wabankowa wieeeem, nawet dziś w stacjonarnej Equidei stałam nad nim i zaklinałam, czemu to nie VS-ka 🙁 Zairka i Sivens - przepiękny ten BD petrol, zakochałam się! 😍 keirashara niestety :P
Sivens tak jak Cie kocham, tak samo nienawidze 😀iabeł: Nie pokazuj mi tego dralona! Cale szczescie ze nie potrafie znalezc sensownego zastosowania dla dralonow i sobie je odpuszczam 😂
Jak zobaczyłam tego Caballa to umarłam, ale rodzinny głos rozsądku (czyt. małż) głośno zaprotestował i chyba chwilowo muszę się powstrzymać. Ale jakby ivett zrobiła taki błyszczący w ciemnych tonacjach - to kto wie - może by się mąż złamał i kupił Juniorowi.
Teraz za to smutam wielce, bo nigdzie, ale to nigdzie nie ma już big-square navy z zeszłorocznej kolekcji, ani też bicolora lightnougat z pasem iceblue - nigdzie, ale to nigdzie 😵
Nie wierzę, ale skorzystałam z promocji w Equishopie i zamówiłam moje marzenia z mojej ulubionej kolekcji. Szkoda że nie darkred, ale walnuta też kocham 😍 Czaprak to Gridsquare walnut VS, a derka to Bicolor walnut <3 Edit: Zdjęcie za duże 😕
Wiecie co... drugi rok z rzędu próbuję zrozumieć zachwyt nad tymi dralonami i dalej mi nie wychodzi 😁 może jak jakimś cudem w końcu takiego nabędę to zrozumiem 😀 Ani to zbyt ładne, serio to jest warte swojej ceny?