lillid - tybinki to luck ma całkiem długie - wstawiałam już z 2 razy swoje zdjęcia, osoby 170 i z długimi nogami w standardowej tybince, więc odsyłam do linku -
http://re-volta.pl/galeria/foto/116007Tak, jest nieco na styk, ale but mi pod tybinkę nie wchodził, siedziało się spoko, na prawdę. Przy obecnej promocji eqishopowej, nowe jest w tak przyjemnej cenie, że można się skusić, a przy nowym można poprosić o dłuższą tybinkę 😉 Choć i tak uważam, ze wyprofilowanie tybinki pozwala na posiadanie całkiem długiej nogi. Gdyby nie to, że spasłam swój tyłek i za nic w siedzisko się nie zmieszcze, sama bym sobie lucka zamawiała 🤣
Z tym, że luck różni się też w swoim obrębie między modelami produkowanymi w różnych latach. "Mój" ma jakieś 3-4 lata.
Dla porównania - mam izabelke, która ma tybinki dość długie i wcale nie są na mnie za długie. Nie mówiąc o tym, że taką tybinka jak luck z rozm 16", ma DM Dominius w rozm. 17", jak nie krótszą nawet - DM musiałabym mieć przedłużonego conajmniej 3cm, wahałam się nawet nad 5cm.
Edit: poprawiłam błędnie zdefiniowany link. Proszę, używajcie tagów, które są zamieszczone pod wszystkimi zdjęciami w galerii, wówczas fotki będą poprawnie działać. Q. Link miał być linkiem, nie zdjęciem. Proszę czasami popatrzeć co się poprawia.