BASZNIA dlatego właśnie napisałam, że jeżeli zdjęcia są prawdziwe....prócz tego co zauważyłaś:
- koń został po około tygodniu wywieziony, w stanie jak na zdjeciach, które przedstawiłam, raczej przez drogę by nie przytył
- zajmowałam się Luckim przez ponad półtorej roku, najlepsze karmienie, zalecenia weterynarza, łąka, suplementy. Znam go, w jakim czasie przybierał na masie. Od momentu wywiezienia nie minęły dwa miesiące, tylko ponad miesiąc, nie wiem jakim cudem ten koń by tak przytył w tym czasie, chyba, że na sterydach
-niejednokrotnie Pogotwie mnie oszukało i tuszowało wiele spraw, nie tylko mnie zresztą
-znaki charakterystyczne na koniu, są z okresu, kiedy był ze mną
-odezwały się do mnie osoby z identycznymi sytuacjami, jaka miała miejsce z Luckim - przypadek?
-koń został wywieziony wieczorem, więc w nowe miejsce trafił późnym wieczorem, a zdjęcia są niby z dnia przyjazdu, inna półkula, że tam był wtedy dzień?
- może zdjęcia mają charakter, jak to poniżej, przerobiła mi je koleżanka w photo shop, jak koń był po przyjeździe do mnie, czyli skóra naciągnięta na kości....
http://naforum.zapodaj.net/b903172b0f2d.jpg.html