Body Modifications ( dawniej "piercing, tatuaże " )
Milosnicy piercingu Morbid szuka kilku osób chetnych na Chin piercing za 15zl.
Co to jest chin piercing? 😉
Fuj, to nie chcę. Ale jakby ktoś jeszcze widział promocje na jakieś fajne przekłucia to ja chętnie 😁 Kusi mnie, żeby znów się dziarać ale rozsądek zabrania, więc mogłabym przynajmniej coś przekłuć 😁
smarcik, ahaha, no mnie właśnie też kusi dziara, ale no nie... miał być jeden. 🙂 Dobrze, że chociaż do przekłuwania nie lecę. Traugusa sobie zrób. 🙂 Ja w moim jestem niezmiennie zakochana.
W jednym uchu mam, w dwóch chyba głupio by wyglądało. Nie wiem, może jakieś sutki zrobię czy coś :P W jednym uchu mam tragusa i dwa helixy, w drugim concha. I język. I 4 dziary. Trzeba coś nowego wymyślić 😉
smarcik, a rook? Albo daith?
smarcik, to może jakaś skaryfikacja 😁 ?
żartuję oczywiście 🙂
A wiesz.. 😁 Tak serio to wybitnie nie podobają mi się skaryfikacje, jeśli coś na stałe, to tylko dziara 😁
No i przekonałyście mnie - idę w piątek do Conora, tylko jeszcze nie wiem na co 😁
Właśnie napisałam do jednej osoby czy ta podejmie się wykonania mojej wizji tatuażu.
Zobaczymy.
smarcik, to pochwal się jak będziesz już wiedziała na co 😀
Smarcik- zazdrooo, teez bym cos nowego zmalowała.
Btw, umowilas sie na te pazury do Soni? Bo nie odpisałaś mi na priv ;]
MonioRek chcę jakieś przekłucie powierzchniowe, ale nie mam pojęcia w którym miejscu 😉
yga o rany, przepraszam 😡 Dopiero teraz weszłam w wiadomości i zobaczyłam, że pisałaś, nie wiem jak ja to zrobiłam 😡 Jeszcze się nie umówiłam bo moje paznokcie są w tragicznym stanie, przed jakąś okazją się umówię, szkoda byłoby od razu zmarnować takie paznokcie np na ściance wspinaczkowej 😉
W końcu po przekładaniu terminów udało się i jest trzeci do kolekcji 😀 Co prawda zupełnie inny projekt, niż chciałam na początku, w zupełnie innym miejscu (miał być cover na nadgarstku, ale to następnym razem), ale ja jestem zachwycona, na żywo wygląda o wiele lepiej 🙂
klik
Nanana byłam u Conora 😍 I niechcący o mało nie pozbawiłam go możliwości posiadania dzieci 😡 😂
Smarcik, no ale chwal się gdzie zrobiłaś kolczyk 😀
Jak uda mi się cyknąć zdjęcie albo Conor wrzuci na swoją stronę to się pochwalę 😁 Na brzuchu zrobiłam 🙂
O, mój brzuch 😁 Dzięki :kwiatek: Ciężkie miejsce, nie wiem jak to zagoić bez zaczepiania o ubrania bez przerwy..
edit: dopiero skojarzyłam fakty, co Ty się kobieto nic nie chwalisz? 😉 A ja się zastanawiałam o co chodzi z Patatajcem na przedramieniu, koński świat jest mały 🙂
Smarcik kolczyk kolczykiem, jest ekstra, ale brzuch 😜
Ledwo mi się mój pierworodny zagoił a już mam wymyślony kolejny, dokładnie wyobrazony co jak i gdzie - teraz tylko znalezc kogos kto mi to zaprojektuje i zrobi... chyba przepadłam. A wszyscy uprzedzali, ze to uzależnia 😡
Ktos mi poleci jakiegos artyste tatuatora z prawdziwego zdazenia, w okolicach Wroclawia/Szczecina/Katowic? Potrzeba mi kogos kto mi zaprojektuje nieduzy tatuaz z wkomponowanym napisem.
Również szukam kogoś kto pomoże mi zaprojektować tatuaż,jakby ktos cos wiedział to proszę o pw.Oczywiście wiem że nic za darmo.
Każdy dobry tatuażysta zaprojektuje Wam wzór.
Szukajcie osób, których prace Wam się podobają i odzwierciedlają styl, w jakim chciałybyście tatuaż.
smarcik Patatajec to ja, a Laptop mój czy nasz koń jest maskotką CrM :P Jakbyś miała jakieś problemy czy coś to pisz śmiało 🙂
Nav niestey ale nie kazdy.Pisalam do dziewczyny ktora robi piekne wzory i tatuaze.Odpisala ze tak robi ale tylko jak ona sama dziarga.Dla mnie wielka szkoda poniewaz nie mam czasu jechac 800km tylko po to aby zrobic sobie tatuaz.
iga ale jak Ty to sobie wyobrażasz? 🤔 Każdy artysta ma swoją wizję, robi swoje wzory i je dziara, żaden szanujący się dziaracz nie robi czyjegoś wzoru 🤔 A ci którzy robią byle g**** wydrukowane z internetu nie są nic warci. Wybierasz artystę, mówisz jaką masz wizję, płacisz i czekasz. Potem możesz ewentualnie wprowadzić zmiany w gotowej koncepcji, proste.
MonioRek fajnie, może Was jeszcze kiedyś odwiedzę jak wymyślę sobie kolejne przekłucie 😀 A najlepiej to trzeba by po prostu zrobić re-voltowe warszawskie spotkanie skoro jesteś tu od niedawna 🏇
smarcik, ekstra! Bolało bardzo? 🙂
Ja się chyba umówię na kolejną dziarę 😡 😁 😜 I mam już projekt na wspólny tatuaż z przyjacielem. Ekstra i jaram się mega 😅
zna ktoś jakieś sprawdzone studio w Lublinie? Chciałabym sobie zrobić kolczyk w nosie, nie chcę robić gdzieś z przypadku. Niby nic wielkiego ale trochę się stresuje, zależy mi na profesjonalnym podejściu do sprawy 😉
zen przyznam, że bardzo, ale samo kłucie trwało może ze 30 sekund 😉 Zabolało straszliwie, przestało, pomyślałam "oho, igła przeszła, teraz będą pchać kolczyka" a tu się okazało, że kolczyk idzie razem z igłą i było już po 😉
te.gry idź do Valhalli, np do Bartka na Chopina, koło Plazy - z resztą uczył się na mnie ładnych parę lat temu, a jeden kolczyk z tamtych czasów mam do dziś 😉