Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

safie   Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
15 sierpnia 2015 19:04
Ja się zaktualizuję 🙂
safie Tobie należy się kopa w tyłek, bo najpierw piszesz w sercowym, że P. jest ślepy, a potem wstawiasz zdjęcie ślicznotki  🤬
Wichurkowa   Never say never...
15 sierpnia 2015 19:53
Cariotka , safie macie straszne sympatyczne i śliczne twarzyczki!  Śliczne dziewuszki :-)

A to ja w wersji cebuloka i w wersji prostego buszu 😀
safie   Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
15 sierpnia 2015 21:02
Karino, Wichurkowa dziękuję, ale nie do końca sie zgadzam 😉

Karino, myślę, że są dziewczyny, którym kop się bardziej należy :p
Komuś się udała ta trudna sztuka, żebym wyszła na zdjęciu jakoś... ładnie 😁

16 sierpnia 2015 14:42
Dzisiaj jeszcze w ramach nudów pobawiłam się czerwoną szminką  😀
ikarina, więcej zdjęć! 😎
safie, jakie duże oczy! [jak jeszcze raz przeczytam, że P. jest ślepy i to Ci przyłożę z wirtualnej pięści :P]
Hehehe, a co was tak nie gonia za selfie i za jakosc komorkowa, hmmmm? 😁

Wichurkowa, fajnie w rozpuszczonych! W koku tez dobrze, ale juz sie przyzwyczailam do ciebie w tej wersji :kwiatek:

safie, wow! W czerwieni wypas! Chyba tez musze nabyc taka pomadke 😁

ikarina, ale masz dziewczeca urode, bardzo ladnie! Masz wiecej siebie? Ej, ja myslalam, ze ty starsza jestes! 😡 🙂

Cariotka, z jezykiem moje ulubione!

A ja sie doczekalam nie selfie, chociaz wiele nie ratuje to sytuacji, bo kolega siedzial obok i wciaz to jakosc komorkowa, ale mi sie podoba 🙂 Uwaga uwaga, zen bez makijazu o poranku 😉 Uprzedzajac pytania, nie jestem nago, bylam owinieta przescieradlem 😁

16 sierpnia 2015 18:54
cavaletti, ja mam duże oczy?  😲 to nowość 😉

zen, ja muszę poszukać czegoś trwalszego, bo poprawianie co chwila jest męczące
Ja wszystkie zjadam zawsze 😁
zen, hmmm, ze mną to jest tak - do osób masakrycznie brzydkich może nie należę, ale za to bardzo ciężko jest mi zrobić zdjęcie. Nie należę po prostu do osób fotogenicznych. Tak, jak wielu osobom uchodzą na sucho różnego rodzaju selfie, zdjęcia zrobionę przez ciocię Jadzię, tak ja wychodzę dobrze tylko wtedy, gdy ktoś ma wprawne oko do aparatu, a i tutaj zdarzają się wpadki. Zrobiono mi ponad 100 zdjęć, osobiście zadowolona byłam z pięciu, a to czarno-białe biło wszystkie inne na głowę.

cavaletti, oj, chciałabym mieć więcej, ale nie stać mnie - 50 funtów za jedną fotkę, a tu jeszcze chciałam jedno z mężem i jedno samego męża, więc za trzy się nakosztowałam, a gdzie tu jeszcze jedna 😉 A szminka bardzo ci pasuje, jeszcze bym poeksperymentowała z czymś, co bardziej wpada w pomarańcz, plus jakieś "ciepłe", delikatne cienie do powiek, brązowy eyeliner i fajnie by ci to podkreśliło urodę 😀.

Cariotka jakoś mi umknęłaś, bardzo pozytywne masz te zdjęcie, to z językiem jest świetne  😀

ikarina ale Ty jesteś... młoda  😲 Tak pozytywnie oczywiście  :kwiatek:
Karino1998, nie no, prawie trzydziecha na karku 😁

edit - dla porównania wrzucam moje ostatnie selfie z dziwnym łabędziem

Doczekalam sie nowego swojego foto 🙂
Wichurkowa   Never say never...
17 sierpnia 2015 09:54
Cierp ale tyłek!!  😍
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
17 sierpnia 2015 09:54
Bardzo fajne zdjecie 😉
a dzieki laski  :kwiatek:
ikarina, safie jesteście piękne 😍
17 sierpnia 2015 17:38
Na plaży fajnie jest 🙂
Cierp1enie Ale tyłek  😜  świetnie wyglądasz .

Wieki się nie pokazywałam, bo wiecznie tylko konie i zawody. Teraz nic nie robię, bo żem kaleka na kilka tygodni, więc wybraliśmy się nad morze.
Zazdroszczę wam tego morza, ja w tym roku nie zobaczę raczej
18 sierpnia 2015 09:20
Morze jak morze kupa wody i piachu 😉
ja zawsze mylę zabeczka i cierp1enie z wyglądu
18 sierpnia 2015 09:23
Hehe ona jest szczuplejsza 😉 ja to ta wieksza 🙂
juz nie przesadzaj Zabeczka  🤬
18 sierpnia 2015 10:10
Prawde pisze 🙂
Ja dorzucę jeszcze jedno morskie, tym razem z sobotniego, jednodniowego wypadu i jakieś tam selfie 😉
martva   Już nigdy nic nie będzie takie samo
18 sierpnia 2015 16:40
[img]~320x480[/img]

Pozdrawiam was urodzinowo, jako"świeżo upieczona" 24-latka 😉
Bardzo elegancka i wdzieczna ta 4latka 🙂😉)
martva   Już nigdy nic nie będzie takie samo
19 sierpnia 2015 06:41
Dziękuję  :kwiatek: Zdjęcie zrobione w trakcie pracy, dlatego trochę inaczej wyglądam niż do tego przywykłaś widząc mnie "na żywo" 🙂  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się