jaka jest cena pensjonatu? nigdzie nie ma konkretnej informacji, tylko że od 799. Rozumiem że, to cena dla emerytów np. bez możliwosci korzystania z hali?
Ano strasznie - byłam w grudniu zobaczyć jak wygląda ośrodek (tam jest teraz nowa stajnia i hala), ale codzienne dojazdy z Warszawy wypadłyby samobójczo 🙁
No jak ktoś ma czas to ok, ja jego za bardzo nie mam. Z resztą do Sobieskich dojezdzalam 2 lata no ale niestety jest to teraz daleko. Generalnie w marcu zamierzam zabrać przynajmniej 1 konia bliżej domu ale wszystko wyjdzie w praniu ( czy boks się zwolni )
Ja mam 45 ale bez samochodu to bym sobie w łeb strzeliła,pracuję w kancelarii od 9 do 17 i dojeżdżam do konia w godzinę,gdybym miała dalej albo nie miała auta to chyba musiałabym zrezygnować z jego posiadania.
[s]Warszawo (najlepiej prawobrzeżna 😉 ), czy ma ktoś pożyczyć na kilka dni w przyszłym tygodniu popręg ujeżdżeniowy tak +/- 60 cm za czekoladę/flaszkę/jakieś inne fanty oraz dozgonną moją wdzięczność? :kwiatek:[/s] już nieważne :kwiatek:
Szukam stajni z hala dobrym podłożem z możliwością stania konia na pelecie lub trocinach (juz w cenie) . Okolice Nowego Dworu Mazowieckiego, Legionowo. Ktoś cos poleca? cena do 1100/1200zl
Paulina20099, Grace pewnie miała na myśli Stajnię Platyna, z tym, że na halę trzeba jeszcze "chwilę zaczekać". Sama hala już stoi, ale zostało jeszcze podłoże i oświetlenie.
Pewnie to pytanie już było, ale przeglądałam mnóstwo stron wątku i już mi literki przed oczami skaczą :P Czy zna ktoś jakąś stajnię w okolicach Radzymina (dokładniej Załubic)? Cena max. to 600-700zł; byleby były łąki, tereny i miejsce do jazdy. No i oczywiście codziennie sprzątane w boksach 🙂
Wiem że to trochę nie na temat ale ktoś wie gdzie dokładnie w Górze Klawari jest skup koni rzeźnych? proszę o dokładny adres,bo w pobliskiej stajni jest wykupiony koń od tego faceta, piękna klacz 😉 chciałabym po oglądać jego konie, może bym jakiegoś kupiła 😀