Mam screeny z wczoraj, najświeższy z 20, zaraz porobię nowe. Mnie nie zablokowali, nie wydaje mi się też, aby pokasowali jakieś moje wypowiedzi, ale dopiero sprawdzam. Kto został zakneblowany? 😁
Ja, kujka, Kermit (nie moge rozszyfrować kto to :P ) tyle wiem 😉
Ciekawe, jakie mają kryteria przy wybieraniu osób do zablokowania.
Polećcie jakiś dobry serwer do hostingowania - podrzucę screeny w jpg i pdf, ku potomnym! 🏇
Dzięki :kwiatek:
Na razie hostinguje w komentarzach haha 😁
Gdzie teraz trollujecie? 😀iabeł:
Nie jestem na bieżąco, zapodajcie link 😉
[[a]]https://www.facebook.com/pages/Je%C5%BAdziectwo-Naturalne-bez-Tajemnic/172996769379218?sk=timeline&ref=page_internal[[a]]
ja niezmiennie na tablicy, ale już wszystko toczy się w odpowiedziach do komentarzy, więc trzeba sobie porozwijać wszystko 😁
Przeglądam sobie ich stronę, czytam te pierdoły (swoją drogą styl pisania jak w jakiejś fundacji, lol), miałam wam coś skopiować, ale rozwalił mnie sam koniec tych peanów na cześć L1. Jakaś adminka podpisała się "Księżniczka Aurelia" 😁 😁 😁 Magia, tęcza, różowe jednorożce.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.935283233150564.1073741950.172996769379218&type=1
Mnie nie zablokowali w razie co. Kasować na razie też nie kasują - zobaczymy 🙄 Tylko mnie tam za dużo nie ma, może dlatego.
Ej.. dlaczego ja myślałam, że ta osoba z kermitem na fb to budyń? 😵
Mi skasowali kilka postów, ale wydaje mi się, że to dlatego, że były one odpowiedzią do bądź w bezpośrednim sąsiedztwie z postami tajemniczego "Kermita" ( 🥂 ). Póki co mogę nadal dodawać i jak na razie nic nie znika.
Babcia z 46-letnim stażem jakby kapitulowała. W jednym z komentarzy, Proszę Państwa, napisała, że ona wcale nie jest i nie należy do JNBT... To nadal hipokryzja czy już schizofrenia?
Mnie też na razie nie usuwają ani nie blokują, ani jako mojego Adama, ani z mojego profilu, który z wielkim niesmakiem założyłam. 😁
Nie cierpię fb, ale w imię tej sprawy się poświęcę.
Nie wiem czy to hipokryzja czy schizofrenia. Jeśli to pierwsze to raczej nie ma leku, jeśli to drugie - chory musi wyrazić zgodę na leczenie (chyba, że sąd orzeknie inaczej kiedy chory wymyka się spod kontroli) 🙄
A tak na poważnie... Czy p. Makac kiedykolwiek wypowiedział się na takowe ataki osobiście czy tylko zwolennicy powtarzają to co widnieje w "wiarygodnych źródłach wiedzy jnbt"? TheWunia, może kojarzysz jeszcze za swojego stażu w JNBT takie sytuacje?
Cholera, nie sądziłam, że w takich okolicznościach poznam "per personalia"-facebookowo tylu forumowiczów 😁 😁
Viridila - myślę, że nie wypowiada się nigdy. Przecież on sobie doskonale zdaje sprawę, że jeżeli wszedłby w otwartą dyskusję - podważyłoby to jego autorytet, bo on nie umiałby podważyć racjonalnych argumentów opozycji. Ma od tego swoją armię, ona dzielnie broni jego teorii i on nie musi kiwnąć nawet palcem. I na ogół, po takim nalocie obrońców JNBT opozycja kapituluje - ale nie zawsze, tak jak i tym razem - uparte jesteśmy jak cholera, a że kropla drąży skałę - mikrosukcesiki w tej dyskusji zaczęłyśmy odnosić. I w takich sytuacjach, jak mu się grunt pod nogami zaczyna palić to zmienia sposób działania - myślę, że w innej, tajnej grupie, telefonicznie - jakkolwiek, nieważne - tłumaczy im coś w stylu "odpuśćcie, to innowiercy, opętani, nie zrozumieją, trzeba się za nich modlić, tylko to im zostało, bądźmy mądrzejsi, módlmy się za ich nawrócenie" tylko, naturalnie (nomen omen!), w języku JNBT. Zaczęło być gorąco, czas na wycofanie (zobaczcie jak w pewnym momencie spadła ich aktywność w wypowiedziach - a siedzą i śledzą nadal, bo widzę, że lajkują odpowiedzi tych, którzy się ostali) - dlatego Makac unika konfrontacji osobiście - jak i namawia do jej unikania swoją armię. On broni ich przed prawdą. Na tym to polega.
