wątek zaczyna przypominać galerię. rozumiem, że każdy chce się czegoś dowiedzieć o własnych fotach, ale jeśli każdy będzie tylko wrzucał nowe zdjęcia bez słowa komentarza o innych, to chyba cały zamysł straci sens....
Haffek, przepalone. moim zdaniem są dość nudne, nie przykuwają wzroku. Na ostatnim nie podobają mi się niewykończone włosy modelki (nieruszone chyba nawet), sprawiają wrażenie przyklapniętych i tłustych. w pierwszym nie rozumiem kadru, nie wygląda na przemyślany. Drugie chyba najbardziej mi się podoba, natomiast też nie czuję "woooow", pewnie przez brak zabawy z GO i ostrość "na wszystko".
breakawayy, 1. niechlujne. brak czystości tła. jakaś siatka, jakiś płotek. ot pstryknięte.
2. Podoba mi się. natomiast podkreśliłabym obróbką fakturę drewna. Podoba mi się głębia. pomysł wydaje się być trochę oklepany, ale świetnie uchwyciłaś czarne tło.
3. bałagan w tle, ot pstryk, brakuje mi w nim pomysłu.
4. widać, że miałaś pomysł. i ten pomysł i historia bardzo mi się podobają. natomiast ugryzłabym tu temat w jakikolwiek sposób, który zapewniłby większe skupienie wzroku na motywie przewodnim, bo totalnie ginie mi w tym "główna scena".
szkoda, że o kucyku nikt mi nic nie powie, bo byłam ciekawa opinii.
spróbowałam czegoś nowego wczoraj. malownia światłem na długich czasach. chciałam na poziomie puszki mieć już tylko ślad światła bez naświetlania całej sceny.
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/p480x480/11866256_1611319062483579_1016604470755015278_n.jpg?oh=d37c22ac7f279e7b5ac2fc4d96ff2363&oe=5637851A[/img]
i jeszcze taka nudna sówka