wasze ulubione seriale
Flygirl- Arrow jak to Arrow. Dzieja sie rzeczy niesamowite... 😁
W kolejnych odcinkach bedzie jeszcze lepiej jak wskrzesza kogos po roku haha
Dziewczyny potrzebuje serialu miazgi 🤣
Obejrzałam już chyba praktycznie wszystko... nawet nie będę wypisywać, ale brakuje mi czegoś w stylu Dextera, takiego wow 😍
Czekam na propozycje 😀
Ehh, po Breaking Bad już nic nie będzie takie samo 🙁 Szcun, zrobić 5 sezonów na tak dobrym poziomie.
Oglądał ktoś Narcos? Warto?
A breaking bad nie widziałam 🙂 to może za to się wezmę 😀
Ja zaczęłam Fargo, obejrzałam 2 odcinki i jak na razie daje radę 😀 lubię taki klimat 🙂
Ktoś ogląda How to get away with murder? Mnie drugi sezon na razie zaskakuje konkretnie 😀
Jestem po drugim odcinku AHS Hotel i ...nudy, nudy, nudy. Ani zaskakujący, ani straszny, ani trzymający w napięciu, ani szokujący natomiast czasami żenująco niesmaczny. Przemęczyłam się licząc, że na dłużej na ekranie pojawi się postać Willa Drake'a. Niestety nawet jego uroda nie rekompensuje denności tej części. Jestem rozczarowana, dobrze chociaż, że poprzednia część przygotowała mnie na nieoczekiwanie fajerwerków 😉
warto 😉
zonk, ja oglądam, uwielbiam i w drugim sezonie jestem w głębokim szoku oglądając każdy odcinek 😀
Hexa czyli nie warto oglądać? miałam dzisiaj niby wieczorem włączyć, ale jakoś tak mi się nie chce... mam nowy Supernatural i zaczęłam oglądać Scream Queens więc chyba zostanę przy tym...
znacie jakieś inne strony niż ororo.tv, gdzie można oglądać seriale z angielskimi napisami? na ororo nie ma bones, ouat ani nawet supernatural, więc oglądam tam tylko castle i da, a chciałabym więcej 😉
Nie było w tym tygodni Castle'a? ech.. nie mam co dzisiaj oglądać
Nie wiem czy ktoś z Was oglądał 1 sezon ale ja wczoraj zorientowałam się, że były już 2 odcinki 2 sezonu The Knick 😍
A ja tak czekałam i czekałam na 3 sezon demonów da vinci, aż w końcu sprawdzam, a tu już wszystkie odcinki wyszły... 👀 I nie rozumiem, czy mnie coś ominęło, czy dopiero na torrentach się pojawiło, no nie wiem.
Ale przynajmniej mam co pooglądać choć chwilę, bo wszystkie inne seriale dopiero w 2016... Z desperacji ściągnęłam awaryjnie poprzedni sezon family guya 😁
Magdzior, 10 listopada dopiero będzie nowy odcinek 😉
ogląda ktoś Wicked City?
Polecam Gotham 😍 mega się wkręciłam 🤣
Racjonalna, oj wciąga, ale tej całej Barbary nie mogę znieść :/ 😁
DA się rozkręca 😜 szkoda, że to ostatni sezon 🙁
Skończyłam Orange is the new black i co teraz. 🙁
A Arrow już mi się odechciewa oglądać, absurd goni absurd. 😵
flygirl totalnie się z Tobą zgadzam jeśli chodzi o Arrow. Ja nie wiem co to z tego się robi, jakaś Moda na Sukces -.-
Flygirl masakra w tym sezonie .... 😵 widziałaś to Constantinem? 😁 Pierwszy sezon był super. A z każdym kolejnym coraz więcej absurdów, głupot, naciągania 😜 ja patrzę tylko dlatego, że ciacho jest i ... Sara 😀
a Orange is the new black zaczęłam u Jary oglądać i chyba z 6 odcinków pod rząd obejrzałam 😁
[quote author=Lotnaa link=topic=205.msg2434649#msg2434649 date=1444917828]
warto 😉
[/quote]
Bardzo warto! 🙂
baffinka to w piątym odcinku? Bo jeśli tak, to jeszcze nie oglądałam, napisów nie ma. 🤔
Skąd bierzecie napisy do Heartland? Zachciało mi się to oglądnąć, mam pierwszy sezon, a napisy tylko do pierwszych pięciu odcinków. I nie ma więcej ani na napiprojekt ani na napisy24.
Flygirl tak, w piątym. Napisy już dawno są 😉 Ja oglądam na cda.pl
Napiprojekt mi ich nie wynajduje. 🤔
Właśnie obejrzałam Castle'a. Fajny. Gdzie do cholery jest Beckett?!
Już wiem czemu tak namieszali. Nie było pewne, czy Stana będzie mogła grać w ósmym sezonie, nie wiem dlaczego. Dlatego tak sklecili historię, żeby musiała grać jak najmniej, w ostatnim odcinku nie pojawia się ani przez sekundę. Dość późno się okazało, że będzie brała udział w kolejnych odcinkach, pewnie część już do tej pory powstała. Jestem ciekawa, co wykombinują dalej.
Facella z napisami oglądałaś? 👀
Niedługo popadnę w desperację i zacznę sama tłumaczyć, bo ile można czekać, no. Na good wife już sporo czekam i nic. 🙁
Oglądał ktoś The shield? Warto?
flygirl, na ororo masz angielskie napisy do Castle'a
flygirl, nie, ani jednego odcinka z bieżącego sezonu nie obejrzałam z napisami (polskimi, trafił mi się jeden z angielskimi). Nie mam cierpliwości, żeby czekać na napisy. Detali nie rozumiem, ale ogólny zarys sprawy i najważniejsze dialogi zazwyczaj ogarniam.
No właśnie chyba też tak zacznę robić, bo ja ich rozumiem, ale ze zwykłego lenistwa wolę sobie czytać gotowca po polsku. 😁
flygirl Ja good wife i castle'a oglądam z angielskimi napisami, one są zwykle od razu albo bardzo syzbko po pojawieniu się odcinka, na polskie nie mam cierpliwości czekać🙂 Zaraz idę oglądać castle'a tylko on mi jeszcze został z najnowszych odcinków w tym tyg. Nie spodziewałam sie, że homeland się jeszcze tak fajnie rozkręci, pamiętam, że w którymś z wcześniejszych sezonów już miałam nawet przestać oglądać bo jakiś taka mało dynamiczna akcja była, ale teraz znowu mi się podoba i moim zdaniem trzyma poziom🙂
Magdzior, a gdzie masz z napisami? Oglądasz online czy pobierasz?