Howrse gra :)
jak sprzedac to co sie zebrało z pól?
wątek zamknięty
http://www.howrse.com/marche/enchereVoir?id=3114992&message=ventena sprzedaż źrebak arabski, dosyć dobrze rokuje na przyszłość 🙂, sporo odziedziczonych skillsów 🙂, 7 gwiazdek 🙂
wątek zamknięty
Mam jeszcze jedno pytanie :P Jak to jest, że niektóre konie (raczej te lepszej rangi) mają inną fotografie ? mam nadzieje, ze wiecie co mam na mysli 🙂 Ona się jakoś sama zmienia gdy wytrenujemy konia ?
wątek zamknięty
nie, trzeba miec golden apple z BM 😉
wątek zamknięty
nie, nie, ona się zmienia jak dasz koniurowi złote jabłko! wtedy wybierasz nową skórkę dla niego! Pamiętaj, że jak dasz je zwierzakowi normalnemu to będzie normalny wizualnie już do końca, nawet jakbyś zrobiła z niego pegaza! natomiast jeśli najpierw zrobisz z konia pegaza to będziesz wybierała spośród skórek ze skrzydłami!
a to co zbierzesz z pól sprzedajesz w sklepie EC (dokładnie tak jak sprzedajesz normalne rzeczy w normalnym sklepie!)
wątek zamknięty
To ja się nie dziwię, że macie takie problemy z uzbieraniem kasy. Tuż przed zaliczeniem poziomu miałam 3 x 7, 6 x 5, 15 x 3 (ale te mniej żyzne), 15 x 1 (żyzne) i szklarnię. Nie miałam boksów więc było łatwiej, ale przecież choćby żyzne 6-tki nie są znowu takie drogie.
Najmniejsze pola przestały mi być potrzebne po kilku dniach.
Deidre mnie mowi, ze nie moge miec wiecej niz 5 obsianych pol.
wątek zamknięty
Ja też nie mogę. Po prostu obsiewam jak największe, a reszta leży odłogiem i właściwie zawadza. Może się kiedyś przyda na pastwiska. Wyliczyłam wszystkie pola jakie miałam, łącznie z pustymi.
Doradzam zainwestowanie w żyzne 6 albo nieżyzne 15 😉
wątek zamknięty
ciągle mi teraz latają te oferty z passami po ekranie 😎
edit: oddam golden apple za fertility wand
wątek zamknięty
Czy moze ktos umie mi pomóc...
Mam ogiera, ktory od kilku dni ma blup 99.22 i ni cholery nie moge nim dobic do setki ! 👿 Widze ze brakuje mu galopu, bo nie jest pogrubionym tekstem napoisany. Ale lekcje galopu nie daja, training zakonczony, rides tez nie daja mu nic a nic galopu. To jak mam to zrobic? 😵 Ma łącznie 20 wygranych w zawodach wiec to tez nie to. Help.. 🤔
wątek zamknięty
Wystaw go do zawodów gdzie potrzebny jest galop (wyścigi albo barrel). Nie musi wygrać, byle wystartował. Zawody są potrzebne do blupa (lekcje nie).
wątek zamknięty
To nic, że ma wygrane 20 zawodów - musi mieć 3 atuty pogrubione.
Skoro Ci nie przybywa w jazdach i treningu, to znaczy, że musi przybywać na zawodach.
100 blupa jest wtedy, kiedy wszystkie 3 atuty nie rosną ani na zawodach, ani w jazdach, ani z treningu 🙂
wątek zamknięty
Congratulations! You have just got an UFO x3 which entitles you to a great offer. If you buy one pass within the next 30 minutes, it will be automatically tripled. Example: buy 1 pass within 30 minutes after you receive two other passes.
Attention: The offer is valid only for the next 30 minutes, and it is valid only once and for purchases of 1 pass only.
Złapałam ufo i wyskoczył mi taki komunikat. Co muszę teraz zrobić?
wątek zamknięty
Jeśli kupujesz passy za prawdziwe pieniądze to skorzystać z promocji. Jeśli nie kupujesz - nie robić nic.
wątek zamknięty
jezeli chcesz to kupujesz passa, a oni 2 dorzuca ci w prezencie (tzn kupisz jednego, dostaniesz 3) 🙂
widzialyscie nowa gre owlienta?
http://www.babydow.com/?referer=edytka.mgz nic w niej nie rozumiem 🤔wirek:
wątek zamknięty
O, rany 😀
hej, ma ktoś ZEUS'a?
potrzebuje mi konia na kobyłę przerobić 😕
wątek zamknięty
Aaaa, dzidziusiowa gra 😜
Dajemy? 😉
wątek zamknięty
tylko ja tam nic nie rozumiem 🤔wirek: mam niby chlopca i dziewczynke, karmie, przewijam i kapie. tylko nie wiem skad mam brac pieniadze na to wszystko, bo nie ma czegos w rodzaju pracy veta czy grooma 🤔wirek:
a wracajac do howrse: zebralam juz wheat z 3 pol, w ciagu tego tygodnia bede miala jeszcze 4 zbiory 💃 wtedy dokupie jeszcze troche krolikow i zaczne upgrade boksow
wątek zamknięty
wistra, Ja mam zeusa na drugim koncie [Betty Lou].
Przydałby się HOP albo chronos timer 🙂
Edytka Zarejestrowałam się z twojego linka :P
wątek zamknięty
Notarialna, nie mam ani tego, a ni tego 🙁
Black orchid Cię interesuje?
albo Pandora's box?
wątek zamknięty
Może być Hera pack 🙂
Na które konto?
wątek zamknięty
Klikać w piñatę ludzie, przedłużyli nam do 10 maja
Ja chcę dostać ten prezent 😎
wątek zamknięty
Hery nie mam, mam pandorę.
Ja Ci pandorę wyślę z wistra, ale zeusa potrzebuję na jorybak
wątek zamknięty
wistra, Ok, to czekam 🙂
A może jednak black orchid?
deidre, Co jak co ale nie tylko ty chcesz dostać tę specjalną paczkę 😁 😎
wątek zamknięty
Oki, ale jaki masz nick? 🤔
wątek zamknięty
Betty Lou. 😉
Ale jestem chyba za krótko na howrse i wysyłać nie mogę o.0
wątek zamknięty
No, kurczę. Nie działa 🙄
wątek zamknięty
Klikać w piñatę ludzie, przedłużyli nam do 10 maja
Ja chcę dostać ten prezent 😎
klikam, klikam - a gdzie pisze, że do 10 maja?
Trenuję edytkową metodą i niespodzianka - doszłam do etapu pierwszych zawodów - wystartowałam 4 razy 🏇 a tu niespodzianka 4 razy pierwsze miejsce!!! 💃
edytka :kwiatek:
edit: już widzę!
Today is the 30th of April and was supposed to be the last day of the Piñata!
But as you have all showed a lot of motivation to crack the Piñata open, we are giving you another chance until the 10th of May to finish it off!
wątek zamknięty
na forum howrse 😉
musieli przedluzyc, bo 1.5mln do 30 kwietnia to bylo za duzo 🙄
wątek zamknięty
Też mi ta dzieciowa gra nie podpadła 😎
wątek zamknięty
Mam na wymiane:
Piece of cloud : 3
Zeus' lightning bolt : 1
Water of youth : 1
Hera Pack : 1
Jakby ktos cos chcial i mial cos ciekawego na wymiane z BM to pisac 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.