Ktoś wie w jakim sklepie dostanę paski policzkowe w kolorze ciemnego brązu (mleczna czekolada) ze złotymi sprzączkami w rozmiarze full ? Najlepiej jakby były na haczyki zapinane do wewnątrz. Szukam i nie mogę nigdzie znaleźć.
tuch wygląda na prawdę świetnie, jak będziesz mieć zdjęcia lepszej jakości to koniecznie się nimi pochwal :kwiatek: A coś z takich blingów, w cenie do 350 zł ale w troszkę jaśniejszym brązie? Czekoladowe mam za ciemne, coś pomiędzy by się przydało i koniecznie nachrapnik z podbiciem białym, bo tradycyjny już mam 🙂
Na razie mam zdjęcie tylko zrobione w hali, wieczorem, mało co widać, na dodatek wygląda jak czarne 😁 Nachrapnik na razie jest dość sztywny, odstaje po bokach, ale pewnie kilka jazd i się ułoży.
tuch, bardzo ładne, mega bling 🙂 Czekam na fotkę na zewnątrz.
A ja zamiast kupować nowe ogłowie, zamówiłam hanowera z daw maga. W ten sposób będę mieć do mojego symetrycznego BR wszystkie standardowe nachrapniki 😉 Nie ma to jak poszukiwanie ideału...
Jak wypada rozmiarówka Passiera? Konkretnie chcę zamówić skórzany kantar (może ma ktoś? :kwiatek🙂, ale, że w kantarowym wątku o nim ni widu, ni słychu - to zapytam ogółem o tendencję rozmiarowe tej firmy :kwiatek:
Muszę sie pochwalić (bo nie wyczymie :lol🙂 Wczoraj przybyło do mnie ogłowie Hooks Aurora, w rozmiarze xfull. I muszę powiedzieć, że jest to zaiste zacny xfull, bo na mutanciej głowie mojego rumaka się zapiął elegancko - generalnie wszystkie paski oporócz podgardla (mogłoby być dłuzsze nieco) na środkowe dziurki. I paski od nachrapnika nie zachodzą na kości jarzmowe... No i naczółek pięknie opada (co jest nie lada wyczynem, bo konik czółko ma naprawdę szerokie) 💃
Jak uda mi sie obfocić, to się pochwalę (wczoraj próbowałam komórką i bez pomocnika, nic sie nie nadaje do publikacji :zemdlal🙂
Sei - jak dla mnie to Devoucoux. Bardzo stare - jak jeszcze mieli epizod z logowaniem znaczkami a nie wytłaczaniem loga na potylicy. Miałam taką tranzelkę. Design też się zgadza.
equitence, ja mam Wembley X-line od miesiąca. Bardzo bardzo rozsądne ogłowie za te pieniądze. Ultra miękka skóra, wręcz do przesady, wcale nie muszę szaleć ze smarowaniem na potęgę. Patrząc na cenę i to, że do tego były skórzane wodze to bardzo wdzięczny zakup. Nachrapnik mógłby być jak na fulla ździebko większy ale dałam mu czas i widzę, że już zaczyna się lekko spasowywać.
Mi się udało złożyć ogłowie moich marzeń 😍 Ogłowie jest totalnym składakiem. 🤣
Cała "baza" ogłowia czyli pasek potyliczny, podgardlany i paski policzkowe są z ogłowia Horze Georgueze, nachrapnik dorwałam na ogłoszeniach na re-volcie, jest to szwedzki 4 cm szerokości. i ostatnio nabyty naczółek Kavalkade.
Złożenie tego ogłowia kosztowało mnie 220 zł. Ale jak bym zobaczyła takie w sklepie, to bym nie kupiła, bo bym powiedziała, że za drogo 😂
Jak tylko przeziębienie mi odpuści to pójdę zrobić zdjęcia na modelce 😍
Wpadam do wątku z ogłowiem firmy Sommer model 4710, mam już rok i jestem mega zadowolona 😉 Skóra miękka, nic się nie przeciera, nie zrywa. Smaruje dość rzadko a i tak wszystkie paski są w super kondycji 🙂