Czemu "naturalsi" wzbudzają tyle kontrowersji?
Już, dodałam pod głównym albumem, tylko czekać, aż go usuną, mnie zablokują i zaczną wydzwaniać 😎
Nie mogę. Wysmarowałam. Normalnie poziom irytacji sięgnął zenitu, jest mi nieznacznie lepiej, choć najchętniej bym na nich splunęła i odebrała konia. Albo nie wiem, palnęła kijem przez łeb. Normalnie gotowało się we mnie od wczoraj, jeszcze te pierdolety Tary odnośnie Skaryszewa przelały czarę goryczy.
Kurrrrrr.
Viridila plan jest genialny! 😁
Ekj sluchajcie ale Julie ma racje, trzeba grzecznie zeby nie bylo, ze hejtujemy. Im lepszy poziom merytoryczny tym lepiej - inaczej nikogo nie przekonamy do swoich racji.
kujka, serio wierzysz, że kogoś przekonasz? Ja jak widzę ich zajadłość w udowodnieniu wyższości tej końskiej katorgi zwanej naturalem i ośli upór, to jakoś powątpiewam, że ktoś zrozumie, że robi swojemu koniowi krzywdę. I że skośnik nie dusi konia, a leżące wędzidło w pysku... no, nie wiem co ono złego robi. Ale coś na pewno. Może to, że jest oliwką.
Wyrzygałam im posta, bo mi żyłka pękła, więcej pisać nie zamierzam, bo i tak nie dotrze. A jak do znikomego procenta dotrze, tak jak do Wuni, to super. Ale raczej będą bazować na merytorycznych postach darolgi i reszty, nie na moim oburzeniu, które i tak było kulturalne, bo na języku mam srogi rynsztok jak czytam te naturalsowe farmazony 🤣
budyń, dyskutantow - nie.
Ale moze u kogos kto czyta zasiejemy ziarenko watpliwosci, ktore kiedys wykielkuje jak u TheWuni.
Jakbym tak nie myslala, to bym sie raczej nie wypowiadala 🙂
Edit: ale nie przecze ze jak czytam te farmazony to polgebkiem iscie prasko mowo daje upust swoim emocjom 😉
xymena, co nie? Napuścić fundacjowych na jnbt'owych i wsio 😁 Tylko dużo popcornu trzeba naszykować. Starcie p. A. Makac vs Scarlett? 😀iabeł:
kujka, z w większości posty kulturalne były - mimo to, była próba manipulacji i odwracania kota ogonem, zresztą sama wiesz 😉 Ale fakt. Grzecznie i ilościowo dużo konkretnych pytań.
Że też pan Makac nie wyczuwa tutaj nitki do ew. pozyskania nowych studentów (= $!) i nie chwali się osiągnięciami. Dziwne jak na takiego marketingowca 🙄
Viridila, jasne, wiekszosc merytorycznie mocna, pytania zadawane metoda zdartej plyty i bdb!
Ja mysle ze oni po nas mocno cisna razem z panem w kapeluszu na czele w jakiejs swojej zamknietej grupie lub dyskusji. I tam sie kreci rowniez makaron na uszy 😉 o to bym sie nie martwila. Mysle ze pan Andrzej wie ze nie przegada nas za bardzo wiec jezeli ktos w tej dyskusji pod galeria wezmie jeszcze udzial to raczej jego grupies.
A właśnie, należy ktoś do grupy we follow JNBT? albo widzi jej wpisy? Bo ja jestem zablokowana 😉
[s]
TheWunia, daj linka. Mi fb znajduje tylko coś pokroju "we follow islam" 🤣[/s]
Ble, nieważne, znalazło 😁 Widzę posty. Najnowszy z wczoraj o jakimś szkoleniu z imprintingu.
dopisek:
https://www.facebook.com/video.php?v=10202187564083499Komentarz Endriu: To z tresurą nie ma nic wspólnego. Dobre relacje i ladna komunikacja.To wyższy poziom ćwiczenia z L1 kontroli chodów energią. bardzo ładnie wykonane i zwróćcie uwagę na uszy w poprawnym skupieniu. To też świetny filmik dla wielu klasyków dywagujących czym jest zebranie i że nie da sie tego zrobić bez szeregu pomocy klasycznych z siodła. gratulacje dla trenerki. Andrzej Makacewicz Jnbt
Nie znam się, czy ten koń nie jest nawet bliski zebrania?
O, a tu macie piękny munsztuk:
"JNBT - JEŹDZIECTWO NA BAZIE TORTUR" 🏇 🏇 🏇 Dajcie mi kilka dni i zaproszę do lajkowania 🏇
Genialne 😁 Jak zrobisz to koniecznie daj linka 🏇
edit.
Starcie p. A. Makac vs Scarlett - świetny pomysł 👍
A właśnie, należy ktoś do grupy we follow JNBT? albo widzi jej wpisy? Bo ja jestem zablokowana 😉
Ja powinnam widzieć, zaraz sprawdzę 😉
Czytam i płaczę. Na przemian ze smutku i śmiechu. Podziwiam za cierpliwość...
