... ślub :) ...

Nie mam fotki niestety,bo nie zrobilam jak bylam na przymiarce.
Poszukam pozniej w necie ale wczesniej szukalam i jeszcze jej na ich stronie nie bylo.

Edith: okazało się że mam fotkę z komórki, nawet nie wiem kiedy ją mój tatuńcio zrobił 😉
Moja suknia jest taka - tu oczywiście za duża, za długa, bo moja szyje się na mój dokładny wymiar. A to fotka z przymiarki tego modelu który był w salonie.  Ale właśnie taką "delikatną" chciałam.
Muffinka, wow piękna tak rzymska 😀
opolanka   psychologiem przez przeszkody
06 maja 2009 11:58
Ładna, choć nie w moim stylu 😉
Tiru riru
Moje butki za 1/3 ceny🙂
[img]http://photos04.allegroimg.pl/photos/oryginal/627/54/89/627548932[/img]
opolanka   psychologiem przez przeszkody
06 maja 2009 20:59
Bardzo mi się podobają. 1/3 ceny to ile w PLN? 😀
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
07 maja 2009 09:57
aaa ja widziałam fotke ślubna Repki na nk🙂 BOKSKO wygląda 💃
W&W dzięki, to była jedna z niewielu kiecek w Warszawie która jakoś tam mi się podobała. Nie znoszę "bombek", wielkich i ciężkich sukien, z falbankami, koronkami, halkami na drutach i odcinanymi gorsecikami 😉
Więc miałam utrudnione zadanie w szukaniu ponieważ teraz tylko takie są w sklepach.

Repka jak to tak? Na NK są fotki a na volcie nie? 😉
07 maja 2009 11:24
Muffinka dlatego właśnie między innymi moja suknia była z własnego projektu
No ja miałam za mało czasu na suknię własnego projektu 😉 Albo może nie pomyślałam o tym wystarczająco wcześnie.
Ale nic to, moja sukienka mi się podoba, więc jestem zadowolona.
no i zapowiedzi załatwione 😀
jeszcze tylko spowiedź i mam komplet dokumentów do ślubu 😀
Ja też już zaniosłam zapowiedzi do kościoła. Mam odebrać po 10 maja.

A macie dziewczyny jakiś fajny pomysł na ozdobę na auto?
ja właśnie szukam
chcę coś skromnego i z kwiatów ale żeby niebył to wienień na masce😉
No właśnie, ja też chcę coś skromnego i gustownego.
Diakonka   Jestem matką trójki,jestem cholerną superwoman!
07 maja 2009 11:58
i bez balonów😉
07 maja 2009 12:04
JA też miałam czasu malutko ślub mieliśmy planowany na koniec sierpnia a że dzidzia przysieszyła to ja zamawiac sukienke szłam dopiero na koniec stycznia a slub w polowie kwietnia 😅
Sukienke masz bardzo ładną ale ja musiałam patrzec na to że mi jednak brzuzek intensywnie rósł i musiała byc puszczona od biustu🙂

a co bys chiała na auto? żywe kwiaty czy gotowe ozdoby... my sie długo zastanawialiśmy i stwierdziliśmy że kupimy gotowca dzień wczesniej udekorujemy i bedzie z głowy a tez ładnie, a tak jeździć w dzień ślubu czekać w kolejkach do kwiaciarni nawet jak sie umówisz wcześniej i nie wiedzieć jaki będzie efekt końcowy a wywalić na to kupe kasy to wole zrobić to sama... i mi sie podobało

własnie stwierdziłam że nie mm ni jednego porządnego zdjecia udekorowanego autka 😕
Diakon'ka a ja wlasnie koniecznie chciałam baloniki 💃
a tu chyba najlepiej widac sukienke
07 maja 2009 12:30
mi się balony nie podobają, bo są trochę kiczowate. ale już koszmarnie wyglądają na sali weselnej. ale to kwestia gustu.

słuchajcie jakie akcja z samochodem - mój eks zaoferował mi w prezencie swojego Jaguara do ślubu!! i ma koleżankę, która go przystroi więc przyjamniej ten problem z głowy🙂😉
my jedziemy albo BMW 7 albo audi A8
Dziewczyny zastanawiam sie pomiedzy orkiestra a dj'em i nie wiem na co sie zdecydowac. pomimo jeszcze prawie poltora roku do slubu to niestety wiekszosc kapel do ktorych dzwonilismy juz sa zarezerwowani
Zairka sukienkę miałaś przecudowną a i ozdoba na auto mi się podoba.
Ja raczej myślałam o czymś żywym - jakieś kwiaty - ale tarz już sama nie wiem. NAjchętniej w ogóle zrzuciłabym to na głowę kogoś innego🙂

