kujka o rany przepiękne to zdjęcie. Wybacz, ale ściągne je sobie 😍 Taki misiakowy tu wyszedł i to światło, no mega.
A no mój koń miał dwa dni pracowite 🙂
W niedziele pojechałam ze znajomymi do niej spróbować założyć ogłowie z wędzidłem. Udało się bez większego problemu, więc kolega wziął ją na jej pierwszą w życiu lonżę. Najpierw on lonżował potem ja.
Wczoraj zrobiliśmy jej powtórkę z rozrywki. Najpierw założylismy ochraniacze na przód,żeby się przyzywczaiła.
Przez chwilę podnosiła nogę raz jedną raz drugą, powąchała i już przestałasię interesować.
👍Znów ją wzięlismy na lonżę, już dużo lepiej biega w koło, reaguje na podniesienie bata.
Muszę się pochwalić,że mój koń to jednak grzeczny jest a tak ją trochę demonizowałam 😡 Nie buntowała się, była bardzo skupiona na lonzującym, pod koniec nawet z głową udawała, że wie o co chodzi 😂
Tak mnie pozytywnie nastawiła i ona i znajomi, że aż chce mi się ciągle do niej jeździć.
Zasłużyła na to nowe ogłowie co jej zafundowałam, moje wymarzone 💃 😎
anai no poważnieje z dnia na dzień, na lonży to już w ogóle wydaje mi się taka dorosła 😁
Właśnie widziałam ,że Szarak nie był na listach na ostatnich zawodach. Przyda Wam się odpoczynek, chociaż myślę ,że po tej przerwie będzie sadził jeszcze wyżej skoki 😉 Ale takie uroku posiadania konia z potencjałem i chęciami do skoków.
Jedno słabej jakości zdjęcie, może jutro zrobię lepsze 😉
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/11924554_397775510428740_2813018900702910791_n.jpg?oh=b248dd06ace0c24d49d4500d2eb5a5a8&oe=5680250D[/img]