Gdzie dostanę bryczesy marki Winston? Chodzi mi konkretnie o te na zdjęciu. Wiem że wcześniej firma Equirex je sprzedawała ale teraz na ich stronie brak jakiejkolwiek informacji.
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnmute.gif[/img] Non stop za duże zdjęcia. Przypominam, że dozwolonym rozmiarem jest 800x800. Daję też 2 dni uciszenia, proszę przez ten czas się nauczyć, jak zmniejszać zdjęcia, bądź jak wrzucać je do galerii forum.
Cześć, przymierzam się do zakupy kamizelki SPOOKS,ale nie zdecydowałam się jeszcze na żaden konkretny model... Czy może ktoś z Was jest posiadaczem jakiegoś modelu kamizelek tej firmy i mógłby się podzielić opiniami? Gdyby Wam się coś rzuciło fajnego w kolorze granatowym, to będę bardzo wdzięczna za podlinkowanie :kwiatek:
Mam Crestę Chalet i Francis - obie kocham miłością wielką, z czego Cresta jest bardziej taliowana, a Francis ma przeboski kaptur, który mogę spokojnie naciągnąć na kask idąc na halę np. Obu używam także 'po cywilu' i wg mnie są naprawdę warte swojej ceny.
Moon dzięki za opinię! Właśnie myślałam nad tymi kamizelkami, bo wydaje mi się, że w modelu Snoopy może trochę przeszkadzać kołnierz... ktoś ma jakieś spostrzeżenia? A jak wypada rozmiarówka? nie jest troszkę zawyżona?
Ja mam dwie bluzy Spooks i je uwielbiam:-) jedna mam z cekinami i jedna taka cieplejsza, obie piorę normalnie w pralce tylko ta z cekinami wywracamy na druga strone.
Dziewczyny, potrzebuję rady. Marzy mi się od zawsze szary frak. Ale nie wiem, czy nie będzie za bardzo "kolorowo", bo sprzęt cały brązowy. Pasuje szary frak czy zostawić czarny? 🤔 I czy miał ktoś frak Yorka Ofelia? Softshell, a tańszy od FairPlaya. Warto? http://www.gnl.pl/frak-york-ofelia.html
Angeel, - szary z brązem wygląda ok, nie mogę znaleźć zdjęcia teraz, ale znajoma swego czasu tak śmigała i wyglądało to dobrze. Łącznie z tym, że kask miała brązowy, czaprak też 😉
Czy ktoś z was ma, bądź macał, czy też widział "na żywo" płaszczyk Euro-Star Felicyty? Jak leży? Wydaje się być ciepły? Mój Mountain Horse kończy właśnie żywot 😕 i akurat znalazłam całkioem dobrą promocję na ten Euro-Stara.