Generalnie wszystko ok tylko, że wczoraj miałam identyczny skład koszyka i normalnie naliczyło... Chyba nie zdążyli wyłączyć kodu na nową kolekcję, mogłam wczoraj zamówić 👿 Trochę słabo, bo ten kod chyba miał być na wszystko...
edit. czy ktoś ma może jakiś kod do Mustanga? Byłabym szalenie wdzięczna! :kwiatek:
Niestety w koniku kody na wszystko nie są na wszystko.... Ja tak miałam z cavaliada.... no irytujące, ale cóż... i wtedy też puściłam jedno zamówienie, a na następny dzień już się nie udało...
Niestety w koniku kody na wszystko nie są na wszystko.... Ja tak miałam z cavaliada.... no irytujące, ale cóż... i wtedy też puściłam jedno zamówienie, a na następny dzień już się nie udało...
ale gdzie jest napisane że ten kod jest na wszystko? Z tego co pamiętam ten jak i wszystkie poprzednie kody nie obejmowały najnowszych kolekcji. Zawsze tam tak było. Tylko tutaj ludzie pisali, że jest na wszystko.
Sivens, stamtąd skąd pochodzi. Wiem doskonale, bowiem jako pierwsza wrzuciłam go na to forum. Wyraźnie pisze "rabat na cały asortyment" - www.nataliawrona.pl
Widział ktoś gdzieś promocje na KenTaur? potrzebowała bym kupić Popręg skórzany Kentaur "Verona" lub coś podobnego nie koniecznie Kentaur zależy mi na brązie i dobrej cenie 😜 Będę wdzieczna za pomoc! :kwiatek: