Klami, przecież możesz obciąć w najgorszym wypadku :P Wydaje mi się że w Auriga jest opcja, bo mam jakąś sprzączkę z przodu, ale muszę sprawdzić w stajni na 100%.
Klami, no ale kupujesz go dla siebie, więc skoro nie potrzebujesz paska to co to za problem dać do kaletnika? Śladu nie będzie. Nie ma znaczenia ile kosztuje, ma tobie służyć, a wiem że pasek miedzy nogami u ciebie nie wchodzi w gre 😉
Moon, haha..... to nie wiem co widziałaś, ale Prestige od hmmm.... 4 lat to na pewno, ma czarne z beżowym paskiem gumy w czarnym sprzęcie i brązowe z beżowym paskiem gumy w brązowym sprzęcie. 😉 Osobiście polecam ten napierśnik, bo jak pisałam powyżej jest najładniejszy i najlepiej wykonany moim zdaniem. Jakby full mieścił się na smoczą szyję to na pewno bym właśnie tego uzywałą. 😉
Co mamy obecnie na rynku czarnego z GRANATOWYMI gumami? Typu "Y", nie za drogi, raczej do 400 max, chyba, że naprawdę fajny - szukam dla podopiecznej, którą ubieram w takie kolorki :-)
Ja od czasu do czasu musze uzywac napiersnikow. Jakis czas temu kupilam komplet napiersnik plus siodlo australijskie z Down Under. Bardzo podoba mi sie jak ten napiersnik lezy na karku:
Skusiłam się w końcu na Passier Auriga i jestem bardzo zadowolona. Skóra i wykonanie bomba. Koń tez się na szczęście zmieścił, na ostatnie dziurki, ale jest. 😉
Witam, nie jestem pewna czy ten wątek jest odpowiedni, ale czy wie ktoś może jaki wytok z napierśnikiem byłby dobry na konia 154 w kłębie? (rozmiar pony, cob czy full) 🤣
Pilnie proszę o odpowiedź na moje pytanie. A mianowicie jak wypada rozmiarówka kentaura (konkretnie model Leon) w porównania do np. daw maga (CNT) ? :kwiatek:
anai, piękne te napierśniki. mi oczywiście podoba się najdroższy 👿
wiem coś o tym, moje typy to dwa najdroższe 😉 polecam odłożyć euro do skarbonki i przyjść do magicznej ciężarówki ze sprzętem na CSIO. Mój dy'on tam kupiłam w mocno okazyjnej cenie 😉
czy ma ktoś zdjęcie napierśnika Kentaura Napoli Classic? luźno poszukuje czegoś dla małej, ale rozbudowanej kobyłki, jakieś poglądowe realne zdjęcia pewnie by pomogły 🙂 no i jak rozmiarówka? aktualnie full ( nie wiem jakiej firmy) ale nie zapinany do siodła jest duzy... zastanawiam się jak wypadan cob kentaura? standardowo?
z kentaura choruje też na Palermo, ale obawiam się że kobyłka będzie za mocno "obwieszona"... no i cena powala..
o jakość pytać nie będę, bo już czytałam że powala 😍
a więc w końcu go mam 😍 napierśniki kentaur leon, zdecydowałam się w końcu na fulla i nie wiem czy trochę nie żałuje bo te pasy moim zdaniem wychodzą troszkę zbyt daleko na łopatce ale ważne że nie blokują 🙇 Potrafiłby mi ktoś ocenić (ktoś kto miał do czynienia z takimi napierśnikami) czy nie leży on zbyt wysoko ?