Łomatko i kto, i jak teraz doradzi quniarkom jaki kolor wybrać dla konika? Już sobie wyobrażam tę rozpacz.
Olać kuniarki, chłopaka mam na delegacji, chcieliśmy pogadać 😵
Uff, a już myślałam, że to tylko u mnie 😉 Jak tak globalnie, to jestem spokojniejsza, acz właśnie załatwiałam dwie istotne dla mnie sprawy za jego pomocą..
Mi też nie działa od 21😲0 🙁 Cudownie... A ważne sprawy mam do załatwienia - to właśnie jeden z tych momentów, w których człowiek uświadamia sobie, że fajnie byłoby jednak zapisywać gdzieś te wszystkie numery telefonów i adresy e-mail 🤔
Już działa. Zbuk zdecydowanie za bardzo uzależnia. Znajomi sieją panikę, że ktoś nas terroryzuje.
działa ale wybiórczo, raz jest to go znów nie ma ładuje się strasznie długo o ile się załaduje... tak czy inaczej mają awarie i o tym piszą nawet na wyborczej.pl
swoją drogą jak volta kiedyś padłą to przynajmniej gg było i można było pogadac poza a teraz zostaje twitter i g+
Co to się stało, że zamiast standardowego dźwięku powiadomienia słyszę odgłos klawisza pianina?
Co to się stało, że zamiast standardowego dźwięku powiadomienia słyszę odgłos klawisza pianina?
U mnie to samo, myślałam, że komputer się psuje 😂
może z okazji trwającego konkursu Chopinowskiego? 🙂
JAK-MNIE-TEN-DŹWIĘK-DRAŻNI!! wrrrr
kiedy to wyłączą? konkurs się chyba już skończył?
Mam nadzieje że szybko bo działa mi na nerwy
Konkurs kończy się jakoś kolo 25., jeśli dobrze pamiętam. Nie chce mi się szukać 😁
dziś w nocy się skończył.
a mi ten dźwięk pasuje, poprzedni mnie mocno irytował 😁
Ponoć dźwięk zostaje. Jest zmiana po aktualizacji i ogólnie nie ma możliwości powrotu do poprzedniego. Ponoć można ściągnąć dodatek do przeglądarek który umożliwia zmianę dźwięku na FB... 😵
Czy da się wyłączyć dodawanie komentarzy pod jednym, konkretnym postem ?
Trzymajcie mnie.... jakaś gówniara 13letnia obrażała innych, mnie też pod zdjęciem jakiejś tam gwiazdy. Odpisałam jej by dziecko pohamowalo język,opanowała się i wiecie co.... ta gówniara zgłosiła mnie ze ja obrażam i zablokowali mi fejsa.
da się, w prawym rogu posta jest taka strzałka w dół, kliknij i wysunie Ci się "wyłącz powiadomienia dla tego posta"
[quote author=subaru2009 link=topic=9072.msg2440304#msg2440304 date=1445886110]
da się, w prawym rogu posta jest taka strzałka w dół, kliknij i wysunie Ci się "wyłącz powiadomienia dla tego posta"
[/quote]
Autorce postu chyba nie o to chodzi.
Trzymajcie mnie.... jakaś gówniara 13letnia obrażała innych, mnie też pod zdjęciem jakiejś tam gwiazdy. Odpisałam jej by dziecko pohamowalo język,opanowała się i wiecie co.... ta gówniara zgłosiła mnie ze ja obrażam i zablokowali mi fejsa.
A ja zgłaszam stronę fake z nagimi fotkami + tą stronę o skupie koni na rzeź (drastyczne filmy) i NIC z tym nie robią mowiąc, że nie narusza standardu 😵
czy jest możliwość zablokowania, by znajomi nie widzieli jakie zdjęcia/posty ze stron/profili komentuję?
Kolejna aktualizacja Fejsa? Też macie takie rozciągnięte okna czatu? wrr
Czy do się zrobić tak, żeby nie wyskakiwały mi powiadomienia "Możesz znać.... " ?
Nie chcę nikogo znać.
Tzn. chcę wyłącznie osoby wybrane przeze mnie, nikogo poza tym.