Dzieci jeżdżące konno

Rudzik   wolę brzydkiego konia, niż piękną sukienkę
16 marca 2015 15:11
esef dzięki, czyli jeszcze musimy poczekać.
A ja przychodzę tylko powiedzieć, że wreszcie znaleźliśmy kuca dla Julki.  😅 Oto kraina łagodności i spokoju, cudowna dziewczynka.

Jaka pieknosc! 💘 zazdroszcze Julce!
29 marca 2015 19:39
brzezinka śliczna, a Mała jaka rozpromieniona! kawał kuca, ile ma w kłębie, chyba już się łapie na małego konia.
Dziękujemy.  :kwiatek: Jeszcze jej dokładnie nie mierzyłam ale powyżej 140 cm.
brzezinka Przecudna! Pochwal się koniecznie ich wspólną pracą w siodle!

Ja też się chwalę, bo syn po czterech latach posuchy w końcu zdecydował się pojeździć w siodle i polubił to! Na razie od trzech dni wsiada choć na chwilę. Powiem szczerze, że boję się dużo bardziej niż w zaprzęgu.

Jak faktycznie złapie bakcyla, to będziemy szukać siodełka 🙂
Nirvette   just close your eyes
29 marca 2015 19:57
brzezinka, przecudnej urody kucka! Czekam na zdjęcia z wspólnej pracy!  :kwiatek:
brzezinka, ale oczy młodej - jakie rozpromienione!
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
29 marca 2015 20:00
brzezinkaO boze jaka cudna. Gdzie takie sie znajduje? Zdradzisz jakie fundusze?
Atea, brawo, zuch chłopak  😅
Nirvette, na pewno będziemy systematycznie odwiedzać ten wątek 🙂
halo o tak, jeszcze nie widziałam u niej takiego entuzjazmu  😉
domiwa, jak to często w życiu bywa przez przypadek, szukałam w całej Polsce a jak przestałam szukać na siłę to znalazła się sama i to w sąsiednim województwie  🤣
brzezinka prze-fantastyczna kucka! 💘 Jak byłam mała marzyłam o takim! W sumie nadal marzę 😁 szczerze córci zazdroszczę 🙂 widać, że bardzo się cieszy.
brzezinka Jaka cudowna kucka  😍 Zawsze marzyłam o takiej maści, fit budowie a wyszło, że jestem właścicielką gniadej kucki na dodatek hucułki 😀
29 marca 2015 20:24
Brzezinka, Jula połknęła bakcyla mówisz? Widzisz może tego właśnie było jej trzeba, własnej 4- ro kopytnej motywacji. Pokażcie sie koniecznie w siodle

lusia722   poskramiacz dzikich mustangów i jednorożców
29 marca 2015 20:41
Atea Jaki dzielny Franek i jaki zadowolony 😍
Brzezinka w końcu się Wam udało. Piękna klaczka i starczy na dłużej 😉
Ja dzisiaj też znalazłam amazonkę dla Księcia 😀
Jeszcze raz dziękuję w także w imieniu Julki za ciepłe słowa  😅 Dziewczyny nawet nie wiecie jak ja się cieszę, że znalazło się to cudo. Wzrost super bo w razie problemu ja mogę na nią wsiąść i coś poprawić, szybko z niej nie wyrośnie. No i charakter ma duże znaczenie bo w obejściu jest przesympatyczna.
lusia722, pisałam Ci kiedyś, że takiego księciunia jak Twój chciałabym mieć. No i proszę podobna tylko, że księżniczka się znalazła  😅
A Ty znalazłaś amazonkę to mam nadzieję, że jakieś fotki tu zobaczymy.
29 marca 2015 21:25
brzezinka Twoja bardziej slim figura, taka sportowa 😍
Mam nadzieję, że uda się to jakoś na stałe wprowadzić, bo bardzo mu taki mały jeździec na grzbiecie pasuje 😜
masakrycznie mi się ten srokatek podoba........  😍
lusia722 mała amazonka urocza, ile ma lat..?
To ja wstawie moja mala z dzisiejszych galopow. Jakosc niestety komorkowa 🙁
29 marca 2015 22:44
brzezinka 8 😀
majorowa jaka profeska 👍
Majorowa, full profi  😀
lusia722, to albo taka drobniutka albo Twój księciunio taki wielki bo wygląda na nim jak kruszynka 🙂
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
29 marca 2015 23:25
brzezinka, prześliczna kobyłka!
lusia722, brzezinka, dziekujemy 😀
brzezinka, toć to wcielenie idealnego my little pony!  😍
Jest absolutnie przeurocza!  😜
brzezinka, gratulacje! świetna kucka 😀 i też czekam na zdjęcia z jazdy  🏇
Majorowa, wow, super wygląda, ile ma lat?

a ja wpadam z "moją" prawie najmłodszą 🙂 (najmłodszy jest na etapie oswajania się z nieco mniejszymi końmi  :hihi🙂

brzezinka, jaka przepiękna  😍 😍 Naprawdę, jest sliczna, bardzo proporcjonalna, pieknie umaszczona... napisz o niej coś wiecej, co potrafi, ile dziewczyna ma lat?
Cocosowo, ile ma lat...? nóżki nawet za tybinki nie wystają, uroczo wygląda 😍

Super, że wątek się rozwija i coraz więcej pociech się tutaj pojawia  😅

wendetta, co potrafi to sama do końca jeszcze nie wiem. Do tej pory jeździła na niej 19-sto latka, miała ją 3 lata, coś tam skacze bo startowały kilka razy w zawodach towarzyskich. Mnie głównie zależało, żeby to był koń opanowany i stabilny psychicznie bez odpałów typu baranki, ponoszenie itp. Resztę da się wypracować  😉
Julka we wrześniu skończy 10 lat. 
30 marca 2015 09:31
Brzezinka o tak, masz racje, spokojny kon dodaje dziecku dużej pewności siebie i wiary we własne możliwości. Moja córka jak ma zły dzień w siodle to po jeździe idzie z Małym na spacer, pobawi sie troszkę na lonzowniku i zapomina, ze na ujeżdżalni coś nie wyszło.

Majorowa, super! I tarancik, mam słabość do takich.

Atea mały mężczyzna taki rozpromieniony, widać ze obcowanie z końmi ma we krwi

brzezinka, chodziło mi o wiek kobyłki :kwiatek:
co do charakteru to racja, to jest najważniejsze. tym bardziej, że klacz nie jest totalną kruszyną, zawsze ktos dorosły może wsiąść i z nia pracować. Ale tak w bonusie jest naprawdę piękna 😍
Naprawdę tak ciężko znaleźć spokojnego / miłego kuca?
30 marca 2015 10:05
brzezinka dziewczynka to taka Calineczka jest. Ma sztyblety rozmiar 27 😜
Cocosowo super dzieciaki 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się