Dzieci, ciąże & pogaduchy o wszystkim i o niczym
Scottie, Gillian, Arimona, dzięęęki 😍 Też się cieszę, muszę przyznać 😉
Dzionka, Hehe! Coś też podejrzewałam. 😉 Za każdym razem jak widziałam Twój nick, że coś tu napisałaś, zanim przeczytałam, myślałam sobie... no, to pewnie już. 😉
Gratulacje!!! 😅 :kwiatek:
Śliczny brzuszek, kto tam mieszka? 🙂
a ja się nie spodziewałam ale wypatrywałam tu dzionki od dłuższego czasu 🙂 ale fajowo 🙂
Julie, hihi, stara D ze mnie, więc można się tu było mnie prędzej czy później spodziewać 😉 W brzuszku mieszka dziewczynka, imię można zgadnąć z filmiku z Oskarkiem 🙂 Co ciekawe, młoda ma imię wybrane od pierwszej pozytywnej bety i nawet przez sekundę nie przyjęłam do wiadomości, że może być chłopiec - nawet imienia nie było wybranego hehe 😀
Gillian, to już 6 miesiąc mi leci, więc jak na mnie to naprawdę jakoś długo mi wyszło bez coming outu 😀 Ale byłam dzisiaj na USG, wszystko z nami obiema ok, więc czemu się tu nie pokazać 🙂
Gillian, ja tu Ciebie wypatruje 😉
szafirowa, no raz już bym się zgłaszała, ale niestety fałszywy alarm 🙁 lekarz mówi, że będzie mega ciężko bo mój organizm zupełnie nie współpracuje. Ale jestem dobrej myśli. Spróbuję wiosną 🙂
Gillian, też liczę, że niedługo się tu pojawisz 🙂 Wiosna to dobra pora na reprodukcję ;p
I tak po tych dwóch ostatnich postach robię zwrot w tył, w wątki mniej reprodukcyjne. Fajnie było, ale dziękuję postoję jeszcze obok hehe 🙂
Dzią Ty paskudo!!! Tak dlugo juz i nic sie nie przyznalas!!! 🤬 WIELKIE GRATKI!!! 😅
A brzuszek masz mikro sliczny! 😀
Gatulacje Dzionka tez podejrzewalam
Ja doskonale rozumiem ogłaszanie światu dopiero jak już wiadomo, że wszystko ok i już bliżej niż dalej.
My się przyznaliśmy dopiero po badaniach prenatalnych, wcześniej nikt nie wiedział. 😉
Dzionka wow gratulacje !!!
Grafi sie nie chwali 😉 mam nadzieje, ze sie nie obrazi jak tu napisze Gratulacje 😉
Pytanie za 100 punktów: Jak znaleźć mój pierwszy post w tym wątku?
Dzionka gratki i zazdroszczę ślicznego mikro brzuszka, mi leci 27 tydzień ( musiałam sorawdzić w telefonie :hihi🙂 i konkretna kula ze mnie. Ale to chyba urok drugiej ciąży 😉
Julie nie pomogę chyba za bardzo. Mi zawsze brakowało funkcji idz do, żeby wpisać stronę wtedy na chybił trafił dało by się trafić po datach. Chyba najszybciej we własnym profilu i wiadomośiach użytkownika. Ale może ktoś się zna lepiej na tym...
Dzionka, ogromne gratulacje 😅 😅
To idziemy prawie łeb w łeb, ja kończę 26 tydzień jutro. 😉
WOW!!!!
A ja nic nie ppdejrzewałam, tak się Dzią odgrażała wiecznie "ale to jeszcze za 10 lat". Wooooooow!
