kochani szukam osoby która ma zniżkę w animalia i byłaby tak miła zamówić mi suplementy :kwiatek: a może komuś rzuciła się promocja gdzieś obejmująca suplementy? (potrzebuję m.in suplement yarrowia equinox dla koni rekonwalescentów :kwiatek: ) będę wdzięczna za pomoc (7% zniżki mam jakby co, szukam więcej 🙂 )
Pisałam stronę wcześniej, że Julia od Fuerte wspominała kiedyś w tym wątku, że ma 10% w animalii i jbc pisać do niej na PW. Więc może spróbuj do niej zagadać 😉
[quote author=lusia722 link=topic=15196.msg2483195#msg2483195 date=1453160076] EQUIZONE - 50% na wszystkie produkty CAL REI, CDM i FLECK !🙂 Promocja trwa do niedzieli 24.01 kod NOW50
Zabiłaś mnie tą promocją... 😵 Za dużo pieniędzy zostawiłam, za dużo 😁
Konik naprawdę nic nie przygotował na 2016 rok? I czy gdzieś oprócz Equishopu są już promocje na Eskadrona jesień/zima? 👀 [/quote]
też dumam nad konikiem bo mają wiecej rozmiarówki bryczesów które chce kupić... 🙂 za kod do gnl dziekuje :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:- nie wiem tylko czy 38 z bryczesów nie bedzie za duże🙁
W Pasi-koniku do 24.01 na kod rabatowy BUSSE macie -15% na cały asortyment tej firmy. I całkiem fajne wyprzedaże z kolekcji zimowej mają. Żegnaj wypłato :'(
W Horse-Trade -15% na wszystkie derki (dostępne od ręki) od 18 do 24.01 na hasło: DERKI2016 Nie łączy się z rabatem na karcie stałego klienta A na hasło: ZIMA2016 -20% na zimowe kolekcje (też z działu dostawa 24h)