moje bobo ma wysoką pozycję w rankingu: "» Growth to food: 39th"
no i teraz wiadomo, że jest to NA PEWNO moje dziecko 🤣
a ja nie mam czasu się nimi zając...
sznurka nic sie dzieciaczkom nie stanie, jak nie bedziesz sie nimi zajmowac codziennie. beda sobie hibernowac do czasu az sie zalogujesz.
julka poslala pierwszego calusa 😍 teraz tylko czekam az zacznie sama chodzic, bo cos slabo rozwija sie w tej kategorii
A moje brzdące nic dzisiaj ciekawego nie zrobiły oprucz kupy 😉hehe
Edytka, Tobie też? Słuchajcie o które godzinie zazwyczaj najlepiej na spacer wychodzić z dzieciakiem?
Moja Amelia już mówi 'mummy' 😁
tak jak mowilam: godzina spacerow nie ma nic do rzeczy. bardziej chodzi tu o wiek dziecka. mlodsze nie lubia spacerkow, starsze powoli zaczynaja za nimi przepadac, a moja najstarsza Julka sama sie o nie czasami prosi 😉
moje starsze też mówi mummy 😍
fajna ta gra, tylko szkoda, że aging pointów jeszcze nie można kupować za kasę, tak jak na howrse. oporządzam dzieciaki w 10 minut, połażę trochę po sklepie i koniec zabawy na cały dzień 🙄
edytka - gratuluję 5 miejsca w ogólnym rankingu🙂😉) jak Ty to robisz??🙂
a ja pozapraszałam troszkę osób do znajomych - jakby co to Tysia to ja😉
hej to jak jest z tym zarciem?
mam dziecku dac 6 posiołkow po 6 porcji?" czyli 36 porcji mleka?
6 posiłków czyli na początek jeden posiłek to 1 porcja mleka. Przynajmniej ja tak zrozumiałam.
w sumie - na cały dzień 6 porcji mleka - też to tak rozumiem😉
[quote author=kurczak_wtw link=topic=5504.msg245211#msg245211 date=1241465990]
moje bobo ma wysoką pozycję w rankingu: "» Growth to food: 39th"
no i teraz wiadomo, że jest to NA PEWNO moje dziecko 🤣
[/quote]
haha, wlasnie spojrzalam na moje. najlepiej idzie czytanie i jedzenie. dokladnie tak samo jak u mnie 👍
Breva nawet sama nie wiem jak to wyszlo z tym 5 miejscem 😉 po pierwszym dniu gry juz bylam 14, a potem skoczylam do gory 😀
sznurka 6 razy po 1 porcji. do wyboru: maternal milk albo baby formula 😉
Moje akurat ma Growth to hygiene: 18th najwyżej 😁
to moje dzieci 6 x 6 dostawały;]
U mnie latał rano słoik z jedzeniem 🤣
a mi znowu Elfin slippers 😅 i z opoznieniem zalapalam jak sie liczy overall growth. lepiej pozno niz wcale 😁
edit: elfin slippers wypadly mi rowniez po znalezieniu przytulanki 😀
mozna sprzedac elfin slippers?
nie ma takiej opcji, ale jak sie uzywa elfin slippers to wpada dodatkowa kasa (chyba za pierwsze uzycie 80, potem 50, potem 30 i tak co dzien) 🙂
A w jaki sposob szuka sie zgubionej zabawki? Bo nie moge do tego dojsc...
Wizja, Zacznie ci UFO latać w kształcie tej zabawki i przy okazji kilka gratisów wpadnie
Hmmm...a co jak nic mi nie lata?
gdzies na pewno lata 😉 zajrzyj na wszystkie strony zwiazane z opieka nad dzieckiem (tzn kapiel, pielszuki, zabawa, zabawa z kolegami, drzemka itd)
Czekać 😉. Ja czekałam krótko. Po kilku chwilach mi latało 😉
Dobra, juz mi zalatalo :P
Fajna ta gierka :P
Mam juz dwoje - Laurine i Laurenta :P
No i jestesmy friendsami z Edytka 😉
To ja zapraszam. Nick: Notari 😉
Julka zgubila snuggly i po raz 4 dzisiaj wypadly mi Elfin Slippers i do tego ubranko i kasa 😅 kocham te gre 🥂
Edzia, lamiesz mi serce dziewczyno 😕 Mam szczescie, jesli ktorys z moich "gowniarzy" zgubi przytulanke raz dziennie, a jesli juz to za znalezne dostaje 30 beads'ow uuuuuuaaaaaaaaaaaaaa :ryczy: :emot4:
Nikt mnie nie kooooooocchhhhhaaaaaaaaaa...
🤣 🤣 🤣
Edytka- ty chyba masz jakieś ukłądy co? 😁 Moje jak zgubią przytulankę dostają albo kaskę albo jakieś jedzenie. Trzeba nadmienić, że Monia zgubiła zabawkę tylko raz, a Madzia chyba z 3 razy 🙄 Jak Ty to robisz? Zdradź tajemnicę.
hmm zastanawiam się jak ja mam zrobić TO:
Each day, your baby needs:
* 3 portions of baby formula
* 1 portion of milk
* 3 portions of fruits and vegetables
* 1 portion of meat or fish
* These quantities should be spread out over 4 meals
chodzi mi o to, jak niby rozdzielić tyle żarcia na tylko 4 posiłki?