Nie, na pewno "zamierz". Na "zmierz" nie zwróciłabym uwagi 😉
Wciągnął brzucha naprężył mięśnie ,był nad czo i przed pojeniem
😁 wytłuszczenie moje.
Ja to mam dzisiaj wyjątkowego pecha do trafiania na RZ w miejscu Ż. 😉
Przez Ciebie urzyty w kiepskim kontekście.
teraz trzeba negocjować rzeby wyszła
dobreeee 🙂
Miałam problem z przeczytaniem pewnego słowa.
Poczułam się niezruwnowarzona :P
Przeprasza za jakość zdjęć 🙂 Powinien przeprosić za jakość ortografii 😀
ok, zaraz przejże te rosyjskie odżywki 😉
Z zamkniętego wątku:
"Poszukuje stajni sportowej o profilu skokowym, okolice Warszawy, najlepiej powiat piaseczyński (ale nie tylko) wymagania:
- MIŁA ATMOSFERA
- plac do jazdy
- hala
...
- w miarę przyziemne ceny ..."
Przyziemne, czyli takie nie z kosmosu 😁
moze juz skórcze sie zaczeły
🙇
Z życia, słyszę to co najmniej raz dziennie: "Przepraszam, gdzie tu jest masło klarowne?". Po 4 miesiącach mam ochotę odpowiadać, że takie nie istnieje, a jeśli chodzi o klarowane, to leży o tu, tuż przed pani/pana nosem... 🤣
Bo jak na pierwszy raz człowiek wpadnie i natknie się na tłum karków rzucających rzelastwem i lasek zajmujących wszystkie bieżnie , maty i rowerki, to może sie niepotrzebnie zniechęcić. A na mojej siłce były takie godziny. 😁
zrobiłam sobie dziś test z polskiego na o2.pl i wyszło mi spooro poniżej 50%, więc proszę mi dać spokój 😁 każdy ma swoje słabe punkty 😁
Jedno posiedzenie na jednej grupie, tyle co się tam naoglądałam... Ja rozumiem już nawet jak ktoś tu zrobi błąd, tam błąd... Ale napisać niemal wszystko źle? To tak, jakby ich uczono wszystkiego na opak, to wygląda, jakby specjalnie ktoś tak pisał...
Wiadomości niezwiązane ze sobą, tak powklejałam tylko w jedno miejsce.
ja myślę, że nie uczą jakiegoś elementarnego szacunku do języka, tego, że jest on naszą wizytówką, świadczy o nas.
ale pewna nie jestem, dawno w szkole nie byłam.