Nie kojarzę aby takie były gdyż nie ma programu lojalnościowego, ale często wrzuca promocje na niektóre produkty, przy sieczkach masz kody na wysyłki, a jak masz większa zamówienie to przedzwoń, może coś wynegocjujesz 🙂
drabcio, dzięki. Ja właśnie też nie kojarzę, ale jak robiłam zamówienie dla koleżanki to wyskoczyło "wpisz kod rabatowy" czy coś w tym stylu. Stąd moje pytanie.
Potrzebuję pilnie czapraka najlepiej w okolicy 50 zł , ponieważ będzie tylko na jeden raz. Jeżeli ktoś widział, albo może a jakiś kod do sklepu to będę wdzięczna. Komunia już w niedzielę a to właśnie na tą okazję 😲
Dziękuję bardzo dziewczyny, rv jest niezastąpiona 😎 a teraz szukam jakiś fajny kod do bergo. Posiada ktoś może? 🙂 Szukam też białego ujeżdżeniowego czapraka, najlepiej z granatowymi wstawkami - znalazłam tylko HKM LG. Może ktoś widział coś jeszcze?
Sklep jeździecki Tundra działa już 10 lat i z tej okazji dajemy 20% rabatu ( na 20 urodziny będzie 40% Emotikon smile ) na wybrane grupy towarów przez 10 dni:
15.V - wszystkie rękawiczki 16.V - wszystkie kantary 18.V - sztylpy i sztyblety Pascuello 19.V - czapraki Eskadron 20.V - bryczesy York 21.V - wszystkie ogłowia 22.V - kaski HaloRider i Start 23.V - kosmetyki Parisol oraz B&E 25.V - ochraniacze skokowe Veredus i Eskadron 26.V - bryczesy Pikeur
Rabat 20% dajemy na zakupy w sklepie stacjonarnym i internetowym.
"UWAGA.......................UWAGA........................UWAGA! 10% RABATU na produkty z grup A i B (5% na grupęC) tylko dziś do 23:59 z tym kodem rabatowym => 99-OM37-35FB "