Howrse gra :)

Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
01 maja 2009 09:48
1 pass 😉
wątek zamknięty
1 pass 😉

😲  to to sie nie oplaca - moim zdaniem.
wątek zamknięty
Kami   kasztan z gwiazdką
01 maja 2009 10:01
Tylko  🤔 myślałam że 5 - tyle ile sadzonek  😵 to to się kompletnie nie opłaca  🤔wirek: ehhh... a można było turnipy posadzić...
wątek zamknięty
01 maja 2009 11:06
jakby tak podliczyc, to nawet sie oplaca 😉 mozna kupic passa ze swoich reserve, ale zabiera wtedy 20%. mnie wykupienie passa ta droga kosztowalo bardzo duzo. znacznie taniej wyszlo jak kupilam sadzonki i manure 🙂

a w drugiej grze, moje bobo zaczelo mowic Mummy!  💃
wątek zamknięty
martva   Już nigdy nic nie będzie takie samo
01 maja 2009 11:10
http://www.howrse.com/elevage/fiche/?id=6616627

Co sadzicie? 😉 Wlasnie wylicytowalam za 800E, opłacało się?
wątek zamknięty
patataj   tyle smaku - we fraku
01 maja 2009 11:34
Wistra dzięki za wymianę prezentową  :kwiatek:
wątek zamknięty
SilverMercury   Slay'em all, God will know his own...
01 maja 2009 11:36
SilverMercury no wspaniale, że trenujesz na takim wirtualnym bobasie  😎

A trenuje, trenuje, nawet udalo mi sie "gowniarza" ubrac, nakarmic, zmienic pieluchy, wykapac, przebrac w pizamke i polozyc spac 😀 W miedzyczasie zaliczylem spacer (ktory mu sie nie podobal), zabawe, zgubilem smoczek (maly nie byl szczesliwy z tego powodu), poczytalem mu baje i wsadzilem do "boksu" z zabawkami (co mu sie podobalo) 🤣 A wszystko to bez wiekszych napiec, stressow i szkod fizycznych (moich) 🤣 🤣 🤣
Szkoda tylko, ze w zyciu nie pojdzie tak gladko- juz widze te lzy rozpaczy, bezradnosci i panike w swoich oczach 👀 🤣

Potrzebuje ktos kowala w EC?
wątek zamknięty
01 maja 2009 11:52
jak na razie wszystkie bobasy sa niezadowolone z tych spacerow. kazdemu wyskakuje komunikat, ze lepiej wybrac godzine kiedy bedzie wiecej spcerowiczow.
a tak w ogole to zajrzalam do swojego ogrodka i okazuje sie, ze wyhodowanie bobasa bez nawozu zajmie mi miesiac  🤔wirek: a ja juz chce tego 3 dzieciaka, tym bardziej, ze to bedzie kolejna dziewczynka  😡
wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
01 maja 2009 13:10
Your crops on meadow #2041488 have finished growing and you can now start the harvest!
Your crops on meadow #2035127 have finished growing and you can now start the harvest!
There was a storm yesterday, and 2.0 % of the harvest of your meadow #2041488 has been lost.
There was a storm yesterday, and 2.0 % of the harvest of your meadow #2035126 has been lost.
There was a storm yesterday, and 2.0 % of the harvest of your meadow #2035127 has been lost.
There was a storm yesterday, and 3.0 % of the harvest of your meadow #2035128 has been lost.

Znowu się zaczyna :/
wątek zamknięty
od jutra "banderasek" chętnie zostanie czyimś kowalem😉
wątek zamknięty
01 maja 2009 16:09
Notarialna u mnie nie zniszczylo pol  🤔 co wiecej, patrzylam na pogode i na razie bedzie slonecznie, zadnych burz, wiec pola nie beda zniszczone ani zalane.
wątek zamknięty
Kami   kasztan z gwiazdką
01 maja 2009 16:16
U mnie też pola całe...

