długo sie ukrywałam ale w koncu pokaze cała prawde o sobie! to ja w prawie calej okazalosci 🤣 a tutaj juz w troche powazniejszej wersji obecnie jestem troche bardziej blond ale nie mam jeszcze zdjec 😉
jak się juz w końskich watkach chwaliłam zaskakującym czaprakiem to chyba tutaj można się pochwalic niebywałą reakcją na domniemany prezent urodzinowy, hehe 🤣
jak zobaczyłam co jest w środku to sama w to nie wierzyłam, ze dostałam RÓŻOWY czaprak, bo ja nie cierpię tego koloru, hehe, ale tak się z tego cieszyłam, ze juz nie zwracam uwagi na to że kolor ma taki a nie inny😀
martynakoniki to jest tunika, pożyczona od siostry, i nie mam pojęcia skąd ją wytrzasnęła 🙄 😉 ale dzięki za komplement, hehe😀
Przeglądałam właśnie swoje fotki... wybrałam kilka takich, które lubię najbardziej. W sumie jest ich więcej, ale niektóre w zaistaniałej sytuacji nie powinny się już nigdzie ukazywać i pozostaje mi oglądanie siebie na ich samej.Heh... Tak więc ja ponownie (fotki robione rok-dwa lata temu, więc stan na głowie uległ zmianie 😉 )
slojma, dziękuję 🙂 Przyznam szczerze, że jak przeglądam swoje stare fotki, to te w tych krótkich włosach podobają mi się najbardziej 😉 I takie jeszcze starsze, zanim zaczęłam co chwilę je ciąć 😉 Narazie dążę do długich, równych. Ale jak mnie znudzą, to możliwe, że wrócę do tej krótkiej fryzurki :P
2,3,4 - sama (takich samoróbek mam pełno, bo zwykle to efekt nudy :P ) 1,6 - moj były 4 kuzynka 7 Tata 8 kumpela (z r-v w sumie, ale nick'a nie pamiętam 😀 ) 9 kumpel z roku 😉
Ostatnio jednak albo sama albo kumpel/kumpela. Grono mi się zawężyło 😉 Kiedyś uciekałam przed aparatem byle dalej, teraz wręcz przeciwnie 😉