Witam,pierwszy raz tu ....bo nie wchodizłąm gdyz mysląłam,ze to watek sekty 😉
generalnie ja uważam,że Ci ludzie po prostu nigdy nie odnaleźli sie w jeździe klasycznej i tak sobie się wożą i do wszystkiego dorabiają jakies dziwne teorie...wystarczy jeden rzut oka na cienkie dziwne wędzidło z kółkami i wszystko jasne...generalnie to powinni tych kółek jeszcze kilka tam dorobić 😂 nie wnikając ,ze są po prostu ludźmi bez wyobraźni.nawet w terenie jeźdżacy jak ostatnie łamagi bez rozgrzewki dajac koniem ostro popalic ani z zadnymi zasadami,swoją droga jak oni sie utrzymują na grzbietach to nie wiem....ot takie moje obserwacje,żadna z tych osob na tych zdjeciach nie siedzi w równowadze ,uważam ,ze nie ma w ogóle z kim ani o czym prowadzić dyskusji ...szkoda nerw...i tylko koni żal 😕
A ten dziwny czarodziej w kapeluszu ma taki wyraz twarzy ,ze też odrazu wszystko jest jasne....
O ja, teraz ja jestem morderczynią, bo mam w profilowym zdjęcie konia ze skośnikiem lol
KLIK
Mój komentarz juz zniknął a ja jestem zablokowana 😁
To było do przewidzenia, bo przecież jakim prawem wstawiam zdjęcie konia z otwartym pyskiem na mylerze, toż to zepsuje marketing 😉
Banda debili. No nie nazwę inaczej. Za przykład wiedzy jedynej słusznej podają Nevzorova i artykuły na stronie jnbt???????????????? I jak tylko pojawi się coś, co zaprzecza im słowom, jak zdjęcie Wuni czy wyjęte przez Strzygę konie Nevzorova, to nagle milkną. Nagle już nikt nie strzępi ozora. Chorzy na głowę są, to jest identyczne jak fanatyzm religijny, ten sam stan umysłu (posrany).
Trochę podziwiam, a trochę nie rozumiem, że wam się jeszcze chce tam cokolwiek pisać. Bo dyskusją tego nie nazwę.
Bu ha ha ha 😀
Właśnie dowiedziałam się z tej szalenie interesującej dyskusji, że jeśli ktoś jest u konia raz w tygodniu, to koń jest chudy. Nie mogę... na dobrostan koni też mają inną wizję niż cywilizowani ludzie... 🤔wirek: Napisałam im nawet, że gdyby mój koń był chudy, bo jestem w stajni raz w tygodniu, to bym zmieniła stajnię na taką, gdzie mu jednak dadzą sensownie jeść. Zaczynam nie ogarniać tej dyskusji.
Tak mi się wydaje, że chyba nie tylko mój komentarz usunęli, czy może tylko z telefonu tak mi pozjadalo?
No ja nie mogę, chciałbym popisać to mnie blokują 👿
Nie moge nic napisac. To znaczy, ze jestem zablokowana?
TheWunia wydaje mi się, że poza twoim wszystkie są... przynajmniej te, co pamiętam, że były. Ale może coś przeoczyłam.
BTW jakby ktoś chciał mnie w znajomych, to nie ma problemu, tylko dajcie znać na PW, kto jest kto, bo ja średnio ogarniam zależności FB-RV. 😉 Teraz uciekam do konia, wrócę wieczorem.
Tak :3
Widzę, że przyjęli inną formę obrony-kneblowanie osób niewygodnych
Wydaje mi się, że nie ma postów osoby z Kermitem w tle, bo rzucił mi się on wtedy w oczy 😉
Murat-Gazon, ja na czuja strzelilam, ze jestes Kermit Zaba 😁 (i pudlo :P) kto jest kermitem?
Poblokowali wszystkie, czy kogos jeszcze nie?
Mnie rozwala pani starsza od konia bez oka. Jezdzi na luznym koniu bo ma rzucona wodze. MINDFUCK 🤔wirek: Odpisalabym jej ze jedno z drugim sie nie rowna ale jak sie rzeklo - nie moge.
To jest tak żałosne, że aż przykre ... Jak można być tak zaślepionym? 🙁
Kurde, jak to jest, że wy im podpadliście, a ja nie? Nie zablokowali mnie :/
Kto się zna na fejsbuku i mi pomoże na PW?
Założyłam konto pod pseudonimem, ale chcę być niewidzialna i nieznajdowalna, nie chcę żeby mi się pokazywały jakieś komunikaty "możesz znać...". Nie chcę nikogo znać. 😉 Czy to w ogóle możliwe?
Smok10, właśnie nie, napisałam im soczystego posta o blokowaniu użytkowników, to usunęli... ale nadal mnie nie zablokowali 😁
Szkoda, że poblokowali niektórych... Bo dopiero dzisiaj mam czas, by porobić screeny. :/ Chyba, że ktoś się już tym zajął wczoraj i nie wszystko stracone?