O kurcze dziewczyny nie spodziewałam się. 😡 Czekałam na krytykę koloru cienia, który mi osobiście wydaje się zbyt, hm.. wpadający w czerwień? Taki efekt podkrążonych oczu, jednak widząc Wasze komentarze już widzę, że przesadzam. :kwiatek: Dzięki! 🙂
nerechta :kwiatek: jeśli chodzi o wyrazistość, to to już jest dla mnie absolutny maks, chodzi tylko o kolor cienia.
Achaja na zdjęciu nie mam doczepionych rzęs, ale to głównie dlatego, że nigdy wcześniej nie miałam i wiem, że bym się źle z nimi czuła. Masz jednak rację, że wtedy mogłoby wyglądać lepiej.
Pauli :kwiatek: fryzura będzie prawdopodobnie taka jak na zdjęciu. 😉 Mam proste, cienkie włosy i źle się czuje w podpięciach, dla mnie takie fale to już jest super wymodelowana fryzura. 🙂
kujka, Scottie dziękuję.🙂 Wiola Górak-Kamieniecka,
www.pracowniamakijazu.pl. Super babeczka, to było nasze drugie spotkanie, żebyście widziały jaki mi kiedyś niesamowity makijaż wieczorowy zrobiła. Zdjęcia są również autorstwa Wioli. Jak już ustaliliśmy z K. datę i miejsce, to pierwsze co zrobiłam to.. zarezerwowałam termin u Wioli. 😉 Jakbyście były zainteresowane to na śluby robi rezerwacje z półrocznym wyprzedzeniem. 🙂
Libella Ty z Warszawy, Wiola z Warszawy, jak Ci się podoba makijaż to jeden punkt na liście przygotowań możesz odhaczyć. 🙂
buyaka, :kwiatek: niestety nie wiem. Wiola robiła mieszanki ze wszystkiego, nawet z różnych podkładów by idealnie dopasować do cery i karnacji.
amnestria ojej.. 😡 kochana :kwiatek: