Witam pięknie. Po spędzeniu przy koniach kilkunastu lat i nie dbania o to, co na niego narzucę, byle było porządne, przyszedł czas na własnego kopytnego i wybór jakiegoś "koloru wiodącego". Żaden pomysł niestety nie przeżywa dłużej niż dwa dni, a paleta barw zaczyna mi się śnić po nocach (serio). Miałabym prośbę więc o podrzucenie mi zdjęć koni siwych w różnych kompletach Caballa i Jarpola (patriotyzm mi się odezwał). Najlepiej w jak największej ilości części, nie tylko czapraku, wtedy mogę mieć lepszy pogląd na pasowanie danego koloru. Przyznam szczerze, że odrobinę zawsze się śmiałam z osób ubierających koniki w inny kolor na każdy dzień tygodnia, acz chciałabym znaleźć sobie jeden lub dwa i zwracam się o radę do weteranek 😀.
Sporo zdjęć już wynalazłam po internetach, ale często jest tak, że na nawet na dwóch zdjęciach od tej samej osoby kolor jest dosłownei ZUPEŁNIE inny. Prosiłabym więc o zdjęcia w świetle dziennym, nie musicie być na nim wybitnie wyględne, koń też nie, nikt się nie będzie nabijać 😀.
Proszę mnie nie zasmucać i nie proponować Młodej Trawy z Jarpola, wyszli z materiałów, ni ma i ni wiadomo kiedy będzie 🙁.
Bardzo ucieszyłyby mnie zdjęcia Trawiastej Zieleni z Caballa, Czerwieni Tulipanów/Limonki/Mandarynki i Koralowego Różu z Jarpola, ale wezmę na klatę wszystko, co macie i zechcecie poświęcić czas, żeby wstawić. Moje poszukiwania trwają już dwa miesiące, chłopak chce mnie już pochować za pytania "Który ładniejszy?".
Ah, interesują mnie pady, acz jeśli dostępny jest też dany kolor na czapraku (Jarpol nie ma wszystkich kolorów na obu, o ile wiem), to również chętnie ocenię ^^.
Mam nadzieję, że nikomu nie ukradnę zbyt dużej ilości czasu, a nóż się nawet zaaklimatyzuję tu u Was :P.
Dla tego Głąba: