Dzionka Cieszę się, że tak pozytywnie zakończyła się sprawa z Asterką, na pewno przyniesie wiele radości nowym właścicielom
Zora Gratki! Uwielbiam filmiki agilitowe, widziałam na fb slalom Williego i on to dopiero będzie wymiatacz🙂
Alvika Więcej charcich zdjęć proszę! Szkoda, że charty bardziej pasują mi pod względem wyglądu niż charakteru, ale coraz bardziej dochodze do wniosku, że jakikolwiek chart byłby u mnie biedny i oboje byśmy się frustrowali, ale mooooże kiedyś:P
AltenALe wesoła mordka na zdjęciu.
kolebka Fajnie nad wodą! ja w pobliżu mam tylko kąpielisko gdzie są tłumy, ale jak wrzesień będie ciepły to pewnie rano już ludzi nie będzie więc może też się wybierzemy nad wodę. Roxi nie lubi czy nie umie pływać?
A ja mam zdjęcia mojego wariata, świieżutkie z dzisiaj. Za sukces uważam zrobienie mu kilku zdjęć bez pomocy innych osób, choć trochę to trwało bo on nie ma czasu na stanie w miejscu 😁

mistrz kamuflarzu🙂

U nas jeśli chodzi o zachowanie Dexia w domu jest lepiej. Powoli ale zaczyna chodzić po schodach również do góry (wcześniej umiał tylko na dół a w górę się ślizgał bo chciał szybko). Coraz mniej w ciągu dnia jest zamykany u siebie, ma to związek z tym, że już nie trzeba aż tak na niego uważać = pozostawiony sam nie szaleje i nie sieje zniszczeń 😁 Będąc z nami nawet zaczął schodzić sobie sam na dół do siebie gdzie ma chłodniej i kładzie się w klatce co mnie cieszy.
Nadal pracuję, albo usiłuję pracować nad oswajaniem go ze wszystkim i budowaniem większej pewności siebie. Straszne są dźwięki, błyski świateł i rzeczy, których ja nawet nie dostrzegam, no ale małymi kroczkami do przodu.