A dziewczynki są de best 😉
PS. Sara czyżby? Słaba jestem w dzieciojęzyku 🙂
nerechta, haha, do ciebie to nawet chciałam PW pisać, bo mi w jakieś dyskusji napisałaś "jak będziesz w ciąży to zobaczysz" 😁
slojma, Chuda dzięki 🙂!
pani myk, no właśnie wiem, że my łeb w łeb! Wyszpiegowałam cię już jakiś czas temu i się ucieszyłam, że będę miała z kim rodzić, hehe 😉
Gienia-Pigwa, ale fajnie, to ty też ze mną rodzisz 😀 Pisałaś już czy będzie chłop czy dziewczynka?
maleństwo, hihi no parę osób było zdziwionych na maxa i nawet wprost mnie KTOŚ (bo z rv ;P) spytał czy to nie wpadka hehe. Tak, SARA! Wygrywasz konkurs 🙂 Jeszcze zgadnij jaki samochód ma dziadzia to w ogóle wygrasz wszystko 😉
Dzionka no kurczaki, gratuluje malutkiej Dzioneczki i sciskam bardzo serdecznosciowo! cudna wiadomosc 😅
Dzionka, u mnie bedzie chłopak 🙂
Dzionka, fajnie. Mam pewien sentyment do tego imienia 😉
maleństwo, spoko, nie ty jedna - chyba pół Polski miało kiedyś psa Sarę 😀 Tak więc koń, pies, dziecko... wszystko jedno 😉
Tak tak, mery, to o tobie z tą wpadką ;P
Gienia-Pigwa, super! U pani myk też chłopiec, to na razie 2:1 na styczeń/luty 🙂
faith, dzięki kochana 🙂 I czekam tu na ciebie konsekwentnie ;P
maleństwo, spoko, nie ty jedna - chyba pół Polski miało kiedyś psa Sarę 😀 Tak więc koń, pies, dziecko... wszystko jedno 😉
No dzięki 😁
A serio- AAAAAAAAAAAA 😍 😍 😍 Gratulacje!!!!! 💃 Jaki Ty masz mikrobrzuszek 😲 Ja w 6 wyglądałam już jak młody waleń 😁
Eee tam. Tyle samo miało psa Kaję 😉
No luz, ja już dawno się przyzwyczaiłam, że jak słyszę "Sara!" na ulicy to nie wiem, czy ktoś woła mnie czy psa 😁
Dzionka, gratki 🙂 Ładna figurka!
CzarownicaSa, no ależ mi to zupełnie nie przeszkadza 🙂 Sara to super imię i już 🙂!! Chociaż na moją miniDzionkę i tak wszyscy przez Oskarka mówią Siaja - bo on gada o niej non stop, a jak na niespełna 2-latka przystało, kiepsko mu idzie z rrr.
maleństwo, haha - fakt ;P
Dworcika, dzięki 🙂 Pewnie to kwestia czasu 😁 Na razie przytyłam niecałe 3 kg, ale teraz to pewnie pójdzie lawinowo.
Super czas, ta cała ciąża. Chodzą z bananem na twarzy od paru miesięcy i nie mogę się doczekać finału. Cieszę się też, bo z Dzionem bardzo gładko udało mi się wszystko rozegrać i w sumie nie poczułam jakieś wielkie katastrofy jeździeckiej so far.
Czy ja dobrze rozumiem, że Grafi urodziła?? GRATKI!!
Dzionka, wielkie gratulacje !!!!!!!
[quote author=Gienia-Pigwa link=topic=74.msg2438934#msg2438934 date=1445625078]
Dzionka, u mnie bedzie chłopak 🙂
[/quote]
Chłopaki są najlepsze! 😉 😅 😉
A tak naprawdę, to nieważne. Zdrowie ważne.
Powiem wam motyw, a'propos imion.
Dorosłe dzieci mojej znajomej, to Bogusz i Binta (tak naprawdę Gosia).
Trzyletni Bogusz jak pierwszy raz zobaczył swoją malutką siostrę powiedział: O! To Binta! 🙂
I tak zostało. Binta ma teraz ponad trzyletnią córeczkę Juliannę.