Końska Rewia Mody cz. X (2016)

malinowaa, tak jak pisze sumire, derka do której pasuje Anky ma paski prawie że błękitne. Na mojej to jest ciemny niebieski, prawie granat. I moja to HKM, a ta ze sklepu o którym mówisz, to Busse.
sumire, wolałabym czaprak, nie pad... chociaż na zdjęciu faktycznie wyglądają dość podobne.
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
21 stycznia 2016 10:30
faith, nie dziwię się, że wszyscy pisali tylko o ogłowiu, wygląda obłędnie 🙂 Czaprak słodki, ale faktycznie będzie wyglądał lepiej na całkiem siwym koniu.

wątek zamknięty
Zakochałam się w derkach od kitty!
Jak się trafi przypływ gotówki, to może taką zgapię 😀iabeł:

Ktoś pytał wyżej o niebieski naczółek - to Waldhausen Pearl, kosztuje grosze, jest bardzo fajnie profilowany i łapie za oko, jeśli ktoś lubi niebieskości. Ja się już nałykałam koloru w ostatnie dni i znów nawracam na jedynie słuszną burą nudę 😉

Kilka jeszcze ode mnie:

wątek zamknięty
Pięknie w tym niebieskim 😍
Powiedźcie, że to nie prawda
wątek zamknięty
quanta, mam ten naczolek w wersji zlotej i jestem z niego bardzo zadowolona. Ladnie sie uklada na konskiej glowie i krysztalki dobrze sie trzymaja.

wątek zamknięty
anil22, jeśli faktycznie, to cudne odcienie zielonego i niebieskiego  😍
wątek zamknięty
quantanamera, czy z drugiej strony tej derki też jest haft, czy może miejsce, żeby wyhaftować coś swojego? 😉
anil22, czemu? :P bo portfel ucierpi, czy Ci się nie podoba? IMO ładny granat!
wątek zamknięty
Nie podoba mi sie , 🙄 w kółko te same kolory. Dopiero co takie były... Marzyl mi się fiolet 😉
wątek zamknięty
Mi tam pasuje, nic mi się nie podoba! 🤣 Ciekawy ten miodowy kolor i zieleń, ale nie woła "kup mnie", a czerwień, niebieski i czarny wieją już nudą 😉 Ciekawe tylko, jakie NG wyjdzie.

wątek zamknięty
O ile to faktycznie przeciek na najnowszą kolekcję... Cottony wyglądają jak petrol i green z CS 2010, czerwony jak red albo hibiscus, a ten żółty jak shine gold exclusive. Nuda - już te kolory miałam/mam... Ale to dobrze, mój portfel nie ucierpi a i tak chyba wolę sobie za to kupić jakiegoś Caballa albo Jarpola 😉
Jedyne czego mi brakuje, to polarówek w romby.
wątek zamknięty
vissenna   Turecki niewolnik
21 stycznia 2016 18:23
Jeśli to prawdziwa kolekcja to... wieje nudą...  🙁
Też bym poszła w fiolety z chęcią a wszystkie kolekcje ostatnio takie nijakie...
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
21 stycznia 2016 18:27
vissenna bluznisz 😁 obecne kolekcje (wszystkie a zwlaszcza Classic) sa jednymi z piekniejszych w ostatnim czasie 😎
wątek zamknięty
quantanamera,ten drugi kasztan jest przepiękny! 😍 Derka z tym kołnierzem w sumie też fajna.
Z eskadrona jedyna kolekcja, która faktycznie była wowowow, to lavender-stone. Cała reszta to tak sobie, jakieś pojedyncze szmatki się zdarzają tylko :P Dralon z lavender jest najpiękniejszą derką świata.

Ja mam dużo mniej wow, bo hala + telefon, no i kolory chyba jednak takie mało szałowe na koniu :P

wątek zamknięty
No mój portfel też odetchnie 😉 Kolekcja ok ale nic czego nie mam do mnie nie przemawia 😉
wątek zamknięty
budyń, mało szałowe? Weź przestań, są super! Okunkowy czaprak?
wątek zamknięty
21 stycznia 2016 18:54
Może i bluźnię ale dla mnie dwie kolekcje są niedoścignione: Chocko/petrol i lavender/stone  😀iabeł:

Mogliby powtórzyć  😎
wątek zamknięty
harja, tak jest, na żywo jest dużo ładniejszy :P I widać moją prowizorkę, bo rzepy są jakoś dziwnie wszyte w owijkach, więc zalepiam koniec taśmą, no ale skończyła mi się przezroczysta i jedną nogę musiałam zrobić srebrną, wiocha totalna 😁
wątek zamknięty
A mi się marzy normalny, soczysty, jasny granat. Że niby jestem monotematyczna? 😉

to tak apropos tej zapowiedzi wiosennej kolekcji
wątek zamknięty
Olson, z jednej strony jest haft, a z drugiej pusto, można powyszywać coś swojego. Niestety to już końcówki tej serii - derka jest z zimowej kolekcji i praktycznie cały zapas poszedł.

Majorowa, to chyba jednak ciut inny naczółek, bo tutaj są perełki, a nie cyrkonie, ale krój u producenta ten sam 😉

anil22, Eskadron słaby, poza żółtym, ale fajny żółty na wiosnę będzie u kilku firm 🙂

Znalazłam jeszcze jedno niestypowe foto:

wątek zamknięty
21 stycznia 2016 19:09
Swoją drogą moja pierwsza myśl po zobaczeniu "przecieku":
"Jaka niepraktyczna ta francuska flaga! Biały jest tam, gdzie czaprak najszybciej się od łydki brudzi"
😂  🤔wirek:
wątek zamknięty
Mam nadzieje, że to zdjęcie nie jest prawdziwe 😉
Quanta w pomarańczu  jest szał. W ogóle pomarańcze, zielenie, granty to kolory idealne dla kasztanow🙂
wątek zamknięty
To zdjęcie raczej jest autentyczne. Na zdjęciach innych kolekcji nie ma 5 big squarów, tego czapraka "francuskiego", ani nawet z takim logiem, ani derki kratkowanej w tym miejscu. Zazwyczaj na przeróbkach zmieniają tylko kolory, a nie cały układ. Chociaż nie ukrywam, że sama pierwsze co to pomyślałam, że to przerobiona kolekcja smaragd green, bo jeden bs podobny i derki.
wątek zamknięty
21 stycznia 2016 20:56
anil22 też w to nie wierzę, Paryż to historia sprzed miesiąca a Eskadron tkaniny, kolory i szycie zamawia duuuużo szybciej, żeby się wyrobić z produkcją.  🤔
wątek zamknięty
Ten żółty na kantarek na karą głowę byłby całkiem ładny  💘. Ciekawe jakie będą kantary i uwiązy. Ale kolekcja jako całość nie porywa, znowu  🙄...
wątek zamknięty
Paryż to historia sprzed miesiąca

???

Myślę, że wzór czapraka nie ma nic wspólnego z zamachami :P Przypadkowa zbieżność.
wątek zamknięty
21 stycznia 2016 21:41
[quote author=vissenna link=topic=98782.msg2484417#msg2484417 date=1453409814]
Paryż to historia sprzed miesiąca

???

Myślę, że wzór czapraka nie ma nic wspólnego z zamachami :P Przypadkowa zbieżność.
[/quote]

Przepraszam za czarny humor, ale:
Albo wyjątkowo zawiły plan Eskadrona na darmową promocję  😉
wątek zamknięty
quantanamera, widzę właśnie, że zostało tylko 145 🙁 a szkoda, bo derka faktycznie ładna.

Dziewczyny, serio? Myślicie, że zamachy terrorystyczne mogą mieć coś wspólnego z końskimi szmatami?  😵
wątek zamknięty
21 stycznia 2016 21:54
Olson no właśnie tak nie myślimy i dlatego węszymy tu podpuchę  :kwiatek:
wątek zamknięty
Aj, nie przyjrzalam sie dobrze 🤦
wątek zamknięty
budyń piękne kolory dla karego 😍 gdybyś nie wspomniała o tej taśmie na owijkach, nawet bym jej nie zauważyła 😵

quantanamera uwielbiam wszystkie odcienie niebieskiego na kasztanach, a ten naczółek jest przepiękny 💘

Jeśli nowa kolekcja będzie wyglądała tak jak na zdjęciu, to jestem niepocieszona, jakoś nic mi do niczego nie pasuje na tym zdjęciu 🤔wirek: może pojedyncze sztuki będą ok, ale jako całość wygląda to kiepsko  🙄
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.