przedłużanie rzęs
Dziewczyny, możecie polecić mi sprawdzoną kosmetyczkę we Wrocławiu? Ale taką żeby były idealne, piękne, w miarę naturalne i generalnie och i ach 🤣
Napaliłam się na norki ale rozmawiałam dziś z kosmetyczką, która odradziła mi je uzasadniający tym, że w wilgotnym i ciepłym środowisku potrafią się wyprostować i wyglądać jak szczotki w stosunku do naturalnych rzęs. To prawda? Jak spojrzałam co ona sama ma na oczach to specjalnym autorytetem w kwestii rzęs się nie wydawała, natomiast brzmi logicznie skoro to naturalny włos. Spotkałyście się już z tym?
Hexa, mi tam się norki nie prostowały. Ostatnio mega podobają mi się rzęsy mojej znajomej - naturalne ale trudno przejść obojętnie. Robi na Nowym Dworze (mogę się dowiedzieć gdzie, ale cena mnie przeraziła 😉
Hexa- ją mam koleżankę co robi rzęsy i paznokcie. Sprawdź może sobie na fejsie, mi pasowały bardzo! Wracam do niej przed wakacjami. (Klaudia Frąckiewicz)
Hexa ja mam fajną dziewczynę od rzęs, zależało mi na naturalnym wyglądzie, bardzo dobrze dobrała długość no i trzymały się pond miesiąc bez uzupełniania. Wyglądałam naprawdę naturalnie i lekko (bez pająków czy szczotek na powiekach), mogę podesłać numer na pw 🙂
ssstokroteczkaa, śliczne!
Romka1o1, Secret by Zosia, Studio Urody Platinium - oba miejsca sprawdzone 😉
Hexa - zrób jedwabne 3D😉 Są piękne😉
moje od Zosi z poprzedniego uzupełniania - trochę przefiltrowane instagramem😉
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11018022_10155604643555084_882645844364436637_n.jpg?oh=967df03c8c2d160fdee2016c890f0c6a&oe=56303D10[/img]
Tak z ciekawości, takie rzęsy nie przeszkadzają osobom noszącym soczewki?
Dziękuję dziewczyny za liczne odpowiedzi 🙂 poproszę o te wszystkie namiary na PW, będę wdzięczna :kwiatek: :kwiatek:
Anaa, pięknie wyglądasz 🙂
Fruity_jelly raz miałam kilka latctemu icw żaden sposób nie wpływały na soczewki. Miałam je na sobie także podczas zabiegu aplikacji i żadnych podrażnień nie odnotowałam 🙂
fruity_jelly, noszę soczewki, zero problemu 🙂 Wręcz - w okularach potrafią się zaczepiać o szkła😉 ale to zależy jak długie Ci robią... moje naturalne też się zaczepiają 😉
Hexa, dzięki 🙂
Kupilam sobie odzywke Nanolash. Bylam sceptycznie nastawiona, ale musze przyznac, ze naprawde dziala. Nie widac efektu wow bez tuszu, ale po pomalowaniu jest super- nigdy nie mialam tak gestych i dlugich rzes. Zrezygnowalam z makijazu i uzywam tylko tuszu do rzes 💘
Co tu tak cicho? Nikt nie przedłuża już? 👀 😁
Ja sobie zafundowałam w poniedziałek i się jaram niesamowicie 😍 nie muszę się malować. Jestem w stanie wyjść do ludzi tak jak wstane 😁
😍
dla porównania- to są moje naturalne mocno wytuszowane 😂 ewentualnie jak je posklejam tuszem to są widoczne 😁
baffinka a jak to wygląda z bliska? Mocno odróżniają się te sztuczne od Twoich?
Koleżanka ostatnio zrobiła 3:1 i z daleka wyglądają "wow" ale z bliska widać, że pod spodem jej rzęsy są proste a te sztuczne zakręcone do góry, wygląda to okropnie 🙄
Smarcik nie widzę tego u siebie na szczęście. ( Ale ja mam dużą wadę wzroku 😂 😂 )
Baffinka super look :kwiatek:
Ja ostatnio przedłużyłam metodą 1:1, mój pierwszy raz... I jestem zakochana 😜
Mega wygodne no i żaden tusz nie daje takiego efektu!
smarcik, trochę widać - zależy jakie masz własne rzęsy. Generalnie sztuczniaki są czarne, długie i kręte😉 No i przyklejone są nie na całości Twojej rzęsy tylko punktowo...
Ja chwilowo daję rzęsom odpocząć, ale na lato znowu założę😉 uwielbiam je 😉
U kogo w Poznaniu można zrobić w rozsądnej cenie ładne rzęsy? 🙂
Ja mam w Warszawie super dziewczynę od rzęs.
Ostatnio u niej zasnęłam, uzgodniłysmy tylko że zrobi jakie uważa i... tadam! takie mam wachlarze 😀
Dobrze, że naturalnie mam długie i gęste to nie było ciężko mi się przyzwyczaić , ale robią wrażenie 😁
Podmieniłam fotkę na mniejszą - oryginalna była za duża.
Przedłużanie Rzęs Yulia (na fb) 🙂
yga, dzięki! 🙂 ładne wachlarze!
A ja przerzucialam sie na krotsze i ciensze. I wygladaja bardziej naturalnie niz poprzednie. Ponoc w takich mi lepiej, choc osobiscie bardziej sie sobie podobalam w grubszych i dluzszych.
ja ostatnio miałam max 11mm, a w kącikach chyba 7? Więc dość krótkie, ale gęściutkie 🙂 Bardzo mi się taki efekt podoba.
Teraz planuję założyć w czerwcu, bo robię jednak rzęsom trochę przerwy raz na jakiś czas😉
Ja przerw nie robie, bo rzesy zyja w sumie ze 3-4 tygodnie? Chyba jakos tak. Wiec jak ide na doklejanie to i tak dokleja sie wiekszosc do tych nowo urosnietych.
Mam na dlugosc tez 10, ale za to fuzo ciensze niz kiedys i dzieki temu wygladaja naturalnie. Mocno sztuczne podobno powodowaly, ze bedac w swoim wieku wygladalam z nimi jak stara baba lekkich obyczjow. 🙂 Mam 41 lat 🙂
4 tyg temu założyłam rzęski i stwierdzam że w moim przypadku to dalej poroniony pomysł.
Owszem efekt fajny ale tylko kiedy twarz jest ,,pod kątem", bo na wprost przy moim dziennym makijażu to guzik widać.
Miałam tz. 3d, z jakiegoś tam futra norek. Chociaż są leciutkie i chociaż mam ich pełno po tak długim okresie to na bank nie uzupełnię.
Doklejane rzęsy minusy maja dwa:
-Nie da się w tym kompletnie pływać- zahaczają o okularki i jest mega wkurw.. podczas treningu. Ciągłe uczucie jakby cos wpadło do oka albo haczyło o górną powiekę. No masakra 😵
-Nie da się w tym kompletnie śmigać rowerem w okularach sportowych ( a bez nich nie da się szybciej jeździć i wypracować interwałów).
Okulary przesunięte uciskają, albo spadają podczas leśnych wypraw. I znowu efekt wkukrw... podczas jazdy, bo ani w ,,te ani we wte".
Pierdziele taki system. Kupiłam sobie rzęsy naklejane dopasowane do długości mojej górnej powieki. Klej jeden z lepszych i tragedii nie ma. 8 h mam spokój i kasę w portfelu.
No niestety...sa minusy sztucznych rzes. Galopujac na koniu wywijaja sie do gory. Jadac na rowerze tez. Nie plywam, wiec nie wiem, ale wierze ze zahaczaja o okularki.
Nie da rady w nich za czesto plakac, bo masakrycznie sie odklejaja!!!
Pot podczas biegania tez trzeba czesto przecierac z gornej powieki, zeby nie wpadal do oka, bo tez sie mocniej odklejaja.
Po czasie pojedyncze rzesy sie przekrecaja i nawet czeste czesanie nie pomaga, ja je w koncu wyrywam.
Nie da sie tak normalnie potrzec oka jak swedzi, trzeba kombinowac.
Ale w moim przypadku plusy przerastaja minusy. 🙂
U mnie jedyny plus tych rzęs to fakt, że rano wyglądam jakbym miała już jakiś tam makijaż.
Pociecha marna bo i tak muszę obrysować powieki kredką i tak.
Koleżanki mi wcześniej już odradzały zakładanie rzęs bo ja mam oczy duże a i naturalne futro na nich tez w miarę długie.
Do tego eyeliner nakładam w 3 sekundy, a to tez daje jakiś tam efekt zagęszczenia.
Powiem tak, dobrze sobie radzę i jednak dorabiać jeszcze nie muszę 😎
ps. A one jak na złosć po 4 tyg jeszcze siedzą 😂
Nosiłam norki przez ponad pół roku, 3d. Wyglądały bajecznie 🙂
Potem miałam problem z okiem i nie mogłam uzupełnić, jak mi wszystkie wypadły wyszło że prawie rzęs nie miałam. Kupiłam serum do rzęs AA i teraz mam swoje niemal takie jak miałam sztuczne 😂 musiałam nauczyć się na nowo tuszować 😀
O! AA ma serum do rzes? Musze popatrzec. Mowisz, ze skuteczne?
Ja stosowalam Nanolash, ale jest jakis duzy problem z nimi z wysylkami. Kupilam iGlow i tez mam piekne rzesy, ale musze obczaic ten AA, bo lubie te kosmetyki
Moje 1:1, oczywiście apetyt urósł i mam już 2:1 💃
Jestem totalnie uzależniona, przepadłam
Naboo, działa 🙂 na allegro znajdziesz long 4 lashes 🙂 może nie są tak grube jak miałam sztuczne 3:1 ale są zdecydowanie dłuższe, wywinięte, mocniejsze 🙂
Ja wszystko robie w rzesach. Plywalam kiedys sporo, okularki mi nie przeszkadzaly, na wakacjach plywalam bez i tez nic sie nie dzialo ,potem musialam je wyszczotkowac tylko. Na koniu w cwale ok, na motorze z otwarta szybka jedynie troche slabo 😁 nie placze, wiec nie wiem jak z placzem 😉
Nie maluje sie wogole, wstaje i wygladam ok. Jedynie mam teraz problem , bo przeprowadzilam sie na wioche i musialam zrezygnowac z kosmetyczki we wro 🙁 bylam raz w namyslowie i drogo i dupy nie urywa. Zna ktos zWas kogos dobrego do rzes w Namyslowie badz w Brzegu???