My wybraliśmy DJ'a. Z dwóch powodów: po pierwsze mieliśmy poleconego bardzo zachwalonego pana 😉, a po drugie orkiestra jakoś mi nie pasowała do koncepcji mojego ślubu.
Mimo że na ślubach moich sióstr były jakieś kapele, ale my od początku chcieliśmy DJ'a.
Poza tym chyba dobry DJ jest tańszy niż dobra kapela 😉
my tez mamy DJ'a.
Nie lubie orkiestr bo znimi sa zawsze problemy np tego nie gramy tego, nie śpiewamy jeszcze czasami to co śpiewają jest watpliwej jakości .
07 maja 2009 16:23
landi dobra kapela, która nie fałszuje, ma fajny gustowny repertuar i coś więcej niż tylko keyboard albo muzyka z syntetyzatora to koszt ok. 5-7 tysi w okolicach Wawy. tych co biora poniżej 4,5 od razu można olać. chyba, że chcesz mieć jakąś żenadę. zrobiłam research i wiem. Dj to ok. 2 tysi.
wolę więc DJa, za to mieć kasę na zajebistego fotografa.

Muffinka kogo macie? może być na priv.
cieciorka   kocioł bałkański
07 maja 2009 17:05
Muffinka, baaardzo podoba mi się góra sukni- czesc z biutem i ramionami. tych pasków poziommych dla mnie za duzo, zdjelabym srodkowy ale to rzecz gustu.

moża siostra jechała do slubu starutenkim autem, calym przystrojonym w stokrotki, nie mam zdjęc 😉
opolanka butki kosztowały mnie 100zł. Nawet fleczki nie zdarte.

My z autem mamy problem. Jeżeli szwagier nie przyjedzie z górek taką limuzyną volvo (kolor szampański, nie znam sie na modelach) to zostaje mi srebrna karawana volvo albo corolla mojego ojca😀 Ewentualnie czarny nissan navara 🤔wirek:
Dobrze że przypomniałyście że trzeba jakoś to auto przystroic 🤔wirek: Nie mam nawet upatrzonej kwiaciarki i dogadanej fryzury wiec gdzie mi o strojeniu auta mysleć.

zairka nawet fajnie autko przystrojone, skromnie i bez stawania na głowie🙂

My mieliśmy zamówionego DJ'a, który w 70% gra stare przeboje z płyt winylowych. Kosztował by tylko 1000 zł, ale z racji że odwołaliśmy wesele....:/ Za kapelami nie przepadam. Za dużo prostackich zabaw urządzają i grają jakieś durne przyśpiewki
a czy w takim razie jakas poznanianka ewentualnie poznaniak moze mi polecic dj'a ewentualnie orkiestre?
cieciorka no już niestety za późno na jakieś zmiany.

Wiecie co? Byłam na próbnej fryzurze u dobrego fryzjera na Marszałkowskiej. Zrobił mi cudownego koka, przód fryzury tylko mi się nie podobał, ale myślę że to da się zmienić. Szczególnie że powiedział że nie ma szans aby drugi raz zrobić identyczną fryzurkę.Wszystko byłoby fajnie (zapisałam się już u niego na czerwiec, bo są problemy z terminami), ale jadąc do domku autem zgubiłam dwie spinki a po wyjściu z auta okazało się że już część fryzury mi się rozpadła. I teraz mam dylemat - czy szukać innego fryzjera czy poprostu może on mniej się do próbnej fryzury przyłożył? Hmmm 😉  Dylematy przyszłej panny młodej 😉Ostatnio mam same takie, chyba mi już na mózg pada...

Diakon'ka masz pv 😉
Muffinka, myślę, że nie masz się czym stresować, do właściwej fryzury na pewno stanie na rzęsach, żeby była cacy i przetrzymała wszelakie zabawy 😉
Miałaś na włosach lakier?
hehe a ja z fryzura nie mam problemu 😀
będe miała rozpuszczone włocy
wyprostowane na prostownicy i tylko grzywka spięta spineczkami
coś takiego ale nie  do końca
Miałam masę lakieru...

Ja jednak chciałabym mieć spięte włosy, szczególnie że wolę siebie w spiętych.

Edit: W&W masz długie włosy?
cieciorka   kocioł bałkański
07 maja 2009 19:42
Muffinka, ja nie sugeruje zmian, tylko wyrażam swoje zdanie 🙂
przecież to tobie ma się suknia podobać, wykończenie górne jest dla mnie fantastyczne- może kiedyś ściągnę ;], dół nie w moim stylu, ale nawet fajnie się razem komponuje
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się