Mnie baaardzo długo tu nie było, ale dzielnie śledzę i kibicuję wszystkim 🙂.
Windziakowa, witamy 🙂. Twój koń ma przeurocze imię 🙂.
galopada_, chcę konia z taką odmianą 😍 . Gdyby mi się taki urodził, to zapewne dostał by takie imię 😀. Jak ostatecznie się nazywa? 🙂
anai, Dino jak zawsze absolutnie cudowny, jestem jego dużą fanką 🙂.
faith, jak dwie Siwe? 🙂 Albo przegapiłam, albo dawno nie widziałam zdjęć dziewczyn w kąciku? 😉.
My z Giermkiem ostatnio mamy lekki kryzys :/. Ja zaczęłam panikować, a on jest baaaardzo czuły na strach jeźdźca i nie wygląda to najweselej. Nie wiem co mi siedzi w tym łbie (pewnie nic -.-), że robię się na nim totalnie sztywna, ale na drugim koniu jego właścicielki jestem dużo spokojniejsza. Na Siwym (ten drugi) nie czułam strachu nawet przy jego spłoszeniu się i dzikim galopie, a dwie szybsze fule na Gierasie sprawiają, że nogi mi miękną ze stresu 🙁 . Nie wiem jak to rozwiązać, a do tego coraz trudniej mi przekonać się, żeby wsiąść na G. Chciałyśmy z jego właścicielką przenieść Siwego tu, gdzie stoi Giermo, żebym mogła odpocząć od G. i nadal jeździć, ale nie ma wolnych boksów :/.
Zobaczymy co dalej. Dzisiaj wsiadłam na Giermka po kilku tygodniach przerwy od niego, bo wszyscy się pochorowali i musiałam. Dotąd nie jeździłam go, żeby jego właścicielka mogła go trochę poprawić, bo zrobił się ostatnio sztywniejszy przez moje głupoty. O dziwo nie było źle. Nie spanikowałam w galopie w lewo (mam ogromny problem z lewą ręką, a on ucieka od lewej wodzy i idzieeeeeee ze mną, a torpedę to on ma) i dotrwaliśmy do końca. Może coś z tego będzie 🙂.
Dla przypomnienia Giero z początku marca: