Również korzystam 🙂
Nick - haffej
też mam, też mam 👀 wojcickaaa, mam prywatne ustawienia ale nie stosuje zbyt dużej selekcji przy "wstępie", po prostu zaczęły mnie denerwować tłumy obserwujących abdullahów 😁
Też mam! Bez instagrama jestem jak bez ręki. 😜 nazwę mam full mroczną: _visitmeinhell 😁
Już większość z was obserwuję.
też się uzależniłam 🤔wirek:
chrzanix
Hihi insta jest najlepszy, w sumie wolę od FB tysiąc 😀
Jakby ktoś coś to ja tam cisnę na maxa 😎
Strzyga, na pewno szczygusia? Nie mogę Cię znaleźć
Prusat, a Twój nick? Chyba jestem ślepa, albo nie podałaś 😀
Dava, i Ty też nie wpisałaś tu nicku 🙂
mój - majgaa - wszystkich was obserwuję :kwiatek:
Strzyga ja też Cię znaleźć nie mogę.
Ja chyba też już wszystkich obserwuje 🙂
Libeerte bo ja mam tak oczywisty, że szkoda pisać 😎
Twój to taki samochodowy? 👀
Sorry, przepraszam, STRZYGUSIA 😀
Też mam, ladykaldwin 😎
Jak znajdę chwilę to was pododaję 😀
Twój to taki samochodowy? 👀
to do mnie? 😀 nieee nie samochodowy, prywata jak nic 😎
Taki mi pierwszy wyskoczył, z samymi samochodami. 🙂
A co do ciekawych kont, ja uwielbiam erosforcocktail, każdego jednego bym wypila. 💘
Ja też jestem, konstancjaklinkiewicz 😉
Aaaa zapominam ze nie kazdy mnie zna 🤣:
Dla mnie insta to wybawienie. Dawniej mialam fizia i chodzilam wszedzie z aparatem no ale tak sie nie da zawsze 😉
pododawane 😎 dziś się chwalę nowym ogłowiem, kochani, gdzie moje lajki? 😂
a jak jest z ilością odwiedzin na Instagramie? Jeśli ktoś ma taki profil, że wszyscy mogą go oglądać nawet niezalogowani to gdzieś to widać? 😡 sorry, dopiero raczkuję w tym temacie 😉
hanexxx
Zadaj to pytanie jeszcze raz :P Jeśli masz otwarty profil każdy może go zwiedzić, zobaczyć Twoje zdjęcia, followersów, polubienia, komentarze - o to chodzi?
Jak wszyscy, to wszyscy chmielewska.foto - zapraszam 🙂
hanexxx z aplikacji w telefonie ogladac inne profile moga tylko zalogowani, ale z komputera na Twoj profil moze wejsc kazdy. Chyba ze ustawisz ustawienia prywatne, wtedy tylko Twoi followersi widza Twoj profil + followuja Cie tylko ci ludzie, ktorych zaakceptujesz.
Generalnie, tak jak na FB
ustawiasz co chce i jak chce i samemu zarządzasz tym co ktoś widzi 😎
a czy ta druga osoba widzi, że ktoś wchodzi na jej profil?
hanexxx najprościej po prostu się zarejestrować i obadać temat samemu - to jest naprawdę prosta i przejrzysta aplikacja 😉
Ja jestem alekstymi 🙂 kilka z Was znalazłam już wcześniej 🙂
Dava tak potem rozkminiałam, czy to ty - dodałam. 😉
armara ja wcześniej obserwowałam chmielewskaoliwia, to jakieś twoje nieaktywne, czy to nie twoje? 👀
flygirl
Nieaktywne, staram się je skasować 😉
Właśnie sobie założyłam - lyrosi . 🙂 Ale nie planuję jak na razie mieć zbyt dużo zdjęć, zobaczymy z czasem 😉
A tak btw, da się usunąć z instagrama zdjęcia, albo całe konto?