wasze ulubione seriale

Becia23   Permanent verbal diarrhoea
21 kwietnia 2015 23:56
Ściągnęłam sobie Popcorn Time, zauważyłam że są tam wszystkie dotychczas wyemitowane odcinki 3 sezonu Bates Motel, okazałam się za słaba... zrobiłam sobie mały catch up z 7 odcinkiem włącznie.
Bożeeee 😍 😍 😍 Dla mnie ten serial mógłby się nigdy nie kończyć, walić Normana, ja chcę wszystkie poboczne historie i postacie! Pozostałe sezony były zajeb*ste, ale ten po prostu powala na kolana 😜 Dzięki Bogu, że nikt poza moją rodziną nie widzi, jak co 2 minuty albo się drę, histerycznie śmieję albo prawie płaczę do ekranu 😀
Racjonalna   Patrz w niebo, ale uważaj na kupy
22 kwietnia 2015 12:07
CzarownicaSa, ja to w ogóle nie mogę na tablecie oglądać, bo mi na większości stron wyrzuca, że nie mam zainstalowanego adobe flash player, a z tego co wiem to ta firma wycofała się z robienia tej aplikacji na tablety 🙁...
Jenyyy, nie wytrzymałam i obejrzałam te 4 odcinki Gry o Tron. W sumie rozkręca się wolniej niż wcześniejsze sezony, ale wciąga jak zwykle  😜 Tylko teraz tyyyle czekania na następny odcinek.
Sprawdzam na filmwebie Arrow, zobaczyłam głównego aktora i stwierdziłam, że muszę oglądnąć. 😁
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
24 kwietnia 2015 06:38
Rada na dzień dobry- poślubienie fanpage'u Twojego ulubionego serialu nie jest najlepszym pomysłem.
Jeszcze nie obejrzalam odcinka a juz wiem co się wydarzy 😵
mils   ig: milen.ju
24 kwietnia 2015 09:24
CzatownicaSa właśnie dzisiaj mam to samo z Grey's Anatomy. Ech, dobrze, że 11 sezon będę oglądać po maturze, rozczarowanie trochę osłabnie może.
UWAGA LEKKI SPOILER

Ja właśnie obejrzałam GA... Świat mi się trochę skończył... w The Good Wife też mi to zrobili. Czy nie może być za długo miło i przyjemnie? Nie ma już seriali z happy endem?
Marzena to ja z tych, które się już skończyły polecam White collar a z trwających Elementary. 🙂
24 kwietnia 2015 10:57
No z tego, co czytałam- fani są wściekli. Zarówno na sposób, jak i na wykonanie.

SPOILER!!!
Zastanawia mnie, czy Patric Dempsey sam chciał odejść z serialu czy Shonda stwierdziła, że to już koniec 🤔 W sumie coraz mniej go było, odkąd jego postać pojechała do W. praktycznie się nie pojawiał. Może nad czymś innym pracuje? Albo mu się znudziło? Ciekawe.
CzarownicaSa, chciał.

UWAGA SPOILER

podobnie jak Pompeo. Już 11 sezon stał pod znakiem zapytania. Jak widać dobrze mówili że będzie to ostatni. Kiedyś czytałam że Shonda mówiła że może dalej pisać scenariusze, z nowymi aktorami. Jak dla mnie porażka, mam nadzieję że nowego sezonu nie będzie. Lubię nową ekipę, ale jak przypomnę sobie poprzednie sezony, to jakby to był inny serial.

UWAGA SPOILER
CzarownicaSa, spoiler Grey's Anatomy
Patrick Dempsey
24 kwietnia 2015 12:35
Obejrzałam... smutno mi 🙁
Ale zrobili to jakoś... spokojnie. Cicho. Inaczej, niż w przypadku innych.
Mi też było 🙁
SPOJLERJE

Wy chyba żartujecie...  jeszcze nie widziałam, ale czytałam spojlery. przecież to totalnie nie ma sensu. Mer i Derek to była podstawa tego serialu. Ona to w ogóle nie wiem jak sobie poradzi, najpierw Lexie, teraz on? Do tego brak Cristiny?  Nie mogli już zrobić tak, że on wyjechał na stałe i pracuje dla prezydenta i tyle? Nagrać w przód pare scen, że gada z Mer przez telefon? 
Nie będę więcej oglądać tego serialu, dla mnie to najidiotyczniejszy możliwy scenariusz.
Gillian   four letter word
24 kwietnia 2015 14:16
Noosz kurde, ja jestem wściekła a co dopiero zagorzali fani :/ jakieś totalne kretyństwo się tam porobiło w Greysach i tak co odcinek to więcek kwejka przeglądam a sobie gdzieś tam gada w tle :/ no a teraz jeszcze taki numer. Czas poszukać innego serialu, ot co.
Ja jeszcze nie oglądałam, ale mi spojlery nie przeszkadzają i zawsze je czytam. Faktycznie, już bez sensu ta śmierć. Jakby serio nie mgół zostać w stolicy, związać się z tą rezydentką i Mer zostawić. Całe szczęście, że ta farsa się już kończy. Tak w ogóle to zauważyłam, że producenci seriali jakoś nie potrafią ich kończyć.
24 kwietnia 2015 16:51
SPOILER!!! (chociaż ma w ogóle sens? 👀 )

