latem, czyli za tydzień 😉
Deidre, dziękuję, nie wiem czemu wydawało mi się, że to 44. strona i potem spasowałam 😉
wątek zamknięty
uwaga uwaga, potrzebuję fertility wand (na konto maaadź) w zamian dam piece of cloud i chronos's timer (tylko też za 4 dni)
Ja mam fertility wand, za chronos timer mogę się wymienić 😉
wątek zamknięty
ja bym chetnie wzieła za Zeus' lightning bolt : 1 lub
Pandora's box : 1
wątek zamknięty
Poczekam na odpowiedź szepcik, potem będziemy rozmawiać 😉
wątek zamknięty
tak tak, oczywiście że chcę, tylko tak jak napisałam: dopiero za 4 dni mogłabym Ci wysłać chronos's timer
wątek zamknięty
Zatrudnie INSTRUKTORA I WETA - na dowolny czas, maksymalna placa, mozliwosc przedluzenia kontraktu itd. 😉 ZAINTERESOWANY KTOŚ? 🏇
wątek zamknięty
W porządku, ja zobaczę kiedy mogę Ci wysłać fertility, a z Chronosem się nie śpieszy.
Konto "maaadź", tak?
wątek zamknięty
Wymienię za passa, chrono's timer, piece of cloud (KONIECZNIE, w każdej ilości!) albo zobaczymy, proszę o propozycje Smile
Medusa's blood x4
Golden apple x2
Horseshoes forged by Hephaestus x1
Centaur's saddle x1
Fertility wand x1
Morpheus' arms x1
Pandora's box x2
Black orchid x2
wątek zamknięty
Zatrudnię veta, instruktora i blacksmitha - najwyższa pensja i długość kontraktu do wyboru 👀
wątek zamknięty
Sznurka - dzięki wielkie :kwiatek: Wysłałam obiecany podarunek.
Turnipy sadzi się w lecie, czyli najwcześniej 22 kwietnia (dobrze mówię? albo 23)
wątek zamknięty
No dobra, mam zupełnie surowego konia ogierka arabskiego w wieku 2 lat i 4 miesięcy.
Zaczynam go trenować metodą zacytowaną stronę wcześniej przeze mnie. Zobaczę czy działa, a konia i tak nie zepsuję 😉
wątek zamknięty
Wistra - mam piece of cloud na wymiane 😉 chetnie wymienie sie za jedno za medusas blood a drugie za golden apple co Ty na to? 😉
wątek zamknięty
wistra ja również mam Piece of cloud gdybyś chciała się wymienić np na Ferility wand 😉
wątek zamknięty
wistra, a może chcesz wymienić pandora's box na ferility wand?
wątek zamknięty
Kolejne zlapane jajo 😀
Jeszcze tylko 3 :P
wątek zamknięty
Hehe a ja własnie przed chwilą zgromadziłam wszystkie 😀 I Hera Pack podarowałam swojej najlepszej klaczce 🙂 a Horn of Plenty to tylko jakieś pierdoły były ;D
wątek zamknięty
Magwis, A co jest w hera pack?
wątek zamknięty
Martva, ok, ale musimy poczekać, bo mi się kolejka na wysyłanie skończyła.
Carmen, nie rozumiem 🙂
Że Ty mi ferity a ja Tobie pandorę?
wątek zamknięty
ja mam dopiero trzy jaja i jakoś na więcej się nie zanosi 🙄
gdyby któraś z was była zainteresowana-wystawiłam na sprzedaż (private sales) moją klaczkę arabkę- 591.25GP i 115.29skills : [[a]]http://www.howrse.com/marche/priveVoir?id=3612541&requete=vente%3Dde[[a]]
myślę, że niedrogo 😉
wątek zamknięty
>Carmen, nie rozumiem 🙂
Że Ty mi ferity a ja Tobie pandorę?
Tak 😉
wątek zamknięty
nadal szukam instruktora i nadal potrzebuję pandora's box 🙁
wątek zamknięty
Potrzebuję pilnie 1 aging point!
Czy może mnie ktoś poratować?
Login: jorybak
wątek zamknięty
Wistra potwierdź zaproszenie a dostaniesz..
poszukuje instruktora 😀
wątek zamknięty
przygarnę ferility wand w zamian za pandorę
wątek zamknięty
Mam pytanie - dostałam do boksu mojej klaczy królika, czyli teoretycznie mogę jej dać dwie marchewki dziennie. Dałam jedną i carrot się przekreśliło... klikałam w królika, w przekreśloną marchewkę, wstawiałam do boksu i nic - jak dać drugą marchewkę 👀
Nadal szukam veta, instruktora i blacksmitha 👀
wątek zamknięty
dzisiaj mialam to samo z krolikiem 😉 to jakis blad systemowy, bo wczoraj wszystko dzialalo
wątek zamknięty
sznurka, chętnie się wymienię 😉 zaakceptuj tylko moje zaproszenie.
nick: hrimfaxi
wątek zamknięty
Ja potrzebuję (nadal) Morpheus Arms , mogę za to dać Piece of Cloud.
wątek zamknięty
oferuję stanówkę dobrym ogierem🙂 niestety BLUP jeszcze nie 100 ale ponad 75, więc też jest nieźle;P
http://www.howrse.com/elevage/fiche/?id=5809316
wątek zamknięty