Becia23 mogę Ci jedynie zdradzić, że nasza ulubiona bohaterka da czadu w bardzo typowy dla siebie sposób. 😁 Prawie się ze śmiechu popłakałam.
Już się nie mogę doczekać 😀iabeł: 😀iabeł: Ale sprawdziłam teraz i jednak mam jeszcze trzy tygodnie czekania 😵
Czemu nie obejrzysz w necie? 😉
Kości wracają!!! 😅 😅 a ja sie miałam uczyć do matury 😕
Facella, szczerze? Bardzo nie lubię oglądać przez internet 😉 Przeżyję te 3 tygodnie jakoś :P
Czy tylko ja przebieram nogami ze zniecierpliwienia w oczekiwaniu na nowy sezon GRY o TRON ?? 😍 😍 😍 😍
Mentalista skończony. Czas na HoC. 😎
Becia23 to współczuję. Ja, gdyby nie internet, nie oglądałabym na bieżąco w ogóle, bo w polskiej telewizji po prostu Batesa nie ma. Niby leciał kiedyś pierwszy sezon na 13-stej ulicy, ale czy był też drugi i w jakim odstępie od premiery w USA, to nie mam pojęcia. Trzeciego na razie na pewno nie ma się co tam spodziewać. 😉
Ktoś zamierza oglądać The Royals?
na kanale 4 wkręciłam się w Indian Summers 😍
Nie wiem czy ktos z Was oglada, ale Hart of Dixie zostalo anulowane.
Jeszcze bodajze 3 odcinki i koniec forever.
Marzena, nawet mi nie szkoda, nie miałaś wrażenia (to pytanie też do innych tu, którzy może oglądali 😀), że po którymś sezonie zaczęła być równia pochyła? Ja kiedyś lubiłam- był taki przyjemny, a potem zaczął mnie strasznie ten serial nudzić
Fabuła fabułą, ale te ciuchy!!!
Dlatego mi będzie przeokropnie szkoda =(
No nieee, a tak lubiłam. Taki lekki i przyjemny serial, idealny na smuty czy niepogodę 🙁
W sumie to nie. To byl jedyny "lekki" serial który oglądam praktycznie i ogladalam go glownie by posluchac alabamskiego akcentu 😉 no i żarcia. Zauwazyliscie że rzadko w serialach ludzie cos jedzą?
Taki totalny odmóżdzacz, którego lubiłam i który mnie cieszył. A ze dowiedzialam sie o nim z tego wątku, dlatego napisałam.
Lista moich seriali się okrutnie zwęziła ostatnio (skonczony Mentalista, Hart of Dixie, Sons of anarchy)
i tych seriali co ogladam sama jest juz doslownie kilka.(z mezem ogladam te takie "lepsze" produkcje 😉) Dlatego kazdego koljnego czlowiekowi brakuje 😉
mi się już dawno zawęziła.
Teraz leci 11 sezon masterchefa więc mam przynajmniej przy czym prasować 😵
Skończyłam Suits i skończyłam Nurse Jackie. Nie wiem co zrobić ze swoim życiem..
A ja Suits właśnie zaczynam, ale fajnie że tyle odcinków przede mną 🏇
Ale pomału wszystkie seriale mi się przejadają, Chirurdzy jeszcze ostatnie 2 odcinki ok, ale nie wiem czy wytrzymam do końca sezonu 😁 wszystkie kryminalne które lubiłam się pokończyły, pozostaje czekać na 2 sezon Detektywa i Gre o Tron..
czy wie ktoś, gdzie mogę obejrzeć najnowsze house of cards? chętnie z polskimi napisami 😉
3 raz oglądałam dziś Rodzinkowy odcinek "Pogrzeb" za każdym razem płaczę ze śmiechu 😂
Marzena, czasem seriale powracają 🙂 jak je inna stacja uratuje. Ale Hart of Dixie chyba nie ma co liczyć na taki cud.
ententa, do 5 odcinka z napisami jest na kinomanie, potem niestety tylko lektor. Może się lada chwila pojawią wersje z napisami.
Kocham Mike'a z Garniturów 😍
Grrrrr..... Grey's Anatomy mnie dziś zmierziło... no jak tak można trzymać w niepewności.
yegua, a dla mnie za dużo dramy.
a ja się wreszcie ogarnęłam do obejrzenia "Teorii Wielkiego Podrywu"... obejrzałam na razie 3 sezony i teraz czekam aż mi sezony 4-7 przyjdą z allegro 👀 wiem, wiem, zacofanie serialowe 😁 ale strasznie mnie wciągnęło
edit: literówka 😉
A ogląda ktoś Marco Polo?
branka Ja też go uwielbiam ale wolę Harveya 😍
Strzyga : yegua Dokładnie! po oglądnięciu wczorajszego odcinka myślałam,że mnie trafi. Ale jeżeli D. zrobił to co podejrzewa Mer. ( nie pisze bo nie wiem czy ktoś przypadkiem nie oglądnął jeszcze poprzednich odcinków) to przestaje po tylu latach oglądać ten serial.
Ooo, ciekawie sie robi 👀 to chyba bedzie koniec serialu, nie...? 🙁
CzarownicaSa mówisz o Grey'sach? Ponoć mają być jeszcze 2 sezony
Oooo aż dwa? No proszę! A mi się wydawało, że już tak się sprawy toczą, że to ku końcowi idzie.