Ja już nawet nie pamiętam, kiedy się pierwszy raz zalogowałam ale to było mega dawno temu, na pewno przed 2006 rokiem... ale dokładnie? czort wie. Miałam wtedy inny nick, mało pokory i przerost ego razy milion.
maleństwo, co chcesz od swojego nicka? Sympatyczny jest!
Mi się ze starą voltą najbardziej kojarzy czat. Wtedy użytkowników było mało, to i poznawałam ludzi. Co ciekawe część z tych znajomości przetrwało do dziś. Oczywiście w realu, a nie przez net.
magda no ja ciebie pamiętam i kojarzę z samych początków, ten czat to właśnie voltarium.art.pl 🙂 Z tego czatu kojarzę jeszcze Hexę, która wtedy była marteczkąW 😉
voltarium to chyba jakaś strona o użytkownikach była, a czat był pod voltahorse podpięty jak się nie mylę. Z Wrocławia była całkiem spora ekipa wtedy. Była Marta, Olszynka, chyba Jose arcadio (czy jakoś tak?) i jeszcze kilka osób. Co jakiś czas ten wątek jest wywlekany na wierzch i fajnie czasem sobie przypomnieć tamte wyjazdy 😀 Albo pamiętny Torwar, imprezy u Funia 🙂
Też już nie pamiętam jak dawno temu zalogowałam się po raz pierwszy. To musiało być jeszcze kiedy byłam w podstawówce, bo chyba nawet Busch się załapał na moją karierę forumową? 🤔 Pamiętam, że miałam dość żałosny start w forumowe życie, chyba nie chcę się upokarzać szczegółami i nie będę grzebać w starej volcie 😁
voltarium to chyba jakaś strona o użytkownikach była, a czat był pod voltahorse podpięty jak się nie mylę.
Czat też przecież miał swój rozłam 🙂 Były dwa "pokoje"- pierwszy (właśnie chyba Volt@) z użytkownikami, którzy siedzieli od początku krzaczkowatego forum i to oni założyli stronę Voltarium. A drugi voltahorse, z osobami, które można do dziś na forum spotkać. Chyba Funio próbował coś na kształt Voltarium założyć, pamiętam stronę z opisami użytkowników i zdjęciami z Torwaru 🙂
A co się w ogóle z Maćkiem_Sz dzieje? Jakoś mi się z nim urwał kontakt po tym, jak się doktoryzował... ile to lat temu było 😉 do tej pory go z "Klapkami" miło wspominamy 🙂
Ehhh wspominam te czasy z ogromną nostalgią 🙂 Czat to był gdzieś pierwszy rok moich studiów czyli...cos koło 2001. Matko, jak ten czas leci!! Maciek_Sz ma się dobrze, dorobił się jednej żony i dwóch córek a jego kariera naukowa nabiera tempa! Wciąż mamy kontakt.