Ale w ogóle to było jakieś... bez sensu.
Wszystko stało się szybko, praktycznie bez większych emocji, sam motyw też szczerze mówiąc beznadziejny... jakoś tak... no niedosyt. Chociaż wyglądało to chyba realniej niz te wszystkie poprzednie zgony...
Ja i tak najbardziej ryczałam za Markiem Sloanem 🙁
Ja odcinka ze śmiercią Marka do dziś nie obejrzałam. To była moja ulubiona postać... on i Lexie. Potem się na długo obraziłam na serial, ale z czasem zaczęłam znowu oglądać. Teraz już nie zacznę, nie chce mi się.
No właśnie dla mnie, pomijając słabość ostatnich serii, ten odcinek był mocny. Ogólnie beznadziejny (mówiąc jako fan) bo zniszczył ten serial, ale był zrobiony naprawdę dobrze. Kiedy już człowiek myśli że wie, kolejne rzeczy się dzieją. Kiedy tak po prostu okazuje się ze to jednak prawda, to właśnie bez krzyku, bez jakiegoś wielkiego patosu.

Aż chyba zacznę chyba oglądać od początku, od tych najlepszych, dobrych serii.
Ja jakiś czas temu oglądałam od początku, ale teraz mi będzie smutno wracać, bo będę mieć świadomość, że nie będzie szczęśliwego zakońćzenia. Zresztą - pal licho szczęśliwe zakońćzenie, ale mogłoby być chociaż znośne. Jak w przypadku Izzie czy Christiny..
24 kwietnia 2015 17:49
Mark był fantastyczny... uwielbiałam go 🙁 Lexie mnie potwornie denerwowała, te jej dziwne rozkminy i mątanie wszystkich, nawet najprostszych rzeczy 😵
Georga te lubiłam. I Izzie. Przy Dannym płakałam tak smao jak przy Marku...
No wzruszył mnie nie raz ten serial. A teraz... chyba jeszcze z szoku nie wyszłam. Ciekawa jestem, jak następny odcinek się potoczy.
SPOILER
szczerze mówiąc, ta śmierć byłaby jedną z faworytów do nagród Darwina. Stań w poprzek drogi i szukaj telefonu po całym samochodzie. No ok. Już pominę emocje na poziomie ślimaka  🙄 Kiepski był ten odcinek. Bardzo.
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
24 kwietnia 2015 19:39
Ja najbardziej płakałam za Georgem. Bo był moim ulubionym bohaterem.

A to... no wszystkie plagi świata na nich spadają. Sorry. Na serio w każdym finale musi ktoś umrzeć? Musi być wypadek? Nie można by było jak w życiu... rozejść się, znaleźć inną drogę, zniknąć. Musiało go zabić po heroicznym wyczynie uratowania innych?
24 kwietnia 2015 19:40
Ale w sumie jest mniej więcej wyważone. George zmarł, ale Izzie po prostu odeszła. Mark zmarł, ale Cristina odeszła. A reszty nie pamiętam 😁

Był jeszcze ten odcinek, gdzie śpiewali "Chasing Cars". To chyba było po wypadku Callie? Do dziś jak słyszę tę piosenkę to mam ochotę wyć. Uwielbiam tę postać, jest fantastyczna, nie mogłam znieść tego co Arizona jej robiła :/ To głupie, ale wtedy na serio ogoladałam i bałam się, że nie przeżyje tego wypadku 🤔wirek:
24 kwietnia 2015 21:54
Ludki, gdzieś na fb mignęło mi, że Dempsey ma podpisany kontrakt na 12 sezon GA więc może go jednak nie zabiją?
właśnie odpalam ten nieszczęsny odcinek i już się boję.
Gillian, wiesz, niby Shonda ma dziwne pomysły, ale w promo kolejnego odcinka jest pogrzeb, wiec chyba go nie wskrzeszą :P
Nie no nie wierze ze go wskrzesza. Co najwyżej moze będzie gral w scenach wspominkowych.
24 kwietnia 2015 22:06
xxagaxx, promo ma zadanie trzymać ludzi w niepewności 😉 może to pogrzeb kogoś innego... no dajcie się pocieszyć!
24 kwietnia 2015 22:07
Ja jestem już po. Na pewno nie żyje... 🙁
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
24 kwietnia 2015 22:08
Gillian, raczej nie. wyglądało to na definitywny koniec.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się