Szukam klaczy Partita okolice Warszawy

Witam!
Szukam klaczy o imieniu Partita sp matka Parafina ojciec Bruk (ojca nie jestem pewna). Klacz teraz ma jakoś 15-18 lat. Maści Rudej ze skarpetkami na tylnych nogach. Bujna grzywa, strzałka na pysku. Klaczy nie widziałam wiele lat. Jedyne co mi wiadomo, to to, że stała w jakiejś stajni w Warszawie lub okolicach i została oddana w prywatne ręce do hodowli ze względu na słabe nogi. Byłabym niezmiernie wdzięczna za jakiekolwiek informacje na temat tej klaczy lub choćby źrebaków po niej 🙂 . Wiem jeszcze że była kryta arabami.

Jestem nowa na forum więc jeśli wątek jest w niewłaściwym miejscu proszę o informację.
wątek zamknięty
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,472.0.html

Hm... maści Rudej powiadasz?  😉
wątek zamknięty
Przepraszam, nie sądziłam, że wymagane jest fachowe nazewnictwo maści. Każdy chyba wie o co chodzi gdy pisze się rudy. Więc, właściwie to brudny kasztan, w paszporcie najprawdopodobniej po prostu kasztan.
wątek zamknięty
Przepraszam, nie sądziłam, że wymagane jest fachowe nazewnictwo maści. Każdy chyba wie o co chodzi gdy pisze się rudy. Więc, właściwie to brudny kasztan, w paszporcie najprawdopodobniej po prostu kasztan.

No w sumie tak, po co komu fachowe. Podałam Ci link. Tam pytaj.
wątek zamknięty

Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.