harja To postaram się poprawić jak będzie pogoda :p Bo po prostu takie zdjęcie znalazlam na laptopie to tez wrzuciłam :p I przy okazji zrobić fotki jakiś szmatek :p
Odysowa, jak dla mnie może być, choć idealnie by było bez koni w tle 😉 podeślij większe na maila edit. już widzę, że jest :kwiatek: edit2. udało mi się wyeliminować konie z tła 😉
A jak tam reszta szmatoholiczek? Naprawdę nie macie nic do wstawiania do galerii? 😉 Nie musi to być markowa szmatka typu eskadron, mniej znane firmy też są warte pokazania 😉
Hej, to może ja podrzucę mój komplecik, nie będę robić reklamy. Napiszę tylko, że to nowa polska firma 😉 Modelka średnio chciała współpracować, ale to u niej norma. edit: kolorystyka to srebro-limonka + herb producenta na pasie.
asicaa239, skoro nie chcesz pisać tutaj, to podrzuć na maila większą fotę z nazwą firmy. Masz może jakąś od boku? Jeśli nie, to dawaj tą 🙂 srokate, niestety za bardzo poucinane 🙁
harja Niestety zdjęć z boku nie mam, kobyła w ten dzień średnio miała ochotę pozować 🙁 Mam jeszcze jedno zdj w komplecie z najnowszej kolekcji. Jeśli się nada to również podeślę 😉