Witam,
Mam wielką prośbę. Mam na sprzedaż siodło, ale nie wiem nic na jego temat, co nieco 😉 utrudnia sprzedaż. Napisałam wiadomość do producenta DAW MAG, ale pomyślałam, że może do tego czasu, ktoś z Was pomoże mi w dopasowanie siodła do konkretnego modelu, może ktoś ma to siodło, bądź na podstawie zdjęć pozna jaki profil ma siodło. Siodło jest firmy DAW MAG, na tybince nie widać wybić, ale najprawdopodobniej jest to jakiś starszy model. Z góry dziękuje za wszystkie próby pomocy.
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Dublowanie wątków
wątek zamknięty
safie Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
17 maja 2015 20:02
Dubel 😉
To jest prawdopodobnie Daqw mag Hubert - wszechstronne
wątek zamknięty
To nie jest DAW MAG Hubert 😉 Proszę porównać kształt przeszyć na poduszkach kolanowych. Gdyby odpowiedź była taka prosta naprawdę nie zawracałabym głowy. Jedyną informację jaką znalazłam o tym siodle, to dwa stare ogłoszenia sprzedaży z 2009 i było tam napisane, że profil siodła jest skokowy, jednak coś mi nie pasuje i próbuję to zweryfikować 😀
wątek zamknięty
lillaweneda, to jest DM Hubert. Mój GP też się różni od tego na zdjęciu 😉
wątek zamknięty
Poważnie? Od miesiąca szukam informacji o tym siodle i okazuje się, że to jest najbardziej powszechny model? W takim razie dzięki za odpowiedzi... 🙂
wątek zamknięty
safie Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
17 maja 2015 20:50
lillaweneda, modele daw maga się różnią w zależności od tego czy to nowsza czy starsza wersja. Może to tez być siodło innego rymarza z Pleszewa np. Konrad, ale jak masz pewność, że Daw mag to na bank Hubert 😉
wątek zamknięty
W takim razie dziękuję bardzo za pomoc, szczerze powiedziawszy nie miałam pojęcia. Trzymałam się kurczowo zdjęcia na stronie producenta.
Co do tego, czy siodło jest DAW MAG'a to mam co do tego pewność, jest na nim tabliczka i wybicie na tybince. Jak widać to chyba jedyna rzecz jaką wiem o tym siodle 😀
W takim razie jest to Hubert, tyle, że starszy model... Żałuję, że nie napisałam wątku przed godzinami spędzonymi na poszukiwaniach 😀
Dzięki dziewczyny! 🙂
wątek zamknięty