Potrzebuję instruktora i veta!!!!  👀
wątek zamknięty
Martva wymienisz się? Dałabym Ci eolus wind i golden apple za hera's pack  😎
wątek zamknięty
01 maja 2009 17:27
Edytka, Właśnie to jest dziwne. Pogoda słoneczna, bez opadów, a mnie zniszczyło kilka % 🤔
wątek zamknięty
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
01 maja 2009 18:04
jest fajnie:

29 april 2009
There was a storm yesterday, and 1.0 % of the harvest of your meadow #1989402 has been lost.
There was a storm yesterday, and 3.0 % of the harvest of your meadow #2046432 has been lost.
There was a storm yesterday, and 2.0 % of the harvest of your meadow #2056710 has been lost.
28 april 2009
Your crops on meadow #1989401 have finished growing and you can now start the harvest!
25 april 2009
There was a storm yesterday, and 2.0 % of the harvest of your meadow #1989401 has been lost.
There was a storm yesterday, and 2.0 % of the harvest of your meadow #1989402 has been lost.
There was a storm yesterday, and 5.0 % of the harvest of your meadow #2046432 has been lost.
24 april 2009
Your meadow #1989411 was flooded yesterday, and it has lost 29 % of its cleanliness
There was a storm yesterday, and 2.0 % of the harvest of your meadow #1989401 has been lost.
There was a storm yesterday, and 2.0 % of the harvest of your meadow #1989402 has been lost.
wątek zamknięty
jak na razie wszystkie bobasy sa niezadowolone z tych spacerow. kazdemu wyskakuje komunikat, ze lepiej wybrac godzine kiedy bedzie wiecej spcerowiczow.
a tak w ogole to zajrzalam do swojego ogrodka i okazuje sie, ze wyhodowanie bobasa bez nawozu zajmie mi miesiac  🤔wirek: a ja juz chce tego 3 dzieciaka, tym bardziej, ze to bedzie kolejna dziewczynka  😡

zakładajcie nowy wątek i będziemy grac w nową grę by tu nie smiecic

a z tymi passami to kicha...
nawet nie mam kasy na 1/10 duzego pola...
wątek zamknięty
SilverMercury   Slay'em all, God will know his own...
01 maja 2009 19:29
sznurka, nie wiem, czy sie oplaci nowy thread robic 🙂 Tylko kilka osob z "volty" gra, wiec chyba nie zasmiecimy forum "howrse'a" 😉
wątek zamknięty
01 maja 2009 19:38
Kami juz zalozyla nowy temat 😉
na sadzenie passow poczekaj jak zaliczysz 7 poziom i dostaniesz 15 akrowa lake 🙂
wątek zamknięty
Edytka,a jak mam juz 5 to bedzie mogła byc 6?
wątek zamknięty
01 maja 2009 19:51
lak mozesz miec nieskonczona ilosc 😉 ograniczenie do 5 jest tylko jezeli chodzi o uprawy (na raz nie mozesz miec obsianych wiecej niz piec pol, reszta moze lezec odlogiem albo sluzyc jako pastwisko)
wątek zamknięty
Kurcze... bardzo staniały araby 10* od kiedy pojawiły się te 11:/
wątek zamknięty
czy ktos ma wolne miesjca u siebie?? Ja dopiero zaczynam (poznaję gre :P) i szukam miejsca dla mojego źrebaka 😀
wątek zamknięty
01 maja 2009 22:34
xxagaxx, Ja mam wolne miejsce.Wszyscy pracownicy + marchewki 🙂
http://www.howrse.com/centre/fiche?id=373331
wątek zamknięty
no to już jestem.... a takie pytanie, nie chce mi się wertowac tych 104 stron, a jest gdzies jakaś ludzka instrukcja (jakieś forum czy coś)?? zeby sobie poczytać co i jak a nie zadawać głupie pytania?
wątek zamknięty
01 maja 2009 22:45
przejrzyj tylko kilka pierwszych stron tego watku 😉 przeczytaj tez dzial help na howrse
wątek zamknięty
ok pomeczę sie z angielskim :P oglądałam chyba 10 stron ale to forum jak dla mnie było o konkretnych problemach a nie ogólnie o grze. Ale i tak thx :kwiatek:
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Kochani, ogłaszam, że!

Przyjmę wszystko, co mi dacie  😀
wątek zamknięty
oks dobra zaczęłam grać (kit ze zaraz matura, gdzieś się trzeba odstresować :P)
i mam pytania:

Moj koń śpi (przed 22 już poszedł spać) i kiedy się obudzi?? Za 8 godzin realnych??

Jak jest z tą solą?? Mam konia wkładać na długo czy krótko i często do bosku żeby ją w końcu znaleźć??

Mój login to agusiek jakby co 🙂
wątek zamknięty
xxagaxx - koń obudzi się po 'zrestartowaniu' gry przez howrse. Czyli gdzieś po 10 naszego czasu rano, chyba, że masz Aging Pointy, to obudzi się chwilkę po tym, jak mu go dasz. A sól to hmm, łut szczęścia poprostu, komuś się trafi za trzecim włożeniem konia do boksu, komuś za dziewięćdziesiątym. 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.