elita17 nic tylko wycałować 😍 uwielbiam etap kluski u psów!
dumkowa a może jakoś sprawdzić na kilku stopniach prowizorycznie, czy dałoby coś zasłonięcie tej przestrzeni? Może przez te początkowe problemy ze wzrokiem czegoś w tej przestrzeni nie dowidzi i się boi?
A apropo całej tej dyskusji i wtrącenia o kolczatkach i zaciskach- ja np mam dla Fida wszystkie obroże pół-zaciski, ale tylko dlatego, że nie lubię, jak mi klamra psuje wygląd oboroży, a że Fido od dawna jest nauczony chodzenia na luźnej smyczy, to pół-zacisk sobie wisi i powiewa 😁
No i wpadnę pochwalić się, że na niedzielnych zawodach, gdzie błoto było niesamowite, bo przez dwa dni lało (i całe zawody) i warunki były tragiczne, udało nam się zaliczyć dwa czyste przebiegi i dzięki temu dostać łapkę do A2 (klasa wyżej). No, był jeden dis (akurat
Kleik go oglądała 😁 ), ale to ja, a nie pies, mózg gdzieś przed startem zostawiłam 🙂
Jakby ktoś był ciekawy tych bezbłędnych startów, to tu jest film
I ostatnio ktoś prosił kogoś innego o wrażenia z Caballa- Williama derka dzisiaj doszła, jest świetna- ciepła, ładna i naprawdę super leży 🙂
Fajne są rzepy pod klapami od klamry, bo dzięki temu nic się nie przemieszcza i nie spada 🙂
A Fido dostał Back on Tracka i tym sposobem wyczerpał moje oszczędności... 😵