Makac się wypowiada czasem. Pisałam, że jak się ze mną kłócił i zabrakło mu argumentów, to wyciągał moje zdjęcia i się do nich odnosił, co było zupełnie nie na temat. Tylko to było pod postem, zdaje się, Oli z JNBT, a nie na oficjalnym profilu JNBT 😉
O kurczę, to mam nadzieję, że mnie ten zaszczyt kopnie! :-D
Telefonicznie też go oczekuję, nawet sobie z tej okazji ściągnęłam aplikację do nagrywania rozmów 😁
Standardowe zagranie..
darolga, podpisuję się pod tym rękami i nogami 😉
W dodatku już nie raz widziałam pranie brudów na forum w wykonaniu guru, co było poniżej jakiegokolwiek poziomu.
Ktoś, kto nie musi się martwić o swoją pozycję, nigdy nie będzie podejmował takich kroków.
Mnie nie zablokowali jeszcze, aż dziwne.
Ja to ta z rudą arabką w profilowym 😉
edit. Czy ja ślepa jestem, czy w ogóle wywalili te dwa zdjęcia, pod którymi toczyła się najbardziej zagorzała dyskusja? 🤔
Póki co dzielnie lajkuję, ale jeśli was wszystkie poblokują (oby nie), wkroczę do akcji, żeby nie myśleli, że tak łatwo się poddamy. 🏇
Murat-Gazon, jeśli chodzi o demonstracje przeciągania wędzidła, zdjęcie przekształcone w mem i szarpanie karego konia jest. Chyba, że chodzi o inne foty.
czytając opisy pod jednym foto natknęłam się na zdjęcia Nevzorowa, bardzo mnie ciekawi skąd ta osoba ma te foty. Długo szukałam czegoś na temat jego wcześniejszej 'kariery' i nic nie znalazłam a tu od razu trzy takie(!) foty. Super! Bo niestety do niektórych nie dociera ze to co oglądają na jego fanatycznym filmie jest połączone również z jego niechęcią do trzymania koni razem (ostatnio kupiłam sobie jego książkę jak zamawiałam coś z Rosji, ale nie przebrnęłam nawet przez dwa rozdziały..)
Dramuta a faktycznie, jest. Nie wiem, jak ja patrzyłam.
nie wytrzymałam i skomentowałam.... 😡
Gdzie są te fotki Nevzorowa ? ja pierdzielę...ten facet to rzeźnik, Jak dla mnie - sam wybór autorytetu jest skrajny.
Ja was tam wszystkich "lubię" na fb 🙂, siewcy prawdy 🏇
Wiecie co mnie zastanawia? Czy oni w ogóle ukończyli gimnazjum? O dźwigniach jest chyba pół podręcznika. I nikt mi nie wmówi, że okrutny skośnik jest gorszy od uwielbianego przez konie wielokrążka ze sznureczkami. Bo wiecie... Konie uwielbiają podwójne dźwignie. 🙄 Oni chyba wodę zamiast mózgu mają. 😵
Gdzie są te fotki Nevzorowa ? ja pierdzielę...ten facet to rzeźnik, Jak dla mnie - sam wybór autorytetu jest skrajny.
Ja was tam wszystkich "lubię" na fb 🙂, siewcy prawdy 🏇
w tym folderze z rozluźniającymi się zbierającymi się końmi pod wpływem najniższych kółek wielokrążka 🙂
Gdzie? Można link?
I jak się nazywacie na fb (kujka i Ela to wiem, ale reszty nie kumam), ja to Matka Rocku. Nie chcę występować pod imieniem i nazwiskiem, bo nie chcę żeby mnie jacyś "znajomi" z podstawówki znajdowali, albo "ciocie Krysie". 😉