smarcik, jeszcze była "Misja Epidemia" i "Miami Medical".
"Trauma" niezły, trzymał w napięciu.
widze że Trauma ma jeden sezon, jakoś logicznie zakończony?
Wow, oglądam Daredevil, mega!
Chirurdzy 11x21- konkretnie ten odcinek utwierdza mnie w przekonaniu , że był on moim OSTATNIM dotyczącym tego serialu 😤
Nigdy więcej.
xxagaxx, ofc, że nie :P
Takie seriale - te jednosezonowce mają to do siebie, że w założeniu miały mieć ciąg dalszy, ale nie doczekały się kontynuacji na małą oglądalność zapewne. (W sumie... to 'Trauma' kurdę niezły naprawdę, ale hamerykańce pewnie nie oglądali, woleli Kardashianów w mtv oglądać :P) Większość kończy się wręcz głupio, urywają się wątki, fabuła i ciach... słuch o serialu ginie ;-)
Z medycznych przypomniał mi się jeszcze jeden - 'Three Rivers', ale akurat tu nie dziwię się, że nie było kontynuacji, bo może tematyka i szczytna (transplantologia) ale fabuła i cała reszta - ziew, ziew & nuuuuda...
Obejrzałam pierwszy odcinek Traumy, mega! 😜 Już żałuję, że jest tylko 10 odcinków 🙁
Moon, no to ja odpuszczam. Nienawidzę niezakończonych seriali. Dlatego staram się uważać z nowościami, zeby się nie wpakować na minę.
No, w końcu poruszyli temat zniknięcia w Castle. 😅
O nie.... obejrzałam właśnie GA, najpierw w Good wife mi to zrobili a teraz tu... bez sensu 😤 ale i tak będę oglądać dalej, za bardzo się przyzwyczaiłam, ech.
Castle jeszcze przede mną ale to wieczorem.
Kurcze, skończył się 3. sezon Wikingów i nie wiem, co mam dalej oglądać 🙁
No, w końcu poruszyli temat zniknięcia w Castle. 😅
Jest wreszcie tłumaczenie? Musze obejrzeć!
Jest, tym razem szybko poszło. 🙂 Ale jestem zawiedziona potwornie. 😤
Milla, ja jestem w połowie. Kończę Poldark i jak będe miała chwile dokończę Wikingów 😀
Jest, tym razem szybko poszło. 🙂 Ale jestem zawiedziona potwornie. 😤
Ja też, mam nadzieję, że jeszcze wrócą do tematu. Dla mnie to takie zbyt lakoniczne było, za szybko rozwiązali sprawę, za mało wyjaśnili, niby dużo niejasnych wątków, a tak naprawdę już żadnej tajemnicy... I (uwaga SPOILER) Al-Kaida? Serioooo? O wiele, wiele bardziej podobało mi się rozwiązanie sprawy 3XK.
To był po prostu śmiech na sali i pójście na łatwiznę. Wyjaśnienia powinny być jeszcze ciekawsze i zapierające dech niż sama sprawa, jak w książkach kryminalnych. A tu zero napięcia, jakby na szybko to wymyślali i nic lepszego im do głowy nie przyszło.
Za to totalnie zakochałam się w Arrow. 😍
Flygirl Ty mój człowiek jesteś 😍 ja kocham Arrow od dawna 💘
Facella, odnośnie spojlera drobnym drukiem - to oni stoją za porwaniem Castle'a??? hamerykańce 🙄
mam tyle seriali do nadrobienia, SPN, OUAT, Bones, Castle, do dokończenia Most nad Sundem, a oglądam... Queer as Folk na przemian z Miodowymi latami 😂
calore, no nie do końca... Chcesz pw z meeeega spoilerem? 😁
Facella, dawaj, już i tak zapomniałam, co tam się ostatnio działo 😁 zatrzymałam się chyba na "rozwiązaniu" sprawy 3XK.
Zastanawiam się nad rozpoczęciem Stalker'a albo Gotham 🙂 Czy któraś z Was oglądała i może mi coś więcej powiedzieć, tj. czy warto 😀?
Mam straszną zajawkę ostatnio na jakieś kryminalne seriale i ostatnimi czasy skacząc po kanałach bardzo często zatrzymuję się na 13th street 😀
Z tego co widzę to na filmweb oba seriale mają dość dobre opinie, ale jakoś od pewnego czasu nie ufam już tamtejszym opiniom...
Oo, ten Stalker brzmi spoko, chyba sobie obejrzę. Dużo jest odcinków już?
Dopiero pierwszy sezon 😉 ale z tego co widziałam po zajawkach w telewizji wygląda całkiem całkiem interesująco 😀
branka, Racjonalna, Stalker jest taki ok. Nic porywającego, procedural, choć główny wątek jest. Można obejrzeć, ale IMO bez rewelacji.
A czy ktos oglada "o mnie sie nie martw"?
xxagaxx - a coś innego jeszcze oglądałaś kryminalnego co możesz polecić? w Klimacie Broadchurch czy True Detective? Cierpie na niedobór fajnych seriali 🙁
Gracepoint jest remake-m Broadchurch, zastanawiam sie wlasnie ktore ogladac... 🙂 A Backstrom ktos ogladal? Taki kryminalny dr House po trailerze mi sie wydaje..
Koniecznie Broadchurch, dużo lepszy klimat i aktorzy(tylko David gra swoją role ale w Broadchurch ma genialny akcent)
Oglądał ktoś już najnowszy GA? 👀
SPOILER!!!
Bo oczywiście dzięki fanpage'owi(z którego się dziś wypisałam) już wiem, że w ciągu całego 2h odcinka poświęcili Derekowi... 3 minuty. Że Meredith go ponoć skremowała... i wsio. Żadnego pogrzebu, nic, zero. Nie wiem czy oglądać, czy czekać na napisy...