tak 🙂
tam są takie VS, SR, DL
wątek zamknięty
Kochane a jakie kolory dla 'mojej' bambaryłki?
Ja w swoim sprzęcie ograniczałam się do klasycznej czerni, ale może dla młodej na lato coś jaśniejszego?
wątek zamknięty
błękit? Żółty może?(takie moje ciche zdanie to takie że ciemnym koniom ładnie w jasnych 'ciuszkach'😉
wątek zamknięty
helcia a jakie masz siodło? VS to pod wszechstronne i skokowe, SR to tzw. łezka, DR to ujeżdżeniowy.
hate me! żółty, zielony jasny, błękit, beżowy, kremowy
wątek zamknięty
nie mam siodła, ale chce pod zwykłe wszechstronne
wątek zamknięty
helcia no to VS lub po prostu wszechstronny
wątek zamknięty
Cytuję z Oksera:
"... Symbole te oznaczają rodzaj/przeznaczenie siodeł i czapraków. I tak:
* VS - wszechstronne
* DR - ujeżdżeniowe
* VSS - wszechstronne o profilu skokowym
* VSD - wszechstronne o profilu ujeżdżeniowym
Podane symbole to najczęściej używane oznaczenia.
Eskadron stosuje inne symbole. Powszechne DR w tej firmie to DL, a VS to SR..."
Zamawiałam czaprak Eskadrona i według tego, co napisali, zamówiłam SR jako zwykły czaprak pod siodło wszechstronne. Jak mi przyślą łezkę... to w sumie też fajnie 🤣
wątek zamknięty
Nie wierzę.
Po prostu nie wierzę.
Do Oksera przyszła zbyt mała ilość żółtych DL Eskadrona, dla mnie już nie starczyło!
No., po prostu szlag mnie trafił.
Oby jeszcze w Equishopie były..
wątek zamknięty
gdzieś się chwaliłam, ale nie wiem gdzie 😁
fiolet Anky

wątek zamknięty
czy posiada ktoś może zdjęcie brillianta coriander ( na koniu lub bez) ? bo wlasnie nei wiem jaki bedzie na żywo 🙂
wątek zamknięty
Cytuję z Oksera:
"... Symbole te oznaczają rodzaj/przeznaczenie siodeł i czapraków. I tak:
* VS - wszechstronne
* DR - ujeżdżeniowe
* VSS - wszechstronne o profilu skokowym
* VSD - wszechstronne o profilu ujeżdżeniowym
Podane symbole to najczęściej używane oznaczenia.
Eskadron stosuje inne symbole. Powszechne DR w tej firmie to DL, a VS to SR..."
Zamawiałam czaprak Eskadrona i według tego, co napisali, zamówiłam SR jako zwykły czaprak pod siodło wszechstronne. Jak mi przyślą łezkę... to w sumie też fajnie 🤣
Nie strasz mnie. 🙄 Zamówiłam VS z myślą o siodle wszechstronnym. Wklepałam też na ebay'u "eskadron VS" i wyskoczyły mi same wszechstronne/skokowe... 🤔
wątek zamknięty
Rozdziewiczony klasyczny komplet: czaprak Veredusa i nauszniki Eskadron kolor Negro
wątek zamknięty
Jak z jakością czapraków Horze ? Kotś ma ? Szybko się szmacją ? Jak po praniu ?
Laguna, klasyka zawsze w modzie 😉 Bardzo ładnie !
wątek zamknięty
gavi - moze w mustangu jeszcze maja ;-)
wątek zamknięty
czy posiada ktoś może zdjęcie brillianta coriander ( na koniu lub bez) ? bo wlasnie nei wiem jaki bedzie na żywo 🙂
mam tego brillanta, ale nie na koniu...jeszcze dziewiczy. jak chcesz mogę wstawić... 🤣
wątek zamknięty
a to moje ukochane kompleciki😀
Wanilia i błękit 😉
wątek zamknięty
mam lepsze zdjęcia różowego:

wątek zamknięty
Jak z jakością czapraków Horze ? Kotś ma ? Szybko się szmacją ? Jak po praniu ?
Zaledwie na poprzedniej stronie dziewczyny pisały, że są zadowolone z tych czapraków 🙂
wątek zamknięty
rozdziewiczony czapraczek Jarpolowy 😀

i jak?
A dziś doszedł do mnie upragniony Euro Star Max szmaragd 😍
Jutro może zdjęcia będą
wątek zamknięty
Fantazja,
bardzo ładnie jej w tym czapraku!
wątek zamknięty
tej wiosny widze że żółty modny

komplet kavalkady 🙂
korsik laguna taka elegancje bardzo lubie🙂
wątek zamknięty
Nie strasz mnie. 🙄 Zamówiłam VS z myślą o siodle wszechstronnym. Wklepałam też na ebay'u "eskadron VS" i wyskoczyły mi same wszechstronne/skokowe... 🤔
Mam nadzieję, że przemyśleli to, co napisali na stronie i że rzeczywiście dostanę zwykły wszechstronny. Ale kto wie...
edit: z kolei jak zamawiałam Eskadrona VS dla siostry, to przysłali mi skokowy 😉
wątek zamknięty
powiedzcie mi gdzie dostane es max'a szmaragda i jakie do tego owijki? eurostarowe pasuja do niego?
wątek zamknięty
Gavi tutaj też masz żółtego eskadrona
http://sprzetjezdziecki.com/pl,product,389454,promocja,switeczna,przedluzona,do,25,04,2009rczaprak,eskadron,cotton,najnowsza,kolekcja,night,blue,moon.html
wątek zamknięty
Angeel,[An_kara, dzięki za pomoc :kwiatek:
W poniedziałek rano zacznę dzwonić i mam nadzieję, że wreszcie dostanę swojego żółtka.
Laguna świetny komplet. Pięknie wygląda!
korsik świetny jest ten różowy.
Jak ja się cieszę, że na początku maja wyjeżdzam i nie będę miała dostępu do neta..Moje finanse odżyją ;-)
wątek zamknięty
An_kara zmniejsz link, bo się forum rozjeżdża 😤
Gavi ewentualnie jest jeszcze InterApi lub konik.com.pl 😉
wątek zamknięty
Jeden z nowszych nabytków - Eskadron cotton wine + owijki coriander
wątek zamknięty
Mam nadzieję, że przemyśleli to, co napisali na stronie i że rzeczywiście dostanę zwykły wszechstronny. Ale kto wie...
edit: z kolei jak zamawiałam Eskadrona VS dla siostry, to przysłali mi skokowy 😉
Fantazja napisała mi, że sama ma i VS to skokowy. Jutro powinna być u mnie paczka, to dam znać. 😁
Fantazja - bardzo ładny ten czaprak. Zakochałam się w tych kolorach już jakiś czas temu i niedługo zamawiam granatowego cottona z żółtymi owijkami.
Epk - to idealny kolor dla bułki. 😁 Takie królewskie barwy - bordo i złoto. 😎
wątek zamknięty
No nie? Jeszcze ostatnio testuję ciemny granat + beż i jestem także zachwycona... 🙂
wątek zamknięty