Końska Rewia Mody cz. X (2016)

lusia722 myślę, że ta próbka u góry po prawej jest najbliższa kolorowi ze zdjęcia 😉

Rude dziś w beżach 😉 zdjęcie niestety robione tosterem 🤬

Edit: zdjęcie się nie wkleiło  😉
wątek zamknięty
lusia722, krysiex takie robi, na fb ma strone Equino. Chyba, że chodzi ci tylko o sam kolor, a nie dokładnie takie pikowanie i błyszczący materiał? Bo jak sam kolor, to jest trochę takich czapraków.
wątek zamknięty
lusia722   poskramiacz dzikich mustangów i jednorożców
23 stycznia 2016 17:46
budyń najbardziej o kolor, ale ja właśnie nie bardzo widziałam taki kolor. Poza Schockemohle.
wątek zamknięty
Brzask   kucyk,kucyk...a to kawał s.........
23 stycznia 2016 18:27
Lider w Eskadronie Cyan dura, derką z tej samej kolekcji i owijkami Anky emerald

wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
23 stycznia 2016 18:37
Brzask ładnie  🙂
wątek zamknięty
lusia722, wydaje mi się, że French Roast z wzornika krysiexów jest zbliżony. Tylko ten czaprak inaczej wygląda na zdjęciu Quanty, a inaczej na tym z pferdetrends - więc nie wiem, czy bardziej zbliżony jest ten z wzornika Memo, czy satyny. 😉

Jak już jesteśmy przy krysiexach... Czy ktoś ma może czaprak w kolorze Cabernet i powie mi, które zdjęcie lepiej oddaje odcień na żywo - to czy to? Nie wiem, czy brać ten kolor, czy Windsor wine z wzornika Memo... Podoba mi się ten odcień z pierwszego zdjęcia (a najbardziej to chyba caballowy burgund Orlando, ale pikowanie bym chciała krysiexowe :/), ale na zdjęciu na koniu już trochę za jaskrawy...
I drugie pytanie: który z kolorów satyny jest najbardziej zbliżony odcieniem do tego klik? Chciałabym coś takiego, jak eskadronowy Blue z 2014, ale ten czaprak ze zdjęcia to alkantara... A mnie się marzy z połyskiem. 🙁 Eskadrona nie chcę, nawet jakby się jeszcze gdzieś udało ustrzelić, bo chciałabym bardziej czekoladową lamówkę.
wątek zamknięty
lusia722, może [url=[[a]]http://www.yard-equites.pl/strona-g%C5%82%C3%B3wna/4533-czaprak-fair-play-new-topaz.html[[a]]#/kolor-beżowy/rozmiar_1-vs]ten faiplay[/url]? Podpisany jako beż, ale na fotce dosyć brązowo wygląda. Jeszcze szokemola latte widziałam, ale to już 220 zł.
wątek zamknięty
Kastorkowa   Szałas na hałas
23 stycznia 2016 20:36
Jako, że mało wszędzie poglądowych zdjęć na izabelach (nad czym strasznie ubolewam) to wrzucam kilka

Derka amigo

Czaprak 'mustang'

Derka start

Czaprak horze
wątek zamknięty
Kastorkowa, te owijki sa z yorka? 😀 gdzie jeszcze mozna dostać taki czaprak?
wątek zamknięty
23 stycznia 2016 20:56
Tak owijki są yorka. Nasz był kupowany w Krakowskim Kashtanie ale czy jeszcze jest nie wiem  :kwiatek:
wątek zamknięty
lusia722, a Jarpol "kawa z mlekiem"? Wydaje mi się, że ten kolor jest bardzo podobny do tego, którego zdjęcie wstawiłaś  KLIK
wątek zamknięty
Pomocy! Czy ktoś wie, gdzie można dorwać ten czaprak? Szukam od dłuższego czasu bezskutecznie ....
wątek zamknięty
Do mnie leci na testy nowe cudo z Caballa  😀  absolutny szał w ciapki  😍 😜  hihi nie mogę się doczekać 💘
edit: literówka
wątek zamknięty
kitty 😍 brak mi słów, przepiękny, nie mogę doczekać się zdjęć na modelu 💘

kastorkowa mi się najbardziej podoba w tym jasnym błękicie :kwiatek:

