źle! 😁 Na frakt brązowy poluje... a od ochraniaczy ratuje mnie tylko to, że na śląskie giry ciężko coś dorwać.
wątek zamknięty
Moje drogie szmatocholiczki! 😁 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - czaprak (najlepiej DL) w kolorze liliowym? Te co linkuję są oczywiście niedostępne, ale widać o jaki odcień chodzi. :kwiatek: Niestety ani caballe, ani jarpole takiego u siebie nie mają..

http://pferdetrends.com/index.php/en/outfits/english-riding/image?view=image&format=raw&type=orig&id=15663[/img]
wątek zamknięty
xymena, jeśli możesz trochę poczekać to może Equino? Kojarzę, że krysiex ma bardzo dużo kolorów do wyboru 🙂 Kiedyś też chyba Loesdau miało taki kolor.
wątek zamknięty
Livia, faktycznie! ma bardzo podobny we wzorniku 🙂
Sivrite, :kwiatek:, na stronie caballa wydawał mi się bardziej niebieski a tu proszę.
wątek zamknięty
Xymena, mam wrażenie, że ich wzorniki są robione jakby "pod włos". Wtedy ten materiał jest ciemniejszy. "Z włosem" odbija światło. Idzie do mnie ich próbnik alkantary, więc mogę dać znać, jak wygląda na żywo :P.
wątek zamknięty
Sivrite, będę bardzo wdzięczna :kwiatek:
wątek zamknięty
xymena, Sivrite, ja mam ten wzornik alkantar i ten kolor nie jest niestety fioletowy, on jest raczej szaro-niebieski. Zdjęcie Sivrite dość dobrze oddaje kolor, nuta fioletu jest taka tyci-tyci 🙂
wątek zamknięty
Livia, może przez tę fioletową lamówkę pad wydaje się bardziej fioletowy. Bo mój mózg jednak odczytuje go jako fiolet 😀. Albo to moje ustawienia monitora.
P. S. To zdjęcie z FB Caballa.
wątek zamknięty
xymena, ja mam od okunki szary z
taką lamówką, może ci podpasuje ten kolor.
wątek zamknięty
wg mojego wzornika Caballowego (nr 22, lilia) i monitora, to ten kolor jak najbardziej odpowiada wstawionym przez xymenę i Sivrite,. To jest taka... Milka jakby, tylko jaśniejsza 😉 I żadnej szarości ani niebieskiego w nim nie widzę, a paczę i paczę :-P Delikatny fiolet.
Livia, może mówisz o jakimś innym?
wątek zamknięty
Może to nieodpowiednie miejsce do tego typu pytania, ale czy miał ktoś z Was w posiadaniu pad Puffer? Takowy:
http://www.zilco.pl/pl/p/Czaprak-pikowany-Puffer-10-kolorow/479Chciałabym wiedzieć, jak się sprawuje, bo choćby o Jarpolu słyszałam, że bardzo szybko się uklepuje robi się szmatka.
wątek zamknięty
Bzdura, jakosciowo Jarpole sa rewelacyjne.
wątek zamknięty
Sivrite Mój pad pod bezterlicówkę z Jarpola przegrał dopiero ze stajennymi psami,
jak go sobie zdjęły i zeżarły... Chyba się nie zgodzę. 😉
wątek zamknięty
Faith, Eu, może to wina tego, że był szmacony na wyścigach przez 5 przejażdżek dziennie? Różowego Jarpola w przyszłym miesiącu zamówię tak, czy siak, więc jakość będę mogła sama sprawdzić 😀. Zainteresowały mnie jednak te Puffery.
wątek zamknięty
harja, ja chyba mam inny wzornik, bo patrzę po "swoich" numerach i u mnie 22 to jest oberżyna albo purpura - w każdym razie mocny fiolet. Ten, o którym pisałam i wg mnie to lilia, u mnie ma nr 28... więc już nie wiem 😂
Sivrite, miałam kilka padów Jarpola i każdy był jakościowo super 🙂
wątek zamknięty
19.02 Ma pojawić się w sklepach nowy Eskadron 2016.
wątek zamknięty
Jesli któraś poluje jeszcze na dralon w kolorze petrol to tu jest ale cena zaporowa ...
http://cavalloshop.shopgate.com/item/3136353331
wątek zamknięty
Sivrite, chyba crazy miała i sobie chwaliła.
wątek zamknięty
Ahh, ja się zakochałam w brillancie ice z nowej kolekcji NG Eskadrona - aż nie mogę się doczekać, kiedy wejdzie do sklepów 🏇
Szkoda tylko tego czerwonego sznurka w big-square'ach...
wątek zamknięty
Dziewczyny help! Jak się nazywa czapracek w kolorze szarym z różową lamówką? Zdawało mi się, że to grey melange ale on miał taką miętową chyba...
wątek zamknięty
Jesli któraś poluje jeszcze na dralon w kolorze petrol to tu jest ale cena zaporowa ...
Mi dzisiaj dziewczyna na niemieckim ebayu proponowała go za 110-120 euro.
wątek zamknięty
Livia, Sivrite, harja, dzięki za pomoc dziewczyny :kwiatek:, ale też nie jestem 100% tego odcienia więc bardzo mozliwe, że jednak zgłosze się do equino 🙂.
budyń, trochę za ciemny kolor, ale dziękuję 😉.
wątek zamknięty
[quote author=wabankowa link=topic=98782.msg2498091#msg2498091 date=1455728866]
Mi dzisiaj dziewczyna na niemieckim ebayu proponowała go za 110-120 euro.
[/quote]
Jeśli z przesyłką to ok, ale jeśli bez przesyłki to doliczyć koło 15 euro (tyle zawsze płacę za czapraki na niemieckim ebayu) i wychodzi z przesyłką 550 zł 😉
wątek zamknięty
Tak wyrywkowo, miejsce w którym pracuję 😉 luuuubię to miejsce 🏇
wątek zamknięty
xymena, jeszcze Fair Play model onyx ma podobny odcień
wątek zamknięty
malinowaa Może tak wyjść. Mi dralon niepotrzebny. Ale jesli ktoś szuka to na e-bayu jest pełno.
Kitty Powiem WOW. Nie wiem czy potrafiłabym się skupić wsród tylu fajnych rzeczy.
wątek zamknięty
xymena mój caball 😉
anil22 na szczęście moja praca jest z nimi bezpośrednio związana 😁
edit. zapomniałam zdjęcia....
wątek zamknięty
Kitty Te zdjęcia wyglądają jak zaplecze sklepu jeździeckiego. 😎
wątek zamknięty
Blisko, to zaplecze pralni 😉
wątek zamknięty