Brzask bardzo ładnie :kwiatek:
wątek zamknięty
kitty umarłam i jestem w niebie!  😜
Będzie mój!  😍
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
24 stycznia 2016 09:45
kitty, no, no, szalejecie! Mnie by się taki srebrny marzył 😀

Kastorkowa, najbardziej dla palomino mi się chyba ten różowy widzi, i w fiolecie pięknie, niebieski jakoś tak nie łapie za oko 🙂 Myślę, że ciemny, głęboki niebieski byłby dużo lepszy 🙂

Brzask, bardzo fajny zestaw!
wątek zamknięty
24 stycznia 2016 09:48
Livia ja w sumie niebieskich nie lubię  🤣 Na liście pierwszy jest ciemny głęboki granat, potem brązy i beże. Wzięło mnie ostatnio na stypę, klasykę i elegancje a tu w końskiej szafie same zielenie, róże czy błękity  😵
wątek zamknięty
lusia722   poskramiacz dzikich mustangów i jednorożców
24 stycznia 2016 10:32
Kitty piękny
Dzięki dziewczyny :kwiatek:
Ale muszę trafić bez pudła, bo nie stać mnie będzie na kolejny czaprak przez jakiś czas.
Schockemohole jak już wspominałam mam.

wątek zamknięty
kitty, matko bosko kochano!!! Przestań! Teraz tak bardzo, bardzo chcę, a nie mogę! 😀
wątek zamknięty
Renobiusz, był przez jakiś czas w ogłoszeniach na re, ale ciężko chyba będzie Ci go dostać w PL 🙂 też się na niego śliniłam
wątek zamknięty
Kitty cudo  😍 wiesz kiedy będzie/ jest w sprzedaży ? 😉
wątek zamknięty
[quote author=Dżastin link=topic=98782.msg2485473#msg2485473 date=1453637643]
Renobiusz, był przez jakiś czas w ogłoszeniach na re, ale ciężko chyba będzie Ci go dostać w PL 🙂 też się na niego śliniłam
[/quote] Niestety za późno tutaj zajrzałam, załapałam się tylko na brązowy ... Wciąż wierzę, że znajdzie się ktoś, kto go posiada i chętnie się go wyzbędzie 😉
wątek zamknięty
marlin1990, - to corrandier (czy jakoś tak, zima 2008 😉 ) Ślicznie wam w beżach! To chyba kolor, w którym kasztany najbardziej mi się podobają 😀
Kastorkowa, - bo i izabeli nie za dużo jest 🤣 Jak dla mnie w niebieskim i fiolecie najlepiej, róż nieco mdło 😉
kitty, - no nie mogę, ile ty masz tych śliczności? 💘
lusia722, - imo ten schocke to po prostu perfect szmata dla was 😍 Nie masz możliwości popaczeć na żywo na coś? W internetach kolor często przekłamany wychodzi (zdjęcie, ustawienie monitora).
wątek zamknięty
kitty, przestałam oddychać!!!!!!!
wątek zamknięty
A co to jest ten materiał "memo" od Equino?
Jakie to jest w dotyku?
wątek zamknięty
A mi nie bardzo podchodzi, no ale ja zlota i brazy odrzucam odrazu, z szarosciowo-brudna  mascia wygladaloby jak kupa z polyskiem :P

Mam Darkbasalta w jakims lepszym ujeciu 🙂 owijki Yorkowe do kompletu. Btw - totalnie nie ogarniam jak moglam wczesniej zawijac bez podkladek, dzis sprobowala na jedna noge i sie przezegnalam ;P
wątek zamknięty
faith, całkiem całkiem, ogłowie mi się najbardziej z tego zestawu podoba :P A siodło nie jest zbyt z tyłu?
lusia722, a to pardą, nie widziałam tego o szoku 🙂
kitty, to tak na wzór tych błyszczących padów anky? :P
wątek zamknięty
Aktualnie jedzie do mnie się testować  😀 więc czekajcie cierpliwie  😉
wątek zamknięty
ja także poszalałam derkowo  😍 moja derka szyta przez Jarpol 😍
wątek zamknięty
Uwielbiam wzorzyste derki  😍 😜 💘 Dziewczyny mogę odgapić, mogę?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.